Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(LEEja @ 2016 09 22, 19:05)
puikus pasirinkimas biggrin.gif

Pažiūrėjau pirmą seriją. Nu joo ohmy.gif Kažkas teisingai rašė, kad The Newsroom priešingybė. Nesveikas biškį toks, bet labai intriguojantis. Žiūri ir realiai supranti, kad taip ir kuriamos reality TV laidos.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 22, 21:15)
Pažiūrėjau pirmą seriją. Nu joo ohmy.gif Kažkas teisingai rašė, kad The Newsroom priešingybė. Nesveikas biškį toks, bet labai intriguojantis. Žiūri ir realiai supranti, kad taip ir kuriamos reality TV laidos.

nu sudominot. dabar Masters of sex žiūriu. visai nieko
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 22, 22:15)

tai jo jo, aš kai peržiūrėjau jį - čia rašiau, kad nesveikai geras.
ten yra psichologinio ir net fizinio manipuliavimo žmonėmis chrestomatija

Atsakyti
Jagten - vyras dirba vaiku darzelyje ir yra apkaltinamas seksualiniu priekabiavimu prie vaiku. Kaip mazas vaikiskas melas gali sugriauti zmogaus gyvenima.. Rekomenduoju, tikrai geras ir stiprus filmas.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 09 23, 09:30)
Jagten - vyras dirba vaiku darzelyje ir yra apkaltinamas seksualiniu priekabiavimu prie vaiku. Kaip mazas vaikiskas melas gali sugriauti zmogaus gyvenima.. Rekomenduoju, tikrai geras ir stiprus filmas.

aš niekada jo nežiūrėsiu, kad ir koks geras jis būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 09 23, 13:01)
aš niekada jo nežiūrėsiu, kad ir koks geras jis būtų  unsure.gif

Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 09 23, 13:17)

tokia žudanti neteisybė, mane labai negatyviai nuteikia.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 09 23, 15:04)
tokia žudanti neteisybė, mane labai negatyviai nuteikia.

taip, negatyviai, bet Mikkelsenas ten koks žvaigždė - geriausias jo draminis vaidmuo, tais metais, kas, turbūt koks norsAmour Hanekes laimėjo oskarą kaip užsienietiškas, bet gal ir klystu, tingiu dabar ieškot..
o aš tik Jagten visus oskarus atiduočiau smile.gif nors jis nieko negavo
Atsakyti
"Queen of the South" gaila, kad tik vienas sezonas. Vertas dėmesio. "Ray Donovan" irgi suvalgytas greitai ir skaniai.
Atsakyti
The Color Purple/1985
Labai patiko šis Spielbergo filmas, apie juodaodes moteris, jų padėtį visuomenėje. Pilnas visko, ir komiškas, ir liūdnas. Ir dar labai ilgas smile.gif

Joueuse/Queen to play/2009
Prancūzų filmas apie moterį, paskendusią kasdienybėje ir staiga susižavėjusia šachmatais. Patiko, geras.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 09 23, 09:30)

Labai geras filmas,stiprus.

Paziurejau The Dressmaker ,labai labai patiko
Atsakyti
Luiso Drakso devintasis gyvenimas

http://www.imdb.com/title/tt3991412/

user posted image

atradimų nepadariau, bet gan neblogai žiūrėjosi, psichologinis detektyvas.
Atsakyti