Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(kavenska @ 2016 12 01, 12:13)
Ačiū Leeja už užrodytą "The Young Pope", super super super yahoo.gif Jude Law dieviškas wub.gif

oi, puiku puiku, tik žiūrėkit, man jis irgi atgaiva sielai smile.gif
Atsakyti
The Innocents (2016)

http://www.imdb.com/title/tt4370784/

1945 metai, rusu kareiviai isiverzia i moteru vienuolyna ir isprievartauja daugybe moteru, kurios paskui pastoja. Morales klausimas, kaip gali vienuoles lauktis ir ka daryti vaikui gimus.. Joms padeda prancuze, raudonojo kryziaus gydytoja. Man labai patiko, rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2016 12 01, 11:13)
Ačiū Leeja už užrodytą "The Young Pope", super super super yahoo.gif Jude Law dieviškas wub.gif

prisidedu 4u.gif man tai wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 12 02, 00:16)
oi, puiku puiku, tik žiūrėkit, man jis irgi atgaiva sielai smile.gif

Baigiau, laukiam antro sezono wub.gif Garso takeliui atskiros pagyros wub.gif
Atsakyti
Filmai kazkaip nesiziuri, tai perziurejau How to get away with murder 2 sezona.
Serialas jau truputi pakvipo Meksika smile.gif Bet susiziurejo neblogai. Garso takelis nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 02 gruodžio 2016 - 14:41
QUOTE(Monmorensis @ 2016 12 02, 14:40)
Filmai kazkaip nesiziuri, tai perziurejau How to get away with murder 2 sezona.
Serialas jau truputi pakvipo Meksika smile.gif Bet susiziurejo neblogai. Garso takelis nerealus  bigsmile.gif

Trečiam sezone dar daugiau tos Meksikos. O reitingas imdb pakilo. Keista.

Dėl garso takelio drinks_cheers.gif

Pasikartosiu dėl Westworld, kad geras serialas. Nors kurį laiką atrodė, kad viskas stovi vietoj, nieko įdomaus nevyksta, bei kai įsivažiavo bigsmile.gif

Iš siaubo serialų - Channel Zero - dar tik dvi serijas pažiūrėjau, bet koks kraupus jis man fear.gif Toks senas geras kraupiakas, ne taip, kaip koks AHS, kur nusivažiavo po pirmų sezonų, ir vien šlykštynėm, žiaurumais ir šokiravimu bando jamt žiūrovą. wacko.gif 5 sezono po pirmos serijos net nesinorėjo žiūrėt, gal 6 geresnis?

----------------------------------------------------

High Fidelity - savotiška romantinė komedija, galėjo būt trumpesnė.

Hell or High Water - drama apie brolius plėšikus. Nuobodokas, tik paskutinis trečdalis geras. Vaidyba patiko.
Atsakyti
The Skeleton Key (2005)
Man, kaip ne siaubeku megejai, tai labai patiko. Siaubo jokio, daugiau toks mistinis sakyciau viskas aiskiai ir idomiai issirutilioja thumbup.gif Tik ilgokai tempe kol isivaziavo. Pries tai ziurejau The Cabin in the woods, irgi atrode toks idomus, nu bet nesamone visiska. Gerai, kad sita veliau ziurejau, tai tas Cabin butu visai nepatikes turbut biggrin.gif
Atsakyti
The Double Life of Veronique - patiko trys spalvos Kieslowskio, o va šitas tai nežinau, tikėjausi daugiau unsure.gif (bet ką norėt, tai ankstesnis jo filmas). Iš pradžių atrodė, kad lynčina, o paskui tik pff, kažkaip skystai. Nesuprantu liaupsių smile.gif Vien poetiškais vaizdais sotus nebūsi biggrin.gif

Beje, šiandien žiūrint The Affair toptelėjo, kad tą dėstytoją vaidina ta pati aktorė Irene Jacob iš Three Colors: Red ir The Double Life of Veronique bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2016 12 05, 05:10)
The Skeleton Key (2005)
Man, kaip ne siaubeku megejai, tai labai patiko. Siaubo jokio, daugiau toks mistinis sakyciau viskas aiskiai ir idomiai issirutilioja  thumbup.gif

Šitas ir man įsiminė, kaip vienas geresnių siaubiakų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 06 gruodžio 2016 - 00:14
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 12 06, 02:14)
Beje, šiandien žiūrint The Affair toptelėjo, kad tą dėstytoją vaidina ta pati aktorė Irene Jacob iš Three Colors: Red ir The Double Life of Veronique bigsmile.gif

ai tai va iš kur ji, nes dejavu persekiojo mane biggrin.gif
Atsakyti
Disconnect - drama, savo stilium priminė pusiau Detachment, pusiau Black Mirror, apie naujas technologijas, socialinus tinklus ir prie ko tai gali privesti. Patiko. Beje, vaidina dizaineris Marc Jacobs biggrin.gif Galvojau, gal tiesiog panašus, bet pažiūrėjau imdb, kad tikrai jis. Nežinojau, kad jis dar ir aktorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 09 gruodžio 2016 - 15:33
Regression (2015)

kriminalinis žandras, esą remiamasi tikra istorija. Nežinau, kiek ji ten tikra, bet Lietuvoje taip yra buvę, tik daug baisiau. Man filmas pasirodė įdomus tikrai.

DGM: Didysis gerulis milzinas

pasaka, labai kokybiškai vaizdinga, tik kiek nuobodi.

Paneles Peregrines ypatingu vaiku namai

irgi pasaka, tik ne visai vaikiška. Šitas labai patiko.

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 05, 12:59)

Kalbant apie estetiką, geros naujienos toms, kurioms patiko "A Single Man". Gruodžio mėn. kinuose pasirodys naujas Tomo Fordo filmas "Nocturnal Animals" su Jake Gyllenhaal ir Amy Adams smile.gif

Labai sudomino šio filmo pristatymas. O dar gi vaidina Jake Gyllenhaal wub.gif

Gal jau kuri buvote kine ir matėte? Būtų labai įdomūs įspūdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 10 gruodžio 2016 - 12:02