Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

I Am Belfast - labai meniškas, tiksliau, poetiškas dokumentinis filmas apie Belfastą. Lėtas, nostalgiškas, kitoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 11 lapkričio 2016 - 13:31
QUOTE(brum @ 2016 11 09, 11:11)
bus per žiaurus tada, ypač jei vaikų turit.

aa, tada praleisiu, jau Bajo sospecha man vakar bežiūrint kirto per smegenis. Bet reik siųstis, neišlauksiu savaitės per tv unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 11 11, 15:23)
aa, tada praleisiu, jau Bajo sospecha man vakar bežiūrint kirto per smegenis. Bet reik siųstis, neišlauksiu savaitės per tv  unsure.gif

ai dar atsiminiau vieną - Masters of Sex. visai įdomus ir įeina į tų paprastų, bet gerų kategoriją. aš kažko jį ilgai ignoravau, nes galvojau, kad neįdomus, bet tikrai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 11 11, 15:29)
ai dar atsiminiau vieną - Masters of Sex. visai įdomus ir įeina į tų paprastų, bet gerų kategoriją. aš kažko jį ilgai ignoravau, nes galvojau, kad neįdomus, bet tikrai patinka smile.gif

Man irgi patiko iš pradžių, bet nebaigiau žiūrėt. Dar laukia Outlander ir House of Cards pabaigt, bet netraukia šiuo metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 11 11, 17:29)

man šitas vienas iš pradėtų, bet taip ir nesugebėtų net vienos serijos peržiūrėti dėl neįdomumo
Atsakyti
Kaip jum nauja The Affair serija? Kažkokia nesąmonė blink.gif
Atsakyti
Nejaugi jau yra? Pagal viska, turejo iseit lapkricio 20 smile.gif
Atsakyti
Neoninis demonas
vartotojo įkelta nuotrauka

apie provincijos merginos kelią į supermodelius. Man patiko stilistika, kiek sulėtintas, bet vaizdingas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 11 13, 16:51)
Nejaugi jau yra? Pagal viska, turejo iseit lapkricio 20 smile.gif

yra yra, jau pradėjau žiūrėt smile.gif
Atsakyti
kur galima rasti filma online ''Kosmaras pries Kaledas?'' lietuviu kalba, www.filmai.in radome, bet anglu kalba. Kas padetu ?
Atsakyti
Arrival - geras filmas, bet mano manymu, nevertas tų perdėtų liaupsių. Banalaus sentimentalumo neišvengta. Savo užmačia priminė Interstellar, tik tas buvo geresnis.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 11 13, 15:37)
Kaip jum nauja The Affair serija? Kažkokia nesąmonė blink.gif

o kodėl nesąmonė? nu man tai viskas kaip seniau. to veiksmo niekad daug nebuvo, tąsosi viskas lėtai ir tiek biggrin.gif
Atsakyti