Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

En man som heter Ove (2015)

Seno bambeklio Uvės (akt. Rolf Lassgård) nemėgsta niekas, įskaitant jį patį. Vyras neturi draugų, verčia aplinkinius laikytis jo taisyklių ir planuoja savižudybę. Tačiau kai nauja kaimynė (akt. Bahar Pars) su šeima atsitiktinai sutraiško Uvės pašto dėžutę, jo gyvenimas netikėtai pasikeičia. Sentimentalus ir sąmojingas filmas „Gyveno kartą Uvė“ – įkvepiantis priminimas, kad gyvenimo prasmė yra tarpasmeniniai santykiai. (www.scanorama.lt http://www.scanorama...yveno-karta-uve)

Rašo, kad filmo žanras yra komedija, bet tai tikrai ne tik komedija. Filmas gilus ir verčiantis susimąstyt apie tam tikrus dalykus mūsų gyvenime. Labai patiko aktorių vaidyba ir pats siužetas. Rekomenduoju, kas dar nematėt smile.gif

Un homme à la hauteur (2016) smagi prancūziška komedija, kai norisi kažko paprasto ir nesudėtingo. Nėra kažkoks wow filmas, bet žiūrėti tikrai nebuvo nuobodu biggrin.gif

An American Crime
(2007) tikrais faktais paremtas liūdnas filmas Parodomas nesuvokiamas žmonių žiaurumas. Panašios emocijos buvo po filmo Colonia (2015) Erzino kankinamos mergaitės sesuo, kodėl ji tylėjo nepasakė kaimynam, mokytojam apie namie susidariusią situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2017 01 07, 17:21)

Ačiū !!!!!! Šitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(haze @ 2017 01 08, 09:10)
An American Crime (2007) tikrais faktais paremtas liūdnas filmas Parodomas nesuvokiamas žmonių žiaurumas. Panašios emocijos buvo po filmo Colonia (2015) Erzino kankinamos mergaitės sesuo, kodėl ji tylėjo nepasakė kaimynam, mokytojam apie namie susidariusią situaciją.

Man daugiau joks kitas filmas nesukele tokiu emociju, kaip sitas. Colonial irgi zinoma kele kazkokais emocijas, bet tikrai ne tokias. O sese tai bijojo pasakyti, kad su ja taip pat nepradetu elgtis.. Senokai maciau su filma, bet prisiminus net gerkleje atrodo kazkokios emocijos spaudziasi...
Atsakyti
Toni Erdmann/2016

Ilgas ir lėtas filmas apie tėvo ir dukters santykius. Jie taip nutolę, kad geriau pasikalbės skaipu, nesvarbu, kad yra abu drauge. Pradžia kaip ir nebloga, gaila ir vieno, ir kito, vienišas tėvas ieško dukters, o dukra paskendusi savo darbuose. o kita pusė filmo kažkokia keista, maskaradas. Nei labai patiko, nei labai nepatiko.
Atsakyti
kad jau gavo gaublį, tai žiūriu smile.gif

The Crown
52min | Drama, History | TV Series (2016– )

istorinių ir biografinių nesu gerbėja, jei galiu nežiūrėt, tai ir nežiūriu biggrin.gif
bet kadangi šiuo metu daugiau nelabai ko yra, plius britai, žodžiu tenkinu savo snobizmą ir žiūriu dėl jų tarimo ir manieringumo smile.gif sezone yra 10 serijų, aš dabar po keturių, tai visai gerai, neturiu didelių priekaištų
Atsakyti
The Crown yra labai korektiskas, bet man tai buvo vienas geriusiu metu serialu, labai graziai padaryta, princo Pilypo vaidmuo patiko 4u.gif Kituose sezonuose turetu buti dar idomiau, nes princo Carlzo istorija bus svarbesne. O ziuret tai tikrai yra ka, serialu didziulis perteklius ir apie kai kuriuos gerus turbut net nezinom ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 11 sausio 2017 - 19:55
QUOTE(abiga @ 2017 01 11, 20:55)
The Crown yra labai korektiskas, bet man tai buvo vienas geriusiu metu serialu, labai graziai padaryta, princo Pilypo vaidmuo patiko  4u.gif Kituose sezonuose turetu buti dar idomiau, nes princo Carlzo istorija bus svarbesne. O ziuret tai tikrai yra ka, serialu didziulis perteklius ir apie kai kuriuos gerus turbut net nezinom ;)

man tai įdomu iki kurio laiko žada filmuot, ar bus Diana ir etc. smile.gif

o kas dėl gerų serialų, kurių nežinom, tai nemanau - žinom mes viską, gi gerus nominavo apdovanojimams smile.gif kita vertus This is us man nepatiko, mečiau...
Atsakyti
Labai patiko filmas Denis Kolinsas

Danny Collins (original title) (2015)
R | 1h 46min | Comedy, Drama, Music | 3 April 2015 (Lithuania)
An aging rock star decides to change his life when he discovers a 40-year-old letter written to him by John Lennon.
Stars: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garne
http://www.imdb.com/...8/?ref_=nv_sr_1

Atsakyti
Oi kiek daug geru serialu nepatinka i tas nominacijas smile.gif O populiarus serialai nebutinai turi patikti, manes pvz nesuzavejo siemet labai visus suzavejes Westworld. This Is Us man patiko, bet jis tiesiog serialas apie seima, gal tiesiog siais laikais madingiau sci - fi, specialus efektai arba kokie kriminalai ir tokiu paprastu draminiu serialu nedaug belike.
The Crown tikrai anksciau ar veliau bus Diana, juk tai viena labiausiai intriguojanciu asmenybiu, susijusiu su karaliskaja seima bigsmile.gif
Atsakyti
Man ir visai nepatinka dabar kur ant bangos, arba per daug technologijų, arba per daug žiaurūs. Mėgstu gyvenimiškus, dramas. Bet This iš us tai mečiau, visiškos pievos. Kaip kažkas minėjo, per daug amerikietiškas. Tuščias.

Pažiūrėjau seriją Him/2016, apie vaikinuką, turintį kažkokios jėgos, kuri atsiranda supykusi. Labai tikroviškas, net nejauku.
Atsakyti
Nuostabus filmas su puikia muzika: Aukštuomenes klubas .
Mums labai patiko.
Café Society (original title) (2016)
PG-13 | 1h 36min | Comedy, Drama, Romance | 5 August 2016 (Lithuania)
Director: Woody Allen
Writer: Woody Allen
Stars: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell

http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 12 sausio 2017 - 20:41
QUOTE(eliss @ 2017 01 12, 21:06)
Man ir visai nepatinka dabar kur ant bangos, arba per daug technologijų, arba per daug žiaurūs. Mėgstu gyvenimiškus, dramas. Bet  This iš us tai mečiau, visiškos pievos. Kaip kažkas minėjo, per daug amerikietiškas. Tuščias.

aš, aš jį amerikietišku pavadinau, nes nu per daug tolimos problemos mano galva, kad būtų galima žiūrėt..
ar yra bandžiusių Transparent ir Mozart in the jungle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 12 sausio 2017 - 20:42