Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

QUOTE(Aireda @ 2016 06 09, 09:45)
Nauja misle 4u.gif
user posted image

Su a lėlyte - modeliuku - kokis gėris thumbup.gif
Štai, dar anos temos suvestinės nepadariau - man ir buvo ta pati pačiausia kur mini lėlytės modeliukai buvo manekenai aristokratams.
Ir enuros 'alkogolička' nereali thumbup.gif !

O šios tai hm, teks spėlioti. Gal ji sugakvojo tokį įprastą dalyką kaip "etiketė"?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 09, 13:40)
Su a lėlyte - modeliuku - kokis gėris  thumbup.gif
Štai, dar anos temos suvestinės nepadariau - man ir buvo ta pati pačiausia kur mini lėlytės modeliukai buvo manekenai aristokratams.
Ir enuros 'alkogolička'  nereali  thumbup.gif !

O šios tai hm, teks spėlioti. Gal ji sugakvojo tokį įprastą dalyką kaip "etiketė"?

Taip, kazka panasaus i etikete prisiudavo. Ir be paraso ten dar kazka palikdavo, ka?
Na, kaip, su kuo dar galima pazymeti, kad tai tavo daiktas. Aisku, sunku taip paprastai sugalvoti g.gif Ka tokio be vardo-pavardes, paraso, dar turim individualaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 06 09, 13:18)
Taip, kazka panasaus i etikete prisiudavo. Ir be paraso ten dar kazka palikdavo, ka?
Na, kaip, su kuo dar galima pazymeti, kad tai tavo daiktas. Aisku, sunku taip paprastai sugalvoti g.gif Ka tokio be vardo-pavardes, paraso, dar turim individualaus biggrin.gif

Pirštų antspaudus smile.gif
Kvapą smile.gif ir pan. Čia kiek juokauju.

Hmm. Gimimo datą? g.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 09, 14:42)
Pirštų antspaudus smile.gif
Kvapą smile.gif ir pan. Čia kiek juokauju.

Hmm. Gimimo datą?  g.gif

Atspejai bigsmile.gif Pirsto atspauda biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labai idomiu dalyku buvo pas M.Vionnet ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 06 09, 14:34)
Labai idomiu dalyku buvo pas M.Vionnet ax.gif

Kaip gražu bigsmile.gif Nerealiai. Čia jau mano akimis, tarp kasdienybės ir meno. Ačiū tau už šitą mįslę.
O ta suknelė su arkliukais, o spalvos gražumas!
Ir diržas, ir draperijos, gipiūrai, o paskutinė tai wow wow wow išvis smile.gif thumbup.gif

Ir kaip gerai tas jos piršto antpaudas atroso.

Mane tai labai įkvepia mada. Varčiau žinok prieš kelias dienas vėl tą Latour knygą (ką ten varčiau, perksaičiau jau kokį ketvirtadalį tai tirkai smile.gif], dar vis svarstau ar jau pirkt ar dar laukt biggrin.gif Labai patiko. Tokios šilumos turi, su meile knyga parašyta. Jauki ir miela. Bet dar pora turiu pabaigti [knygų], tai gal pora savaičių luktelsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 birželio 2016 - 17:57
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 09, 18:56)
Kaip gražu  bigsmile.gif Nerealiai. Čia jau mano akimis, tarp kasdienybės ir meno. Ačiū tau už šitą mįslę.
O ta suknelė su arkliukais, o spalvos gražumas!
Ir diržas, ir draperijos, gipiūrai, o paskutinė tai wow wow wow išvis  smile.gif  thumbup.gif

Ir kaip gerai tas jos piršto antpaudas atroso.

Mane tai labai įkvepia mada. Varčiau žinok prieš kelias dienas vėl tą Latour knygą (ką ten varčiau, perksaičiau jau kokį ketvirtadalį tai tirkai smile.gif], dar vis svarstau ar jau pirkt ar dar laukt  biggrin.gif Labai patiko. Tokios šilumos turi, su meile knyga parašyta. Jauki  ir miela. Bet dar pora turiu pabaigti [knygų], tai gal pora savaičių luktelsiu  smile.gif

Idomu, kad Vionnet mados namai vis dar gyvuoja. Dabar ju kreatyvine direktore yra kazachu kilmes dizainere Goga Ashkenazi.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar vis apie ją smile.gif. Tai pasidomėjau ir aš, o tai vis laiko pritrūksta. smile.gif
Labai netgi šiuolaikška:
user posted image
Įdomybė:
user posted image
Be galo moteriški modeliai. Užsinorėjau ne vieno tikrai biggrin.gif

O čia - e-parduotuve kainoms pasiįdomauti

Ačiū tau už tokias mįsles, kirio virsta beveik paskaitomis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 birželio 2016 - 11:59
Tikrai idomus modeliai mirksiukas.gif

Del Lauros Latour knygos, tai perskaiciau visa ir likau suzaveta ax.gif Man pasitaike 40 proc nuolaida, tai pirkau net nevarcius, nes skaiciau blog'a.

Rastafarinas, jeigu ir tau patiko, galiu rekomenduoti ir jos blog'a. Tikrai ikvepia mirksiukas.gif
Tik klausimu is ten jau nepavyks prastumti biggrin.gif

http://lauralatour.com/apie/
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 06 10, 12:28)
Tikrai idomus modeliai mirksiukas.gif

Del Lauros Latour knygos, tai perskaiciau visa ir likau suzaveta ax.gif Man pasitaike 40 proc nuolaida, tai pirkau net nevarcius, nes skaiciau blog'a.

Rastafarinas, jeigu ir tau patiko, galiu rekomenduoti ir jos blog'a. Tikrai ikvepia  mirksiukas.gif
Tik klausimu is ten jau nepavyks prastumti biggrin.gif

http://lauralatour.com/apie/

Dėkui smile.gif

O kur buvo 40% off? Internetinėj kokioj parduotuvėj gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 10, 18:12)
Dėkui smile.gif

O kur buvo 40% off? Internetinėj kokioj parduotuvėj gal?  g.gif

Taip, atsiunte i emaila laiska informacini laiska, kad kelias dienas galioja ta nuolaida, tai ir pasinaudojau ax.gif Gal reikia pasekti ir bus dar kokia nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 06 10, 18:04)
Taip, atsiunte i emaila laiska informacini laiska, kad kelias dienas galioja ta nuolaida, tai ir pasinaudojau ax.gif Gal reikia pasekti ir bus dar kokia nuolaida mirksiukas.gif

Manau, tikrai verta. Kažkaip, išties, net nesitikėjau, kad iki 40% off netgi, nes, vienok, naujiena.
4u.gif
Atsakyti