Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Rashkyte @ 2016 11 01, 20:01)

Man irgi sitas visai patiko, bet butu gerai, kad dedant nuoroda parasytumete ir pavadinima, kad nereiketu nuorodu spaudineti ax.gif
Atsakyti
Our Kind of Traitor (2016)
1h 48min | Thriller | 6,2/10

toks moralinis trileris sakyčiau - kai reikia nuspręsti ar padėti blogam žmogui, ar ne
žiūrėjau, nes nėr ką žiūrėt, plius man patinkantys visi vyrai aktoriai, Ewanas, Skarsgård'as ir Damian Lewis, daugiau tai nėr labai ką apie pasako smile.gif yra vieta, kur labai nuostabūs Prancūzijos Alpių vaizdai smile.gif
Atsakyti
Maggie's Plan (2015)
R | 1h 38min | Comedy, Drama, Romance

kažkoks vudialleniškai padrikas - ir tai nėra pliusas, nepasakyčiau, kad patiko išpildymas, nors mintis kaip ir įdomi. Niekaip negalėjau patikėti, kad rodo šiuos laikus - herojė apsirengusi kaip iškasena smile.gif nerekomenduotinas smile.gif
O Julianne Moore žavi, ypač prancūžiškas akcentas
Atsakyti
Eye in the sky - apie teroristus, ju sekima, kara, Kenija ir zmogiskumo dilema. Visai neblogas, gerai susiziurejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 04 lapkričio 2016 - 23:04
La Tutora (2017)
http://www.imdb.com/title/tt5959698/
argentiniečių drama apie auklę, kurią vaikams pasamdo jų dėdė po keistos tėvų mirties. Siužetas gana mistiškas, nenuspėjamas. Man patiko.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 11 05, 12:45)
La Tutora (2017)
http://www.imdb.com/title/tt5959698/
argentiniečių drama apie auklę, kurią vaikams pasamdo jų dėdė po keistos tėvų mirties. Siužetas gana mistiškas, nenuspėjamas. Man patiko.

2017? geras biggrin.gif

I.T. (2016)
1h 35min | Crime, Drama, Mystery
'home invasion' žanras, man patinka tokie, nes tai visada reiškia, kad rodys apie psichą biggrin.gif reitingas vos virš 5, bet gal dėl to, kad dar gana naujas, nes galima daugiau išspaust smile.gif
Brosnansas jau susenęs, kažkaip pagalvojau žiūrėdama - visai diedukas jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 05 lapkričio 2016 - 10:51
"I Am Love" su Tilda Swinton. Nesužavėjo... Ir neįtikino. Tik tiek, kad labai estetiškas, bet turinys šiaip sau.

Kalbant apie estetiką, geros naujienos toms, kurioms patiko "A Single Man". Gruodžio mėn. kinuose pasirodys naujas Tomo Fordo filmas "Nocturnal Animals" su Jake Gyllenhaal ir Amy Adams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 05, 14:59)
Kalbant apie estetiką, geros naujienos toms, kurioms patiko "A Single Man". Gruodžio mėn. kinuose pasirodys naujas Tomo Fordo filmas "Nocturnal Animals" su Jake Gyllenhaal ir Amy Adams smile.gif

žinom wub.gif
Atsakyti
Visai patiko filmas apie katiną user posted image
http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1
Devyni gyvenimai (2016)
Nine Lives (original title)
PG | 1h 27min | Comedy, Family, Fantasy | 26 August 2016 (Lithuania)

A stuffy businessman finds himself trapped inside the body of his family's cat.
Atsakyti
Kristy (2014) - per padėkos dieną pagr. veikėja lieka viena studentų miestelyje. Na, ir susiduria su gauja sektantų, kurie nori ją nužudyti. O pagr. veikėja nepėsčia ir mirti visai nenori. Įtampą išlaikė, žiūrėti buvo įdomu, gal visa toji internetinė sistema atrodo ne iki galo apgalvota, bet šiaip nenusivyliau filmu.

Before we go (2014) - čia jau Before Sunset ir kt. filmų mėgėjoms. viena naktis, du nepažįstamieji. Aktorių pora faina ir lipo vienas kitam, tikriausiai jie labiausiai ir išlaikė dėmesį. Pats siužetas (kiek jo ten buvo) ir pokalbių temos vietomis šlubavo, bet apskritai vakarui praleisti tiko.
Atsakyti
kaip man patiko Demolition (2015) smile.gif taip net sunku apibūdint apie ką tas filmas. bet paprastai - apie vyrą, kuris išgyvena žmonos netektį. bet tie vaizdai, žodžiai.. na susidėlioja į tokį akiai mielą filmą. gal pabaiga ne visai, nu bet su tom pabaigom visad sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 11 06, 20:36)
kaip man patiko Demolition (2015) smile.gif taip net sunku apibūdint apie ką tas filmas. bet paprastai - apie vyrą, kuris išgyvena žmonos netektį. bet tie vaizdai, žodžiai.. na susidėlioja į tokį akiai mielą filmą. gal pabaiga ne visai, nu bet su tom pabaigom visad sunku smile.gif

O man buvo nuobodokas blush2.gif
Papildyta:
Savaitgali paziurejau tris filmus, visi kaip ir neblogi, bet ir nieko ypatingo..
Café Society (2016)
PG-13 | 1h 36min | Comedy, Drama, Romance
Patinkantys aktoriai, filmas labai grazus savo vaizdiniais, prabanga, bet siuzete kazko pritruko.. nors tokio tipo filmus labai megstu smile.gif
In the 1930s, a young Bronx native moves to Hollywood, where he falls in love with the secretary of his powerful uncle, an agent to the stars. After returning to New York, he is swept up in the vibrant world of high society nightclub life.
She's Funny That Way (2014)
R | 1h 33min | Comedy
Komedijos veikėjus sujungia netikėta herojė – eskorto paslaugas teikianti Izabela. Ši mergina aptarnauja Brodvėjaus režisierių Arnoldą Alberstoną (Owenas Wilsonas), kuris meilės ieško kitų moterų glėbyje nepaisydamas to, kad turi žmoną aktorę Deltą. Po vieno pasimatymo Arnoldas prisaikdina Izabelą daugiau nesusitikti, bet taip paprastai viskas šioje komedijoje nesiklosto...
Infinitely Polar Bear (2014)
R | 1h 30min | Comedy, Drama, Romance
Tai psichologinio tipo drama, parodanti su kokiomis problemomis susiduria žmonės, kenčiantys nuo depresinių sutrikimų. Filmas sukelia stiprias emocijas dėl itin ekspresyvios aktorių vaidybos, kuri net buvo įvertinta Auksinio Gaublio apdovanojimu.

Siandien bandysiu ziureti si:
The Man Who Knew Infinity (2015)
PG-13 | 1h 48min | Biography, Drama
Biografinė drama, paremta to paties pavadinimo knyga, apie matematiką, užaugusį Indijos skurde. Tai filmas apie matematikos genijų Srinivasą Ramanudžaną ir jo mokytoją anglų matematiką G.H. Hardį, apie žmogaus gebėjimus pažinti matematikos pasaulį net neturint galimybių pasisemti žinių iš atrastų teorijų ir apie žmogaus genialumo ir intelekto galias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 07 lapkričio 2016 - 16:35