Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(FoxLady @ 2016 11 07, 18:32)

Café Society (2016)
PG-13 | 1h 36min | Comedy, Drama, Romance
Patinkantys aktoriai, filmas labai grazus savo vaizdiniais, prabanga, bet siuzete kazko pritruko.. nors tokio tipo filmus labai megstu smile.gif

ir aš jį žiūrėjau savaitgalį, žinojau, kad zanūdiškas bus, nieko kito iš W.Alleno nebesitikiu.. pažiūrėjau tik dėl bendro išsilavinimo, bet nepatiko, padrikas, kaip ir visi jo fimai

o vakar, kad būčiau šimtu proc. patenkinta ir žinočiau, kad bus gerai - Carnage dar sykį pažiūrėjau, nes nu nėrką žiūrėt, visiška krizė kažkokia šitoj sritį paskutiniu metu

iš laukiamų mano nėr nei vieno dar:
Paterson
Tonni Erdman
Nocturnal animals
ir serialo laukiu su J.Law - Young Pope
Atsakyti
Young pope jau yra, ne bent laukiat, kol iseis visos sezono serijos smile.gif Atrodo idomus, tik iki jo neprieinu.

Gerai sakot apie Alleno filmus, kad padriki. Bent naujesni tikrai tokie, Cafe Society irgi ispudzio nepaliko.
Atsakyti
Išvis nykuma filmų fronte, ką beįjungiu, tą išjungiu. Ir tie visi serialai išgirti netraukia, noriu paprastų, nei fantastikų, nei žudynių.
Nors Gibsono naujo filmo laukiu kol atsiras bigsmile.gif
Atsakyti
Victoria (2016), The Crown (2016) nebandet? Apie karaliskaja Anglijos seima abu serialai, dar pati nemaciau, nes nerakada, bet tikrai turetu buti geri iriki ju prieisiu smile.gif
Atsakyti
matėt naują porą? Suits aktorė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 11 08, 19:37)
matėt naują porą? Suits aktorė

vaje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 11 07, 19:50)
Išvis nykuma filmų fronte, ką beįjungiu, tą išjungiu. Ir tie visi serialai išgirti netraukia, noriu paprastų, nei fantastikų, nei žudynių.
Nors Gibsono naujo filmo laukiu kol atsiras bigsmile.gif

The missing gal patiktų? nors žiūrint, ką turite omeny paprastas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 11 07, 13:50)

This this us paprastas, man Mistresses patiko irgi visai toks paprastas

QUOTE(brum @ 2016 11 08, 14:53)

Man taip pat galvoje varpai pradejo zvambeti, vaje!!! Ir is kur toki istrauke? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2016 11 08, 22:28)
Ir is kur toki istrauke?  biggrin.gif

Tai čia juk princas Haris, ar ne?
Papildyta:
The Lunchbox (2013) - labai patiko. Indiškas filmas, kuris iš aprašymo gali pasirodyti kaip romantinė komedija, bet ne, jis kur kas gilesnis ir subtilesnis.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 08, 17:23)

oops.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 11 08, 21:12)
The missing gal patiktų? nors žiūrint, ką turite omeny paprastas smile.gif

Nebus žiaurus?noris paprasto, gyvenimiško
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2016 11 08, 22:28)
This this us paprastas,

Žiūriu, geras.

Įtraukė australų Doctor doctor , kai garsų chirurgą nusiunčia į kaimelį dirbt.
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2016 11 08, 18:36)
, The Crown (2016) nebandet? Apie karaliskaja Anglijos seima abu serialai, dar pati nemaciau, nes nerakada, bet tikrai turetu buti geri iriki ju prieisiu  smile.gif

Prieisiu ir aš, reitingas aukštas.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 09, 01:23)

jo, Haris

man This is us kažko ne per labiausiai, nekyla ranka naujų serijų siųstis, pernelyg amerikietiškas, kažko trūksta, kažko per daug biggrin.gif
Atsakyti