Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(brum @ 2016 11 13, 23:31)
o kodėl nesąmonė? nu man tai viskas kaip seniau. to veiksmo niekad daug nebuvo, tąsosi viskas lėtai ir tiek biggrin.gif

aš rytoj ryte pažiūrėsiu ir pareikšiu savo kompetetingą nuomonę biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vėžliukai gali skraidyti/Turtles Can Fly (2004) Vaikai kare, žiūrint filmą tikrai atorodo, kad vaikai gyvena, o ne vaidina. Rekomenduoju, kam patiko "filmas apie batukus", šitas judresnis daug, ir žinoma žiauresnis, bet man jie kažkuo panašūs.

Žmogus, pažinojęs begalybę/The Man Who Knew Infinity 2015 Tikrais faktais, apie Indijoje gyvenantį matematikos genijų, kuris savo atradimus bando parodytį pasaulyje, tą padaryti jam kelią stoja jo prigimtis. Tik neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 14 lapkričio 2016 - 10:07
Ir as paziurejau nauja serija The Affair, tai nelabai patiko, kad tik Noah ir jo nauja simpatija (kaip supratau, kvailai susizavejusia bad boy) rode visa serija, gal kitos serijos daugiau ines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 11 14, 20:47)
Ir as paziurejau nauja serija The Affair, tai nelabai patiko, kad tik Noah ir jo nauja simpatija (kaip supratau, kvailai susizavejusia bad boy) rode visa serija, gal kitos serijos daugiau ines smile.gif

man bendrai paemus kaip ir patiko, bet truko to viso intriguojancio-romaninio siuzeto ir Alice
kas nepatiko, tai per daug mistikos kaip dramai ir pakeisti jo vaikai...
Atsakyti
Va va, man ir pritrūko realumo, bet tikėkimės, bus toliau įdomiau, nenusivažiuos į lankas.

Tuo pačiu pažiurėjau seriją The Crown, na neblogai, užmojai dideli, žmonių minios, gal tik politikos per daug. Teko prisimint istoriją, kas ten ir su kuo buvo.
Atsakyti
Kad "The Affair" jau į kažkokį trilerį virsta. Nors galima suprasti, juk nieko daugiau jau neišpeši iš tos neištikimybės istorijos. Faktiškai, galėjo pabaigti serialą po antro sezono.

Ir dar pastebėjau, kad jau neberodo įvykių iš skirtingų žmonių perspektyvų. Žodžiu, nebeliko to, kas serialą darė išskirtiniu.

Jau aišku, su kuo jis susidės cool.gif Su ta jauna studente, kurios darbą išpeikė. O ta "žavi prancūzė" tokia desperatiška, kad net erzinanti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 15 lapkričio 2016 - 11:03
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 15, 12:44)
Kad "The Affair" jau į kažkokį trilerį virsta. Nors galima suprasti, juk nieko daugiau jau neišpeši iš tos neištikimybės istorijos. Faktiškai, galėjo pabaigti serialą po antro sezono.

Ir dar pastebėjau, kad jau neberodo įvykių iš skirtingų žmonių perspektyvų. Žodžiu, nebeliko to, kas serialą darė išskirtiniu.

Jau aišku, su kuo jis susidės cool.gif Su ta jauna studente, kurios darbą išpeikė. O ta "žavi prancūzė" tokia desperatiška, kad net erzinanti.

na, serijos pradzioj buvo nurodyta, kad cia Noah perspektyva, ja visa serija ir rode
as tikiuosi, kad kita serija bus Alison smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 15 lapkričio 2016 - 12:41
QUOTE(LEEja @ 2016 11 15, 12:40)
na, serijos pradzioj buvo nurodyta, kad cia Noah perspektyva, ja visa serija ir rode
as tikiuosi, kad kita serija bus Alison smile.gif

Ups, pražiopsojau. Man tas Noah toks britkus diedas patapęs, kad visai neįdomu, kaip jis ten jaučias biggrin.gif Man visad įdomiausia buvo Helen perspektyva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 15 lapkričio 2016 - 13:19
As irgi pasiilgau moteriko poziurio sitoj serijoj. Helena bent pamatem, o su Alison visai neaisku ,kur ji ir kaip gyvena.
Atsakyti
Ko tai nebeduoda cituot žinučių blink.gif

Pažiūrėjau pusę serijos Good wife, neįdomu ax.gif tai ji taip ir advokataus visus sezonus?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 11 16, 18:08)
Ko tai nebeduoda cituot žinučių blink.gif

Pažiūrėjau pusę serijos Good wife, neįdomu  ax.gif tai ji taip ir advokataus visus sezonus?

nea, ne tik apie advokatūrą - eina paraleliai linija apie šeimą: kaip ji derina darbą su vaikais plius neištikimas vyras smile.gif ir dar meilės linija yra, man šis serialas buvo labai labai puikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 11 16, 16:08)
Pažiūrėjau pusę serijos Good wife, neįdomu  ax.gif tai ji taip ir advokataus visus sezonus?

duokit šansą šitam serialui ;) man pradžiai irgi ne ypač įdomu buvo, labiau kaip fonas siuvinėjimui ėjo biggrin.gif bet paskui labai susigyveni su juo smile.gif
Atsakyti