Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(zuvyte26 @ 2016 12 10, 12:01)
Labai sudomino šio filmo pristatymas. O dar gi vaidina Jake Gyllenhaal  wub.gif

Gal jau kuri buvote kine ir matėte? Būtų labai įdomūs įspūdžiai.

Berods, tik šiandien premjera smile.gif Mes tai nusprendėm eiti į La La Land, nes geresni atsiliepimai. Norcturnal Animals, aišku, irgi būtinai žiūrėsim, tik kada nors vėliau. Nuojauta kužda, kad nebus geresnis nei Nightcrawler.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 gruodžio 2016 - 12:35
Apocalypse Now - atsikankinau tas daugiau nei 3 val. (prailginta versija) biggrin.gif Sunki karinė drama, bet tokia klasika, tai kaip nepažiūrėsi... Tiksliau, ne visai savo noru žiūrėjau, pas mus toks susitarimas, kad vieną kartą vienas renka filmą, kitą kartą - kitas. Jei būtų buvus mano valia, seniai būčiau išjungusi. Gal šventvagystė taip sakyt, bet man buvo žiauriai nuobodu. Sakiau, darysiu keršto akciją ir kitąsyk žiūrėsim The Turin Horse (manau, kad tikrai labiau patiktų) devil.gif

La La Land - "They don’t make films like this anymore". Tiesa! Labai netradicinis šiems laikams. Prasidėjo kaip smagus, svajingas miuziklas, pasibaigė labiau kaip drama, bet pabaiga su-pe-ri-nė. Net paplot norėjosi, kaip po kokio spektaklio biggrin.gif Kažkas taip ir padarė... Vyrui nepatiko Goslingo dainavimas, sako, kad nemoka dainuot: "Tik neduokit Goslingui daugiau dainuot". biggrin.gif

Dabar papasakokit savo įspūdžius apie Nocturnal Animals, kas jau spėjot pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 gruodžio 2016 - 21:19
Buvau nemacius The Age of Adaline (2015), tai maloniai nustebau, grazi melodrama. Aisku, nereikia ten ieskoti logikos, bet labai patiko istorijos apasakojimas, Balke Lively - elegancijos isikunijimas 4u.gif
Atsakyti
iš paskutinių matytų:

Sully (2016) - labai patiko. nors nuo pat filmo pradžios aišku, kas nutinka su tuo lėktuvu, ale vis tiek žiūri ir jaudiniesi. nors šiaip filmas labiau ne apie lėktuvą, o jo kapitoną. patiko filmo tema.

Black Mass (2015) - jau eilinį kartą įsitikinu, kad va tokie filmai apie mafiją ar kaip tokius nusikaltėlius pavadint, man nepatinka, ale vis tiek imu ir pažiūriu smile.gif filmas turbūt neblogas, bet tiesiog ne man. nors Johnny Depp tai vau, net nebūčiau pažinus, jei nebūčiau žinojus, kad jis čia vaidina smile.gif

The Walk (2015)
- patiko. pagal tikrus įvykius, todėl filmui priduoda gerumo smile.gif apie vaikščiotoją lynu (nu ir profesija biggrin.gif ), kurio svajonė pereiti lynu tarp dviejų World Trade Center dangoraižių. parodyta gal kiek kaip pasaka, bet susižiūrėjo gerai.

The Danish Girl (2015) - labai gražus filmas. o Eddie Redmayne išvis pasistengė smile.gif man patiko.
Atsakyti
Johnny Got His Gun (1971)

http://www.imdb.com/title/tt0067277/

unsure.gif įdomiai pristatyta IWW kareivuko istorija. Patiko filmo pastatymas.
Atsakyti
En man som heter Ove (2015)
A man called Ove
| 1h 56min | Comedy, Drama

dabar knygą perskaityt noriu dar labiau
nežinau iš kur man čia ta meilė skandinavams, bet jie man yra kaip kokybės garantas smile.gif ir kine, ir literatūroj.
filmas tai apie liūdną ir juodą pagyvenusio vyriškio gyvenimo periodą, bet parodyta labai šviesiai ir gražiai, humoras toks neperspaustas ir subtilus, labai maloniai žiūrėjau, rekomenduoju
Atsakyti
The Light Between Oceans /2016

Vizualiai gražus, labai jautrus ir geras filmas. Knygą skaičiau senokai, tad negalėčiau pasakyt, kuris geresnis, abu verti vienas kito. Turintys vaikų tikrai jautriau reaguos, ypač nuo pusės filmo. Praašarojau dalį filmo tai tikrai. Nesakau, kad tai geriausias metų filmas, bet kad gražus tai tikrai.
Papildyta:
Son of a Gun/2014

Neblogas trileris Ewan McGregor gerbėjams. Jaunuolis patenka į kalėjimą ir jį priglaudžia po sparneliu vyrukas, bet jam teks už tai kai ką padaryt išėjus į laisvę. Patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 17 gruodžio 2016 - 14:03
Nocturnal Animals - geresnis nei tikėjausi bigsmile.gif Geresnis ir už "A Single Man". Bijojau, kad bus pernelyg nulaižytas, stilingas, su istorija, pasilikusia kažkur antrame plane, bet tikrai toks nebuvo. Stilius daug mažiau akcentuojamas nei pirmajame jo filme. Žodžiu, rimtas, stiprus, prasmingas psichologinis trileris/drama, vertas jei ne 10/10, tai 9/10 tikrai.
Atsakyti
http://www.imdb.com/title/tt2674426/ laabai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 12 17, 22:18)
Nocturnal Animals - geresnis nei tikėjausi bigsmile.gif Geresnis ir už "A Single Man". Bijojau, kad bus pernelyg nulaižytas, stilingas, su istorija, pasilikusia kažkur antrame plane, bet tikrai toks nebuvo. Stilius daug mažiau akcentuojamas nei pirmajame jo filme. Žodžiu, rimtas, stiprus, prasmingas psichologinis trileris/drama, vertas jei ne 10/10, tai 9/10 tikrai.

o aš, nors dar tempiu gumą ir malonumą laukimo, nežiūriu, bet tikiu ir tikiuosi gerumo, nes Gyllenhaalas neimtų prasto vaidmens smile.gif eina sau, net maudžia viską, kaip noriu žiūrėt biggrin.gif

o dar noriu pasakyti, kad ir dėl paskutinio posto - nu jei neturit ką pasakyt apart 'patiko' arba 'labai geras', tai gal nereikia išvis sakyt nieko... nes nei čia kokia informacija, nei ką. atsiliepimas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 12 18, 10:13)
o aš, nors dar tempiu gumą ir malonumą laukimo, nežiūriu, bet tikiu ir tikiuosi gerumo, nes Gyllenhaalas neimtų prasto vaidmens smile.gif eina sau, net maudžia viską, kaip noriu žiūrėt biggrin.gif

Dar truputį paerzinsiu. Muzika labai gera, sukuria tinkamą atmosferą. O filmo įžanga tokia pikantiška (kaip suprantu, daug kam nepatiko), bet mane iškart prikaustė. Nu žodžiu, kas svarstot eit, tai nedelskit smile.gif Labai visur akcentuojama, kad filmas apie kerštą, bet esminė jo mintis visai ne ta. Dar kadangi pati rašiau, kad turbūt nebus gerenis už Nightcrawler (nes panašus pavadinimas ir irgi Gyllenhaalas vaidina), tai turiu pasakyt, kad tikrai prilygsta gerumu, o gal net ir geresnis. Tik labai skirtingi personažai. Nightcrawler Gyllenhaalas vaidina sociopatą, o Nocturnal Animals jo personažas netgi labai žmogiškas. Na, žodžiu, daugiau nespoilinsiu, nueikit pačios pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 18 gruodžio 2016 - 11:56
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 12 18, 12:51)
Dar truputį paerzinsiu. Muzika labai gera, sukuria tinkamą atmosferą. O filmo įžanga tokia pikantiška (kaip suprantu, daug kam nepatiko), bet mane iškart prikaustė. Nu žodžiu, kas svarstot eit, tai nedelskit smile.gif Labai visur akcentuojama, kad filmas apie kerštą, bet esminė jo mintis visai ne ta. Dar kadangi pati rašiau, kad turbūt nebus gerenis už Nightcrawler (nes panašus pavadinimas ir irgi Gyllenhaalas vaidina), tai turiu pasakyt, kad tikrai prilygsta gerumu, o gal net ir geresnis. Tik labai skirtingi personažai. Nightcrawler Gyllenhaalas vaidina sociopatą, o Nocturnal Animals jo personažas netgi labai žmogiškas. Na, žodžiu, daugiau nespoilinsiu, nueikit pačios pažiūrėt smile.gif

mmmmm, o TF rankelė labai matosi - stiliukas išgrynintas? smile.gif
Atsakyti