Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Mr.Church/2016
Labai šiltas ir jaukus filmas, apie mergaitę, kurios gyvenime pasirodo naujas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 10 04, 15:43)
hau!
aš neturiu ką žiūrėt. laukiu Affair naujo sezono

Per kur ziurite Affair? Taip uzsikabliavau, kad kaskart labai nervina laukti naujos serijos, gal angliskai be vertimo greiciau pasirodo, bet nepavyksta rasti be vertimo.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 01 14, 21:55)
Per kur ziurite Affair? Taip uzsikabliavau, kad kaskart labai nervina laukti naujos serijos, gal angliskai be vertimo greiciau pasirodo, bet nepavyksta rasti be vertimo.

laukiu ir aš pirmadienių, siunčiuos iš linkomanijos, anglų klb., bet po seriją irgi...

The Crown patiko irgi, gaila, trumpas sezonas labai smile.gif atrodo viskas ten aišku, sunku jai (aka ir turtuoliai verkia), bet labai mane kabino, jei atvirai, tai labiau už Young Pope smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 14, 21:48)
laukiu ir aš pirmadienių, siunčiuos iš linkomanijos, anglų klb., bet po seriją irgi...

7 serija paskutine?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 01 14, 23:41)
7 serija paskutine?

taip
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 01 14, 20:55)

https://thepiratebay.org/ čia iškart atsiranda, kai tik yra nauja serija
Atsakyti
Dalinuosi filmų 10-tuku apie keliones, keliautojus, kurie įkvepia ir pačius leistis į nuotykius, gero žiūrėjimo! 4u.gif https://kurdabar.lt/...is-i-nuotykius/
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 14, 21:48)
The Crown patiko irgi, gaila, trumpas sezonas labai smile.gif

Tai žiūrėk ir Victoria, irgi geras.
Atsakyti
Man The crown irgi labiau patiko nei The Young pope, tiesiog tikroviskesnis, apie tikrai gyvenancia asmenybe. Victoria ne taip uzkabino, bet irgi geras, kam patinka istoriniai serialai.

Idomu, kada bus galima rast filma Jackie (2016) su N. Portman?
Atsakyti
8 Affair serija mmmmm smile.gif

La La Land
ypatingai sunkiai žiūrėjau, prisiversdama neišjungti, nors esu visiška, absoliuti Goslingo mylėtoja, bet nu.. WTF? seriously? kiek apdovanojimų jis gavo?
pati mintis filmo tai taip, gera, neprieštarausiu, bet pateikimas tai varge varge.. ir ne, netinka jam niekaip gerutį ir teigiamą vaidinti, ne tas tipažas

Elephant Song (2014)
1h 50min | Drama
čia tai jau mano sritis biggrin.gif
sudėtingas, slegiantis filmas apie sulaužytą asmenybę, nors žiūrint ir erzina pagrindinis herojus, bet pagrinde visi nestabilūs herojai turbūt taip veikia į juos žiūrint. (Nocturnal animals 'psichas' irgi už tai gavo statulėlę)
nesuprantu kodėl reitingas toks mažas

vakarui turiu
Moonlight (2016)
R | 1h 51min | Drama
Atsakyti
Shut Eye
45min | Crime, Drama | TV Series (2016– )
http://www.imdb.com/title/tt5520392/

vartotojo įkelta nuotrauka

geras serialas, ir nesitikėjau, kad iš tų kortų būrėjų tokį trilerį galima suregzti biggrin.gif klanas, mafija, čigonų tradicijos- daug visko ir įdomiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 16 sausio 2017 - 12:34
Fences su Denzel Washington - man jis labai labai patinka. Filmas apie šeimą, santykius, draugystę. Įstrigo ilgam! Rekomenduoju!
Atsakyti