Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

Pagal mano pastebėjimus pas mus yra NB pirmoje vietoje biggrin.gif Nors gal dar conversai neatsilieka g.gif
Atsakyti
O taip, Conversai, tai gal ir Vans'ai.
O aš tuos Nike Air dar daug kur matau, ir kaipelę jų žinau lotuliukas.gif
---
Na ką, mįslė:

Jis gimė Rygoje, emigravo į JAV. Šiaip ne taip vertėsi. Bet kartą pas jį atėjo moteris su prašymu, kurį jis išplildė. Pasisekimas buvotoks nerealus, kad ėjo "šniūrais" visi ir prašė, kad pasiūtų tą rūbą ir jiems.

- Koks tai rūbas, kokia tai firma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 birželio 2016 - 11:20
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 07, 12:19)
O aš tuos Nike Air dar daug kur matau, ir kaipelę jų žinau  lotuliukas.gif
---
Na ką, mįslė:

Jis gimė Rygoje, emigravo į JAV. Šiaip ne taip vertėsi. Bet kartą pas jį atėjo moteris su prašymu, kurį jis išplildė. Pasisekimas buvotoks nerealus, kad ėjo "šniūrais" visi ir prašė, kad pasiūtų tą rūbą ir jiems.

Nike Air irgi yra, bet ne taip daug, kaip NB ir converse ax.gif Kainele didele?

Oho, kokia misle bigsmile.gif Idomu, bet nezinau nuo ko pradeti g.gif biggrin.gif

Kazkoks ypatingas rubas? Ar dabar jau eilinis?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 07, 12:19)
O aš tuos Nike Air dar daug kur matau, ir kaipelę jų žinau  lotuliukas.gif
---
Na ką, mįslė:

Džinsai ax.gif firba tai gal Levis, su savo skleroze niekaip neatgaminu, o googlint nenoriu
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2016 06 07, 13:41)
Džinsai  ax.gif firba tai gal Levis, su savo skleroze niekaip neatgaminu, o googlint nenoriu

Gal g.gif Bet kazkaip sunku man patiketi, kad atejo moteris ir paprase pasiuti dzinsus g.gif
Atsakyti
Gal ta moteris paprase pasiuti batelius bigsmile.gif Gal tai kokia avalynes firma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 06 07, 13:53)
Gal g.gif Bet kazkaip sunku man patiketi, kad atejo moteris ir paprase pasiuti dzinsus g.gif

Kiek pamenu tą istoriją tai moteris paprašė pasiūti kelnias jos vyrui, kurios nesuplyštų taip greit kaip įprastos.
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2016 06 07, 14:34)
Kiek pamenu tą istoriją tai moteris paprašė pasiūti kelnias jos vyrui, kurios nesuplyštų taip greit kaip įprastos.

drinks_cheers.gif Būtent.

Kokiais tai variniais / metaliniais siūlais sutvirtino siūles dar, ir tada visi puolė prašyt biggrin.gif
O Strauss tai medžiagos / audinio tiekėjo pavardė.

Aikšu, turbūt nesakė ji "džinbsų", bet gera proga pasidomėti pavadinimo etimologija.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 07, 15:56)

Kokiais tai variniais / metaliniais siūlais sutvirtino siūles dar, ir tada visi puolė prašyt  biggrin.gif

Aikšu, turbūt nesakė ji "džinbsų", bet gera proga pasidomėti pavadinimo etimologija.

Aaa, matot kaip g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 07, 12:56)

Kokiais tai variniais / metaliniais siūlais sutvirtino siūles dar, ir tada visi puolė prašyt  biggrin.gif

Jei gerai pamenu Straussas nebuvo is Rygos? Ar tik ne vokietis jis kartais buvo?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 06 07, 18:31)
Jei gerai pamenu Straussas nebuvo is Rygos? Ar tik ne vokietis jis kartais buvo?

Straussas buvo audinio tiekėjas, jis ne tas, pas kurį siūti prašė. O Levis'as - buvo tas siuvėjas, žydas iš Rygos. Straussas, kaip suprantu, vėliau prijungtas buvo, kai tų audinių ėmė itin reikėt.
Apie vokietį tai nžn.
Papildyta:
Pagal pavardę tai gali būt ir vokietis. Tik kad ten lb populiaru keist buvo pavardes tas (emigravus į jav).
Strauss turiu omeny smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 birželio 2016 - 20:29
Nauja misle 4u.gif

Apie Madeleine Vionnet tikriausiai esat girdejusios ax.gif Be kitu dalyku, ji isrado ir diagonalini audinio sukirpima, po kurio audinys graziau krenta. Idomu, kad is pradziu ji siudavo sukneles modeli medinei lelei, o veliau perkeldavo ant tikro modelio.

Tam, kad jos siuti rubai nebutu padirbinejami, Madeleine Vionnet sukure daug taisykliu. Jos rubai buvo fotografuojami, ant kiekvieno surasomas originalus numeris, rasomi jos inicialai ir dar kazkas. Kaip dar ji pazymedavo savo sukurta originalu drabuzi?

user posted imageuser posted image
Atsakyti