Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(eliss @ 2016 11 09, 08:24)
Nebus žiaurus?noris paprasto, gyvenimiško

bus per žiaurus tada, ypač jei vaikų turit.
iš paprastų gal Good Wife? man labai patiko. ir 7 ar kiek ten tų sezonų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 11 09, 13:11)
bus per žiaurus tada, ypač jei vaikų turit.
iš paprastų gal Good Wife? man labai patiko. ir 7 ar kiek ten tų sezonų yra biggrin.gif

taip, Good wife labai buvo geras, man jis netgi kažką House of cards latentiško turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 11 09, 11:43)
taip, Good wife labai buvo geras, man jis netgi kažką House of cards latentiško turi biggrin.gif

o Good Wife jau su visam baigės? smile.gif aš bijau net ieškot info ir tiesiog laukiu naujo sezono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 11 09, 15:29)
o Good Wife jau su visam baigės? smile.gif aš bijau net ieškot info ir tiesiog laukiu naujo sezono biggrin.gif

2017 metų nėra, tai kol kas daugiau nieko - nefilmuoja toliau šiuo metu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 11 09, 13:57)
2017 metų nėra, tai kol kas daugiau nieko - nefilmuoja toliau šiuo metu

tikiuosi, kad filmuos. ir Jassonas grįš biggrin.gif
Atsakyti
Suits mečiau žiūrėt po kelių serijų smile.gif Visi nenatūraliai tobuli, o jei ir netobuli, tai tas netobulumas pasireiškia būtent tom savybėm, kurių reikia jų darbe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 09 lapkričio 2016 - 16:32
The Good Wife neziurejau, bet skaiciau, kad jau tikrai baiges. Tai galit drasiai ziuret, kas nemegsta nebaigtu serialu 4u.gif
O This Is Us man patinka, butent paprastas ir seimyniskas, na, amerikietiskas, bet visai fainas. Aisku, jei neprigamins daugiau sezonu arba bus su kitais veikejais.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 09, 10:30)
Suits mečiau žiūrėt po kelių serijų smile.gif Visi nenatūraliai tobuli, o jei ir netobuli, tai tas netobulumas pasireiškia būtent tom savybėm, kurių reikia jų darbe biggrin.gif

Cia Luis netobulas? biggrin.gif As daziurejau iki galo, bet galejo jau tikrai pabaigti, nes iki siol turejo arkliuka uz ko visad uzsikabinti, intriga, o dabar tik bando sh.. isspausti

QUOTE(abiga @ 2016 11 09, 12:44)
O This Is Us man patinka, butent paprastas ir seimyniskas, na, amerikietiskas, bet visai fainas. Aisku, jei neprigamins daugiau sezonu arba bus su kitais veikejais.

Kodel amerikietiskas? Tiesiog paprastai gyvenimiskas, kaip dazniausiai gyvenime ir buna,pasipyksta, susitaiko ir toliau vaziuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2016 11 10, 03:39)
Cia Luis netobulas?  biggrin.gif As daziurejau iki galo, bet galejo jau tikrai pabaigti, nes iki siol turejo arkliuka uz ko visad uzsikabinti, intriga, o dabar tik bando sh.. isspausti

Louis tai tipinis "šlykštukas". "Nulaižytas" man šis serialas, pirma serija atrodė įdomi, bet paskui tas pats per tą patį, visos bylos jiems kaip per sviestą eina, visi tokie teisingai šmaikštūs, kandūs ir gudrūs, visad žino, ką atsakyti ir dar priedo stilingi. Jokios gilesnės charakterių analizės. Žodžiu, pasidarė neįdomu. Mačiau, kad serialą lygina su Hausu, bet toli jam iki jo pagal charakterių sudėtingumą ir nagrinėjamų temų rimtumą.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 10, 10:45)
Louis tai tipinis "šlykštukas". "Nulaižytas" man šis serialas, pirma serija atrodė įdomi, bet paskui tas pats per tą patį, visos bylos jiems kaip per sviestą eina, visi tokie teisingai šmaikštūs, kandūs ir gudrūs, visad žino, ką atsakyti ir dar priedo stilingi. Jokios gilesnės charakterių analizės. Žodžiu, pasidarė neįdomu. Mačiau, kad serialą lygina su Hausu, bet toli jam iki jo pagal charakterių sudėtingumą ir nagrinėjamų temų rimtumą.

aš jums visiškai pritariu. visiškai jokių gilių charakterių šitam seriale nėra. ir kuo toliau, tuo viskas blogiau. ypač dialogai.. vienintelis Louis man patiko, nes toks kitoks
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 11 10, 05:20)
aš jums visiškai pritariu. visiškai jokių gilių charakterių šitam seriale nėra. ir kuo toliau, tuo viskas blogiau. ypač dialogai.. vienintelis Louis man patiko, nes toks kitoks

Gi patys geriausi advokatai mieste, todel viskas kaip per sviesta einasi biggrin.gif O Louis is slykstuko isvis i engiama berniuka persikunijo..
Atsakyti
"secrets and lies" dar patinka
Atsakyti