QUOTE(brum @ 2016 11 06, 20:36)
kaip man patiko
Demolition (2015)
taip net sunku apibūdint apie ką tas filmas. bet paprastai - apie vyrą, kuris išgyvena žmonos netektį. bet tie vaizdai, žodžiai.. na susidėlioja į tokį akiai mielą filmą. gal pabaiga ne visai, nu bet su tom pabaigom visad sunku
O man buvo nuobodokas
Papildyta:
Savaitgali paziurejau tris filmus, visi kaip ir neblogi, bet ir nieko ypatingo..
Café Society (2016)
PG-13 | 1h 36min | Comedy, Drama, Romance
Patinkantys aktoriai, filmas labai grazus savo vaizdiniais, prabanga, bet siuzete kazko pritruko.. nors tokio tipo filmus labai megstu
In the 1930s, a young Bronx native moves to Hollywood, where he falls in love with the secretary of his powerful uncle, an agent to the stars. After returning to New York, he is swept up in the vibrant world of high society nightclub life.
She's Funny That Way (2014)
R | 1h 33min | Comedy
Komedijos veikėjus sujungia netikėta herojė eskorto paslaugas teikianti Izabela. Ši mergina aptarnauja Brodvėjaus režisierių Arnoldą Alberstoną (Owenas Wilsonas), kuris meilės ieško kitų moterų glėbyje nepaisydamas to, kad turi žmoną aktorę Deltą. Po vieno pasimatymo Arnoldas prisaikdina Izabelą daugiau nesusitikti, bet taip paprastai viskas šioje komedijoje nesiklosto...
Infinitely Polar Bear (2014)
R | 1h 30min | Comedy, Drama, Romance
Tai psichologinio tipo drama, parodanti su kokiomis problemomis susiduria žmonės, kenčiantys nuo depresinių sutrikimų. Filmas sukelia stiprias emocijas dėl itin ekspresyvios aktorių vaidybos, kuri net buvo įvertinta Auksinio Gaublio apdovanojimu.
Siandien bandysiu ziureti si:
The Man Who Knew Infinity (2015)
PG-13 | 1h 48min | Biography, Drama
Biografinė drama, paremta to paties pavadinimo knyga, apie matematiką, užaugusį Indijos skurde. Tai filmas apie matematikos genijų Srinivasą Ramanudžaną ir jo mokytoją anglų matematiką G.H. Hardį, apie žmogaus gebėjimus pažinti matematikos pasaulį net neturint galimybių pasisemti žinių iš atrastų teorijų ir apie žmogaus genialumo ir intelekto galias.