La Vie en Rose - filmas apie Edith Piaf gyvenimą. Kaip ir priklauso, labai daug dramos. Marion Cotillard vaidyba puiki. Negaliu sakyti, kad labai patiko, nes vietomis nuobodžiavau, bet bendrai tai stiprus filmas apie talentingą, tačiau savidestruktyvią asmenybę.
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 13, 14:56)
Gal paskutiniu metu koki gero siaubo arba mistini filma matet? Senai ziurejau, pasiilgau Be skerdyniu ir krauju
"Falling water" (2016). Po dvejų serijų pasirodę įdomus ir įtraukiantis, gaila, kad dar tik kelios serijos yra, visiškai naujas serialas.
http://www.imdb.com/title/tt4520992/
atsisiunčiau Stranger things
merginos, paspaudžiau naują versiją forumo - koks siaubas, kokia trauma, nespauskit - nebeleidžia grįžt į seną versiją :mad2: labai labai blogai
QUOTE(LEEja @ 2016 10 18, 21:45)
<p>merginos, paspaudžiau naują versiją forumo - koks siaubas, kokia trauma, nespauskit - nebeleidžia grįžt į seną versiją labai labai blogai</p>
Aha, tragiška ta nauja versija. Viršuje KITA-> SENA VERSIJA
QUOTE(LEEja @ 2016 10 18, 20:45)
<p>atsisiunčiau Stranger things</p>
<p>merginos, paspaudžiau naują versiją forumo - koks siaubas, kokia trauma, nespauskit - nebeleidžia grįžt į seną versiją labai labai blogai</p>
Galima grįžti į seną versiją: spaudžiate viršuje Kita--> tada atsiras galimybė pasirinkti Sena Versija: <p>merginos, paspaudžiau naują versiją forumo - koks siaubas, kokia trauma, nespauskit - nebeleidžia grįžt į seną versiją labai labai blogai</p>
p.s. norėčiau, kad sena versija ir liktų : )
QUOTE(LEEja @ 2016 10 18, 20:45)
<p>atsisiunčiau Stranger things</p>
aš šitą vakar atsisiunčiau, bet nežinau, kada pradėsiu žiūrėti.
Iš serialų pastaruoju metu tik Gilmore Girls įsijungiu.
O iš filmų kažko labai įsimintino ir nebuvo:
Safe Haven (2013) - kam patinka seilėtekiai su gražiais vaizdais, gal ir patiks. Pagal N. Sparks knygą, o tai jau daug ką sako. Man aktorių pora miela, tai dėl šito tikriausiai ir nesinorėjo išjungt. Kad ir ne blogiausias variantas, bet apskritai nevertas dėmesio, kulminacija (ta turėjusi atrodyti kaip mindfuck'inė vieta) sugadino viską dar labiau.
Un bonheur narrive jamais seul / Happiness Never Comes Alone (2012) - prancūziška romantinė komedija. Gan linksma, nors ir perspausta, kaip romantinė komedija - žiūrėtina, bet iš siužeto norėjosi daugiau.
Paper Towns (2015) - gal labiau į paauglius orientuotas. Toji mergina, aplink kurią viskas sukasi, erzino nuo pat pirmų minučių, o ir pats siužetas bei minėtos veikėjos poelgis (dingti) ir po to ėję kitų veikėjų veiksmai vedė visiškai niekur. Nepatiko.
Hick (2011) - šis atrodė kaip paprastas ,,kelio" filmas, bet po to viskas apsisuko į visišką trilerį ir toks nesugebėjimas apsistoti ties vienu žanru man ne itin tiko. Trūko vientisumo, vėlgi atrodė, kad viskas eina į niekur. Tik Eddie Redmayne vaidinamas personažas įstrigo.
High Fidelity (2000) - romantinė muzikinė komedija. Daug muzikos - pliusas. Jack Black, kad ir erzino, bet tai buvo geriausias jo humoristinis vaidmuo iš to, ką teko matyti. Vietomis nuobodžiavau, vietomis juokiausi. Netrūksta ironijos, juokingo humoro, bet pats siužetas ir pagrindinis personažas nepaliko įspūdžio.
Livide / Livid (2011) - siaubo filmas. Prancūzų siaubo filmai man faini, šis - ne išimtis. Kad ir nevertinčiau aukštu balu, bet buvo ganėtinai įdomu žiūrėti. Du trečdaliai filmo - labai geri. Keliami klausimai, sukeliama intriga, įtampos vietomis netrūko, tad išties buvo būtent tokia pramoga, kokios norėjosi. Bet paskutinis trečdalis jau nebeatrodė taip patraukliai, visko primakaluota per daug, vėlgi norėjosi kažkokio apsistojimo bei kūrėjų suvokimo, ką jie nori padaryti su šituo filmu. Bet šiaip tai labai gražiai vizualiai pastatytas filmas, su kažkiek mistikos. Yra kraujo, bet nedaug.
Knock Knock (2015) - siaubo filmas, nors pridėčiau, kad tai siaubo komedija. Režisieriaus braižas jau nesyk matytas, tad visokias kuriozines situacijas ir keistus dialogus ,,nurašau" būtent jo braižui. Nebaisus, bet visai juokingas, o į pabaigą sugeba ir susierzinimą (bet gerąja prasme) ir pojūtį, kad situacija, rodoma ekrane, yra beviltiška. Bet viską absoliučiai gadino veikėjų vaidyba, kuri man atrodė paprasčiausiai tragiška.
Na ir vakar užmačiau, kad per tv Last Night (2010) rodo, tai įsijungiau prisiminti. Fainas man jis. Ir žiūrėčiau dar nesyk.
QUOTE(laTulipe @ 2016 10 18, 21:50)
Knock Knock (2015) - siaubo filmas, nors pridėčiau, kad tai siaubo komedija. Režisieriaus braižas jau nesyk matytas, tad visokias kuriozines situacijas ir keistus dialogus ,,nurašau" būtent jo braižui. Nebaisus, bet visai juokingas, o į pabaigą sugeba ir susierzinimą (bet gerąja prasme) ir pojūtį, kad situacija, rodoma ekrane, yra beviltiška. Bet viską absoliučiai gadino veikėjų vaidyba, kuri man atrodė paprasčiausiai tragiška.
Keista, man jis nepasirodė juokingas, išskyrus porą vietų. Home invasion žanro, jei kam tokie patinka. Įvertinimas imdb, mano manymu, neteisingai per žemas.
radau pati po trijų dienų kaip grįžti į senąją versiją - jetus kaip gera
vakar stranger things pažiūrėjau kokių pora minučių, bet nutariau, kad visgi knyga iuo metu skaitoma įdomesnė, tai ir nežinau ar dar įsijungsiu..
Greičiau lapkričio 20 - The Affair naujas sezonas prasidės
vakar stranger things pažiūrėjau kokių pora minučių, bet nutariau, kad visgi knyga iuo metu skaitoma įdomesnė, tai ir nežinau ar dar įsijungsiu..
Greičiau lapkričio 20 - The Affair naujas sezonas prasidės
QUOTE(abiga @ 2016 10 09, 16:25)
This Is Us patarciau ziureti issilgusioms tikru seimyniniu dramu. Kol kas patinka
Nors pirma serija ne itin,bet tik antroj supratau apie ką,patinka
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 13, 16:48)
Paskutinis matytas filmas - Woody Alleno Cafe Society. Iš tų lengvų, skoningų, neįpareigojančių. Kaip kažkas parašė imdb, "nostalgiškas ir elegantiškas".
Man patiko. Šiais metais jo filmų vis pasižiūriu. Ypač patiko Midnight in Paris, kurį tiek metų atidėliojau.
Dabar žiūriu Any Human Heart/2010.oho,patinka, aš angliško kino mėgėja. Vienas senukas tvarko savo rašinius ir tuo pačiu prisimena savo gyvenimą. O jis buvo turiningas ir gan jausmingas Kažkada lyg knygą turėjau, bet nepamenu, kad būtų patikus.
Irgi laukiu naujo sezono The Affair ir Rectify
durniuoja forumas šiandien
QUOTE(kavenska @ 2016 10 18, 05:02)
"Falling water" (2016). Po dvejų serijų pasirodę įdomus ir įtraukiantis, gaila, kad dar tik kelios serijos yra, visiškai naujas serialas.
Is aprasymo kazkiek Sense8 primena