Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 03, 22:26)
Aš paskui turėsiu kitą mįslę, tokią gal kiek ir retorinio pobūdžio  biggrin.gif - Kas yra baisiausia avėti (ir / ar dėvėti) mieste karštą vasarą?  biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2016 06 03, 22:40)

biggrin.gif Tai čia oho, stliovai, net apsukimas kojnių kaip specialiai 'surėdytas' smile.gif

o čia radau jau surašyta net, kas gali būt klaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 03, 23:27)
Va toj Tavo knygoj paskaičiau, kad jau "mitas paneigtas".  biggrin.gif  Bet jaučiu kojnes ir basutės ir stiliukas turi būt labai jau 'prikolnas'. smile.gif

O man tai pležankės per pirštą. Nu negaliu kažkaip, akį rėžia.

Sakai g.gif biggrin.gif As dar tos vietos, kur apie tai rasoma, matyt, nepriejau biggrin.gif

Jeigu taip, tai cia jau ultramadingai tongue.gif

user posted imageuser posted image

Bet taip gal vis delto klaida smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 06 03, 23:06)
Sakai g.gif  biggrin.gif As dar tos vietos, kur apie tai rasoma, matyt, nepriejau biggrin.gif
Jeigu taip, tai cia jau ultramadingai tongue.gif

Aš matai, tik "trrrr", ir perliukus sulesiau biggrin.gif Bet reiktų ir visą perksiatyt, gražiai.
Aha, nerelaiai čia jau. Gucci ar kažkas. Ultra high end'as smile.gif .
O ta klaida tai tai pakėlė nuotaiką biggrin.gif 4u.gif
Kairėj pusėj, tai regis net ir tas batelis kitoks, toks 'baisesnis' biggrin.gif Nors veikiausiai tas pats, tik rakursas kitas.
Atsakyti
vvandene mirksiukas.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Antroje foto tai ir tas šortų ilgis toks jau abejotinas wacko.gif . Tos pirmos basutės kairėje tai dar dar.
-
Kažkoks juodojo jumoro vakaras Mados ir stiliaus mįslių temoje lotuliukas.gif
Black friday lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 birželio 2016 - 23:21
Rastafarinas, vietnamkes as dar toleruoju, nes mano aplinkoje yra jas avinciu vyru ir as jau susitaikiau, nors ir kovojau biggrin.gif

Bet mes jau uzsiciklinom biggrin.gif Patiko biggrin.gif

Kas ten dar neleistino g.gif Pliazines sukneles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 03 birželio 2016 - 23:28
Tai aš jau kaip ir pasisakiau:). Jei rimtai tai gal perdėtas kūno atvirumas tiesiog? g.gif Ne vien dėl vizualumo, bet gal ir dėl higienos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 04, 00:44)
Tai aš jau kaip ir pasisakiau:). Jei rimtai tai gal perdėtas kūno atvirumas tiesiog?  g.gif Ne vien dėl vizualumo, bet gal ir dėl higienos  cool.gif

Tai ir del morales biggrin.gif

Kaip tu ten klausei: stiliaus, etikos ir moralės klaidos? biggrin.gif

Tai tu norejai isklausti musu nuomone? As tikejausi pamokymo biggrin.gif
Atsakyti
Ne, ttokių spec. pamokymų nežinau. - Ką jau čia mokysi smile.gif .
Aš gal norėjau tokį kaip ir apibendrinimą daugiau padaryti, mini nuomonių suvestinę. Nes būtent vasaros metu labai į akį visokie "čiūdai" krenta.
Bet jei jau taip "knygiškai", tai esu skaičiusi, kad būtent itin trumpi šortai netinka mieste, ar atviros nugaros (dienos metu, ne apie vakarinį apdarą kalbu), įvairios pležinukės. Tik anksčiau to lyg nepastebėdavau. O dabar, gal požiūris į kūna pakito. smile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 birželio 2016 - 20:31
Įdomiau, aišku, spręsti mįsles, nei jas kurti... biggrin.gif

... bet norėčiau pasidalinti dar tokia mįsle 4u.gif

Kalba eina apie raštą. JAV tekstilininkai jį vadino persų agurkėliais, velsiečiai - Velso kriaušėmis. O iš tikrųjų šis raštas kilo iš Irano ir į Europą pateko Šilko keliu. Pavadintas jis pagal vieną Škotijos miestą, kuriame XIX amžiaus pabaigoje buvo pradėti austi tokio rašto audiniai, nes importuoti juos tapo per brangu. Kitur šis raštas vadinasi buta.

Pas mus jis vadinamas anglišku variantu. Koks tai raštas?
Atsakyti

Tartan?
Atsakyti