Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2016 06 13, 21:45)
Aciu Jums 4u.gif
siu batu turiu 10,9  ir 8,5 krepseli,gal kas norite?
https://www.nordstro.../...01&size=8.5

Turbut batu neliko?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2016 06 13, 22:54)
Turbut batu neliko?smile.gif

turiu smile.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
drinks_cheers.gif

RUBAI, AVALYNE

ww.ae.com
www.macys.com
www.aldoshoes.com
www.abercrombie.com
www.aeropostale.com
www.uniqlo.com
www.ninewest.com
www.jcrew.com
www.jcrewfactory.com
www.zumiez.com
www.djpremium.com
www.landsend.com
www.victoriassecret.com
www.anntaylor.com - 50%
www.loft.com-50%
www.gap.com - 40%
www.gapfactory.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 15$ nuo 100$
www.swimoutlet.com
www.hautelook.com
www.bluefly.com - 20%
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.diapers.com - 25%
www.disneystore.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.colourpop.com
www.sheaterraorganics.com - 30%
www.fragranceshop.com - 20%
www.fragrancenet.com - 30%
www.tanforless.com - 20%
www.drugstore.com
www.vitacost.com - 12%
www.clarins.com

Atsakyti
Sveiki, as noreciau 8,5
Atsakyti
POTTERYBARNKIDS kuprinę turi dukra,antrokė nešiojo L dydžio (apie 130 cm ūgio) pats tas mažesnės tikrai nereikia,tiks ir aukštesnei/didesnei wub.gif smile.gif Naują pirkau irgi potery,bet gera dar ir senoji rolleyes.gif

JMD ,kiek vnt į dieną tu geri Nature's Way Hydraplenish® Hyaluronic Acid ?Atkreipkim dėmesį į amžių/saulę/soliarumą ,kurie drėgmės neprideda rolleyes.gif smile.gif
Recommendation: Take 2 capsules daily. For intensive use, take 4 capsules daily. - Aš geriu po 2,bet galvoju gal reiktų daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif o gmboree dar perkat su 20% ?
Atsakyti
user posted image

JCREW

user posted image

JCREW FACTORY

user posted image

BLUEFLY

user posted image

ANN TAYLOR su musu koduku -50%

user posted image

LOFT -50%

user posted image

GAP

user posted image

OLD NAVY

user posted image

QUOTE(Jolantarr @ 2016 06 13, 23:36)
Sveiki, as noreciau 8,5

nupirkta 4u.gif

QUOTE(Lillijana @ 2016 06 14, 09:32)
sveiki  4u.gif  o gmboree dar perkat su 20% ?

nebeturime koduko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 14 birželio 2016 - 08:51
O kas kiek laiko būna POTTERY BARN KIDS nuolaidos kuprinėms? Ar yra dar tikimybė per vasara sulaukt nuolaidų kitiems modeliams?
Atsakyti
nedaug truksta iki shipu ir nuolaidu,laukiu prisijungianciu 4u.gif

www.anntaylor.com-50%
www.joesnewbalanceoutlet.com $15 nuo $100
www.bluefly.com-20%
www.6pm.com
www.fragrancenet.com-30%
www.victoriassecret.com siandien pirksime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 14 birželio 2016 - 10:35
QUOTE(rapoja @ 2016 06 14, 09:29)
POTTERYBARNKIDS kuprinę turi dukra,antrokė nešiojo L dydžio (apie 130 cm ūgio) pats tas mažesnės tikrai nereikia,tiks ir aukštesnei/didesnei  wub.gif  smile.gif Naują pirkau irgi potery,bet gera dar ir senoji  rolleyes.gif

JMD ,kiek vnt į dieną tu geri Nature's Way Hydraplenish® Hyaluronic Acid ?Atkreipkim dėmesį į amžių/saulę/soliarumą ,kurie drėgmės neprideda  rolleyes.gif  smile.gif
Recommendation: Take 2 capsules daily. For intensive use, take 4 capsules daily. - Aš geriu po 2,bet galvoju gal reiktų daugiau  rolleyes.gif

privietas biggrin.gif geriu po 2. Nesideginu soliariume, niekada, nenaudoju jokio makiazo, niekada biggrin.gif tai mano oda nera bais sausa, gal ne vien todel, aisku, bet oda nesiskundziu. Man uztenka po 2. As manau jei jauti poreiki gali gal gert po 4. tik idomu koki kieki organizmas gali pasisavinti. ar nebus taip, kaip pvz yra tais vitaminais plaukams, kur reikia gerti tiksliai po 1 kapsule per 2 kartus, nes 2 is karto nesisavina ir gaunasi kad tusciai geri.
Atsakyti
As geriau 4, ir nepatiko mano puslei, labai jautriai reagavo, tai geriu dabar po 2.

Merginos, niekaip nepamenu is kokio puslapio be vs pirkote maudymukus ir apatinius drabuzelius...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 06 14, 11:31)
privietas  biggrin.gif geriu po 2. Nesideginu soliariume, niekada, nenaudoju jokio makiazo, niekada biggrin.gif tai mano oda nera bais sausa, gal ne vien todel, aisku, bet oda nesiskundziu. Man uztenka po 2. As manau jei jauti poreiki gali gal gert po 4. tik idomu koki kieki organizmas gali pasisavinti. ar nebus taip, kaip pvz yra tais vitaminais plaukams, kur reikia gerti tiksliai po 1 kapsule per 2 kartus, nes 2 is karto nesisavina ir gaunasi kad tusciai geri.

Ačiū už pasidalinimą mintimis smile.gif Matai kaip tu čia išvartei g.gif Bet jei plaukams geri dvi ,tai pasisavina kaip vieną ?Negi visai 0 unsure.gif ta antra tbl tik tuščiai rolleyes.gif O tai kaip dabar žinot kiek tuščiai ir kiek ne ,kiek galiu ir kelis kartus galiu gert aš to hyaluronico mastau.gif wacko.gif biggrin.gif
Na bet tu mat koookia naturalistė/sveikuolė unsure.gif Šaunu aišku,kai žmogus gražus be papildomų pribambasų ir nejaučia poreikio good.gif Bet tu jaunesnė už mane - tau dar viskas ateity mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti