Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Kliamka @ 2016 08 30, 18:55)
aha :D blyn, čia tiesiog tokia ištrauka iš to filmo. Gal kažkokia romantinė komedija. Toji porelė susipažino ir užsuko į namus ir va rado ji tą skanų pilną puodą. lotuliukas.gif

na bet anotacija užtikrinta ir jau irgi noriu kad kas tą filmą pasakytų lotuliukas.gif
Atsakyti

Parenthood
8,1/10
1h | Comedy, Drama | TV Series (2010–2015)

6 sezonai, aš penktam dabar
apie tipinę amerikiečių šeimą - keturi suaugę vaikai su savo šeimomis, klanas toks
patiks, kam patiko Boyhood, rodo absoliučiai tų šeimų kasdienybę, nuo klibančio danties, pirmos meilės, vaikų auklėjimo, vaikų-tėvų, vyro-žmonos, senelių-anūkų ir brolių-seserų santykiai

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 08 31, 11:36)

Parenthood
  8,1/10 
1h | Comedy, Drama | TV Series (2010–2015)
6 sezonai, aš penktam dabar
apie tipinę amerikiečių šeimą - keturi suaugę vaikai su savo šeimomis, klanas toks
patiks, kam patiko Boyhood, rodo absoliučiai tų šeimų kasdienybę, nuo klibančio danties, pirmos meilės, vaikų auklėjimo, vaikų-tėvų, vyro-žmonos, senelių-anūkų ir brolių-seserų santykiai

Ziurejau, bendrai geras buvo serialas, nors i pabaiga buvo man jau truputi pabodes. Bet si rudeni turetu iseit panasaus stiliaus This Is Us, tai ketinu jo imtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 08 31, 20:20)
Ziurejau, bendrai geras buvo serialas, nors i pabaiga buvo man jau truputi pabodes. Bet si rudeni turetu iseit panasaus stiliaus This Is Us, tai ketinu jo imtis  4u.gif

tai normalu, kad į pabaigą nebeveža taip, man jau irgi šiek tiek pabodo
tarkim, Suits dabar jau yra šeštas sezonas - labai nyku, pažiūrėjau pirmą s. ir antros 15 min. vos ištraukiau - nebežiūrėsiu, labai graudus vaizdas: žiūrint darosi gaila aktorių, kad bando kažką išlaužti iš visiško nulio, ištryniau....
Atsakyti
Colonia - pagal tikrus įvykius, apie uždarą sektą, kuriai vadovavo pedofilas, nacis, mizoginistas ir ne tik. Apie tai, kaip uždarė vaikiną "tardymui", o jo mergina įstojo į tą sektą, kad jį išgelbėtų. Labai įdomu, paskui dar youtube pažiūrėjau dokumentinį filmuką apie tą sektą, iš buvusių narių lūpų.

Dead Man Walking - psichologinė drama, kaip vienuolė lanko kalinį, nuteistą mirties bausme. Neblogas, grūznas, kaip ir galima tikėtis.

Witness - trileris su Harrisonu Fordu, kaip amišas berniukas netyčia pamato nužudant policinką ir vėliau turi atpažinti žudiką. Šiaip būtų gal eilinis trileris su meilės elementais, bet kadangi rodo amišų bendruomenės gyvenimą, tai gana įdomu.

Breaking the Waves - jau seniai jį norėjau pamatyti, bet tai įrašas be garso, tai neįmanoma gaut, tai dar kažkas. Pagaliau pažiūrėjau. Na ką, tipinis Larso von Triero stilius, "buitiškai meniškas", ilgas, bet labai geras thumbup.gif Gal nespoilinsiu apie ką, nes pati iš aprašymo buvau susidariusi kiek kitokį įspūdį, ir šiaip įdomiau žiūrėti jį, nežinant apie ką filmas. Užtenka žinojimo, kad geras.

Iš serialų žiūriu Stranger Things. Iš pradžių gal labiau dėl kompanijos su vyru žiūrėjau, bet kuo toliau, tuo labiau pradėjo patikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 05 rugsėjo 2016 - 15:57
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 05, 16:55)
Breaking the Waves - jau seniai jį norėjau pamatyti, bet tai įrašas be garso, tai neįmanoma gaut, tai dar kažkas. Pagaliau pažiūrėjau. Na ką, tipinis Larso von Triero stilius, "buitiškai meniškas", ilgas, bet labai geras thumbup.gif Gal nespoilinsiu apie ką, nes pati iš aprašymo buvau susidariusi kiek kitokį įspūdį, ir šiaip įdomiau žiūrėti jį, nežinant apie ką filmas. Užtenka žinojimo, kad geras.

šitas puikus. Man jis antras po Dancer in the Dark.

Paskutiniu metu nelabai ką žiūrėjau. Bet kai užšokau, tai užšokau - Kokuhaku / Confessions (2010) - pradžia tarsi paprasta - mokytoja sumano atkeršyti dviems mokiniams už savo dukros žmogžudystę. Bet viskas ten ne taip paprasta, kaip pradžioje atrodo. Įvyksta daug visko, labai gerai atsiskleidžia abiejų žudikų charakteriai, jų santykis su kitais žmonėmis, su tąja įvykdyta žmogžudyste, keršto pasekmėmis ir t.t. Daug psichologijos, įtampos, netikėtumų, tiesiog negalėjau atsitraukti. Nr. 1 šiemet be kalbų. Labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2016 09 05, 22:05)
šitas puikus. Man jis antras po Dancer in the Dark.

Paskutiniu metu nelabai ką žiūrėjau. Bet kai užšokau, tai užšokau - Kokuhaku / Confessions (2010) - pradžia tarsi paprasta - mokytoja sumano atkeršyti dviems mokiniams už savo dukros žmogžudystę. Bet viskas ten ne taip paprasta, kaip pradžioje atrodo. Įvyksta daug visko, labai gerai atsiskleidžia abiejų žudikų charakteriai, jų santykis su kitais žmonėmis, su tąja įvykdyta žmogžudyste, keršto pasekmėmis ir t.t. Daug psichologijos, įtampos, netikėtumų, tiesiog negalėjau atsitraukti. Nr. 1 šiemet be kalbų. Labai patiko.

Kokuhaku / Confessions (2010)
Pasidalinkit informacija, kur šį radote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2016 09 06, 06:53)
Kokuhaku / Confessions (2010)
Pasidalinkit informacija, kur šį radote?  4u.gif

radau puslapyje, kuris dabar panaikintas.. bet šiaip yra ir tam pačiam filmai.in (anglišku pavadinimu ieškoti reikia), tikiu, kad ir dar kažkur įmanoma rasti.
Atsakyti
The Conjuring 2
http://www.imdb.com/title/tt3065204/

geresnis už pirmąjį, bet kiek per daug užsitęsė, žiūrint galvojau.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 04, 15:55)

Šitas geras.

QUOTE(gustika @ 2016 08 25, 11:34)
Labiausiai patikes sis
http://www.imdb.com/title/tt4080728/
apie tai,kad nenuteistumem zmogaus anksciau laiko

Irgi geras, patiko 4u.gif

Iš paskutinių labai įstrigo drama The Face of Love/2013, vietom tikrai sujaudino .

Ir Muriel's Wedding/1994 - labai gera Toni Collette vaidyba, nors šiaip, ji man nėra prie širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
Like Father, Like Son 2013 Siužetas įdomus - po 6 m. dvi šeimos sužino, kad gimdymo namuose vaikai buvo sukeisti, tėvai atsikeitinėja vaikais tik savaitgaliais, svarsto ar atsikeisti jais visam laikui? Susidarė įspudis, kad visai nepaisoma kas svarbiausia - vaikų jausmų ir nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 09 08, 15:19)
Like Father, Like Son 2013  Siužetas įdomus - po 6 m. dvi šeimos sužino, kad gimdymo namuose vaikai buvo sukeisti, tėvai atsikeitinėja vaikais tik savaitgaliais, svarsto ar atsikeisti jais visam laikui? Susidarė įspudis, kad visai nepaisoma kas svarbiausia -  vaikų jausmų ir nuomonės.

tai čia gal pagal tikrus faktus? berods, buvo tokia istorija g.gif
Atsakyti