Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(mjforever @ 2016 09 08, 15:35)
tai čia gal pagal tikrus faktus? berods, buvo tokia istorija  g.gif

man regis šis ne pagal tikrtus, būtų įdomu pamatyt ta tema pagal tikrus.
Atsakyti
Labai patiko naujasis P.Almodovaro filmas "Chuljeta"/ "Julieta", apie neišsakytus motinos ir dukters jausmus.
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2016 09 12, 08:51)
Labai patiko naujasis P.Almodovaro filmas "Chuljeta"/ "Julieta", apie neišsakytus motinos ir dukters jausmus.

Oi kaip noriu ji pamatyti, tikrai turetu man patikt 4u.gif
Atsakyti
Kieti bicai (2016)
The Nice Guys (original title)
R | 1h 56min | Action, Comedy, Crime 7,5/10

čia šitas su Goslingu ir Crowe
tai nelabai nelabai, man pasirodė kaip amerikietiškas bandymas kažką panašaus į Guy Ritchie filmus padaryti
Goslingui netinka vaidinti lebedas ir lochus, man jis tik kietuose vaidmenyse žiūrisi biggrin.gif o ir siužetas toks pusiau iš pasakos - 'išgelbėti princesę', kur mergaitė yra protingesnė už du suaugusius vyrus seklius smile.gif
Atsakyti
Extraordinary Tales - animacinis siaubo pagal E.A. Poe apsakymus, 5 atskiros istorijos (nupaišytos skirtingais stiliais), viena netgi skaitoma Bela Lugosi (senas įrašas). Labai patiko atmosfera.

What's Eating Gilbert Grape - turbūt jau dauguma mačiusios jį. Žiūrėjau tik dėl to, kad buvau skaičiusi, jog jaunas DiCaprio labai gerai suvaidino, bet pasirodo, kad ir Deppo čia būta biggrin.gif Sudėtingo gyvenimo, bet neperspausta, šilta istorija. Kažkaip prisiminiau filmą The Black Balloon - ten irgi labai panaši tematika, tik gal daugiau dramos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 rugsėjo 2016 - 17:55
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 19, 18:52)
What's Eating Gilbert Grape - turbūt jau dauguma mačiusios jį. Žiūrėjau tik dėl to, kad buvau skaičiusi, jog jaunas DiCaprio labai gerai suvaidino, bet pasirodo, kad ir Deppo čia būta biggrin.gif Sudėtingo gyvenimo, bet neperspausta, šilta istorija. Kažkaip prisiminiau filmą The Black Balloon - ten irgi labai panaši tematika, tik gal daugiau dramos.

Ir kaip tau Leo tam filme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 09 20, 19:51)
Ir kaip tau Leo tam filme? smile.gif

Man Leo visada gerai smile.gif Keista, aišku, tokį vaikišką matyt, bet kad jis visad jauniau atrodo, nei iš tikrųjų yra. Nebe vaikas jau buvo. Talentingas aktorius. Vaidmuo "nepatogus". Nieks seilės nevarvins biggrin.gif O va Deppą aš labiau mėgstu, kai visokius keistuolius vaidina.
Atsakyti
Pabandžiau žiūrėt išgirtą Velvet serialą, tai toks muilas pasirodė, neištvėriau nei pusės serijos, o įvertinimas tai gal aukštas imdb. Galvoju, ar aš čia kažko nesuprantu, ar kaip čia yra. Ne man tokie serialai. Bandžiau ieškoti kritikų atsiliepimų rottentomatoes ir metacritic, tai nieko neradau blink.gif

O va Suits pagaliau pažiūrėjau pirmą seriją, tai kitas reikalas biggrin.gif Įtraukė nuo pirmos minutės.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 22, 13:58)
Pabandžiau žiūrėt išgirtą Velvet serialą, tai toks muilas pasirodė, neištvėriau nei pusės serijos, o įvertinimas tai gal aukštas imdb. Galvoju, ar aš čia kažko nesuprantu, ar kaip čia yra. Ne man tokie serialai. Bandžiau ieškoti kritikų atsiliepimų rottentomatoes ir metacritic, tai nieko neradau blink.gif

O va Suits pagaliau pažiūrėjau pirmą seriją, tai kitas reikalas biggrin.gif Įtraukė nuo pirmos minutės.

žiūrėk Unreal - epic!
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 09 22, 13:35)
žiūrėk Unreal - epic!

Vat ir žiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
UnReal super, nors daug kas kritikuoja antra sezona, man abu patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 22, 18:39)
Vat ir žiūrėsiu biggrin.gif

puikus pasirinkimas biggrin.gif
Papildyta: