Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

user posted image
-Method dusgelis: labai norejosi man magnolijos kvapo, bet jame to kvapo neuzuodziau. Siaip prause gerai, kvapas svelnus, bet man didokas kiekis.
-Herbivore 'coco rose' kuno sveitiklis: siuo atveju negaliu but objektyvi, nes kvapas pasakiskas clap_1.png Nesu didele megeja nei kokoso, nei roziu kvapu, bet siuo atveju kvepejo kakava/sokoladu kazkiek, kazkiek rozem. Na toks tikrai kiekvieno cento vertas kvapas. Uztai pats sveitiklis nebuvo labai wow - gerai sveite, buvo geras, bet realybe tokia, kad tai cukrinis sveitiklis, t.y. cukrus ir aliejus... Galetu kazka kito (kuno krema ar alieju) sio kvapo pasiulyt gamintojas...
-Soapbox muilas: tebenaudoju, bet imeciau dezute prie pabaigtu produktu, kad papasakociau. Muilas kaip muilas, nors kvepia skaniai, skalsus. Naudoju kunui, nesausina.
-Marvis dantu pastos su jazminais miniukas: pagaliau pribaigineju rinkinuka. Tiksliau pagrinde visas pastas is rinkinio draugui atidaviau, si aisku ne jo skonio ir siaip keistoko skonio, tai teko man naudot. Nepirkciau didesnio kiekio, o ir toks mazas uzkniso kol susinaudojo, nes tas geliu kvapas/skonis visai ne i tema man....

user posted image
-La Mav 'sweet orange' veido prausiklis: netaupiau as jo, bet vistiek pasirode neskalsus. Siaip prausdavo gerai, bet ne idealiai... Uztai smagi pakuote ir siaip smagus kai nereikia kazko rimciau nuo veido nupraust.
-Madara micelinis vanduo: sunaudojau kelis buteliukus Caudalie micelinio ir sumasciau paivairint. Viskas ok su situo vandenuku, nors Caudalie man lyg geriau vale, sitas kiek pasipyriodavo tam tikra tusa nuvalant (jauciu cia gal labiau tuso problema, nes su sveriu nuprausimu ir auksciau minetas prausiklis problemu turejo).
-Pangea Organics veido sveitiklis: pakankamai astrus, bet ne per astrus. Man kiek kliuvo lyg alkoholio kvapas jame.... PO kaip firma atradau pries kokios 7 metus, buvo viena pirmuju naturaliu firmu, kurias isbandziau, tai tuo metu negalejau naudot produktu - kvapai visiskai fe, neiprasti buvo. Dabar kvapas man visiskai jokiu neigiamu pojuciu nesukelia, na jis kitoks, bet nei per stiprus, nei bjaurus nera. Si sveitikli prisiminimu vedina nusipirkau, bet nemanau, kad kartociau.
-Pangea Organics 'italian green mandarin & sweet lime' tonikas: velgi kvapas kitoks, bet nera blogas. O pats tonikas kaip tonikas. PO kitoki tonika dar turiu, o sio nezadu kartot.

user posted image
-kaukes, kremai ir kitokie megineliai veidui: kazkaip nieko nebuvo tokio, kad kartociau. Gal tik labiau is neigiamos puses galiu keleta paminet. Montagne Jeunesse 'clean up mud' kauke turbut viena is retu nepatikusiu - laaabai stipriai uzdziuvo, galima net gabalais nupupt nuo odos buvo, bet ta procedura skausminga, o nupraust kiek sunkoka buvo (kai pasiemiau dregna ranksluosteli ir juo nuvaliau kauke, tai viskas ok). Didziausias minusas jai, kad po jos oda ziauriai raudona visa vakara buvo ir siek tiek skausminga liko, matyt sujautrino, nors siaip nei viena kauke man to nera padarius. Sunday Riley kremo kvapas man laabai per stiprus, net nemalonu nuo to stiprumo buvo. Earth Therapeutics nosies pleistriukus naudoju, kad sunaudot, bet siaip man jie per skausmingi - labai stipriai prilimpa, atrodo su visa oda plesiu.

user posted image
-is kvepalu megineliu visi patiko, bet nei vienas nepatiko tiek, kad noreciau pilno kiekio
-Lancome tuso ir bazes miniukai: nepatiko visiskai.... Tepi ar ne baze, o efektas toks pats ir tas tusas toks labiau naturalu efekta duodantis... Nepavykdavo man dramatiskesnio vaizdo gaut.
-Jane Iredale 'moonglow' bronzatas: rodos bronzatas skaitosi, bet priemone blizgi, tai visam veidui niekaip. Tamsiausia dali naudojau kaip seselius, o kitas 3 dalis maisiau ir tepiau ant skruostu. Metu lauk, nes atsiskyre dalys ir viena jau iskrito, tai nebepatinka man naudot tokios palaidos paletes. Siaip visai skalsi - naudojau praktiskai kasdien nuo praeito spalio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 10 rugpjūčio 2016 - 22:36
Uoga Uoga vazelinas "Pabučiuok mane", visai patiko, lūpos minkštos, pamaitintos ax.png
user posted image
Atsakyti
Praeito men pabaigtybes smile30x30.png

user posted image
Shiseido tonikas nei labai thumbup2.png, nei labai blogas, tiesiog maloniai valo, gaivina, neleidzia odai isiblizgeti, skalsus kaip ir kitos shiseido priemones.
Faberlic skystas ranku muilas liux, kvapas subtilus citrusu, itin skalsus, puikiai putoja, manau dar kartosiu tik kitokio kvapo.
Loccitane kuno losjono miniukas - nei sis, nei tas arba pasenes, kvapas kaip melyno nivea kremo (mane jis vimdo net), nei drekino, nei kvepino, nei siaip naudos dave, gal net siek tiek lipnus, tad nebaigus mazos pakuotes metu lauk unsure30x30.png

user posted image
AVON sampunas+balzamas tiesinantis su silku. Va kaip blogai dirbt moteru kolektyve, pripersa visokio s... paskui ismest gaila ir naudot nesinori. Na sukankinau tuos butelius, bet jau nevertas nei kapeikos, ne tik kad netiesindavo, bet dar siurkstindavo, siausdavo, siaubas. bebe .png
DKNY Be Deliciuos Cool Swirl, gavau lauktuviu, tai taupiau!!! Kokie jie man skanus, dieviski, pirkti duty free, pardose nesu aptikus nei LT nei svetur, kartociau tikrai, bet nerandu ju pirkt. Ir komplimentu milijono sulaukdavau wub30x30.png
Dior Skin Nude biri pudra, sunaudojau 2 pakuotes ir stop, ne del to kad bloga, bet moraliskai atsibodo smile30x30.png Pati pudra nuostabi, nepakartojama, verta kiekvieno cento, tik gaila nera daug, vos 8gr, tai naudodavau, tik reikalui ir progoms kai reikia "padoraus" makiazo smile30x30.png
TBS Passionfruit duske liuks, kvapas neikyrus kaip kitu TBS priemoniu, todel ir patiko.
L'oreal milion lashes jau buvo antras, be priekaistu, daro viska ka reikia. Pirma kart radau tusa 10 is 10 balu is pigesniu brendu, dziaugiuos galedama prasisukt pigesniu tusu, bet tuo paciu rezultatu smile30x30.png

user posted image
Givenchy Live Irresistible, patiko, mielai isigyciau pilna buteliuka.
VENUS Aqua 24 kremas patiko, bet nezinau nuo jo ar sutapimas, ant barzdos gavau dideli skaudulini spuoga, ko gyvenime pas mane nebuna. Bet siaip oda svelni, lygi, minksta, padrekinta, visumoj patiko.
DOUGLAS kauke plaukam su proteinu, keratinu - pirksiu dar, nes nuima siausima, kas pas mane yra sunkiai suvaldoma, svelnina, drekina, skalsi, veiksminga, thumbup2.png!!!
ECLAE meginiu gavau Paryziaus vaistinej pirkdama Nuxe aliejuka, ten paakiu kremas, sveitiklis ir veido kremas - viskas labai labai patiko, kvapas itin geras, ne intensyvus, skalsios priemones, veiksmingos, vertos demesio... wub30x30.png
Atsakyti
Julep 'vanessa' blizguciai-lakas wub30x30.png Nerealiai patiko jie man su juodu laku po apacia, bet vienodai grazu buvo ir vien tik sie blizguciai ar ant be kokio lako. Tik as retokai visokias mandrybes ant nagu dedu, tai uzsistovejo siek tiek - is naujo atradau ir norejau sunaudot, bet po poros naudojimu likutis (na gal 1 -2 kartams uztektu) sutirstejo, tai mesiu lauk. Gaila, kad nebera prekyboj sios spalvos kiek ant greicio paieskojau...
FOTO LABAI DIDELE, TAI DEDU TAIP

Kari Gran nr2 spalvos pudra - labai skalsi, smagiai dengiasi, lengvai jauciasi ant odos, veidukas labai graziai atrodo, bet.... man ji oksiduojasi sad.png Spalva atrodo gera, uzsitepus gal vos tamsoka, bet neatrodo nenaturaliai, galeciau sunaudot vasara, bet po poros valandu spalva gerokai tamsesne ir i orandzini atspalvi nesa... Zodziu, siandien baigesi kantrybe ir patikrinta pudra nusipirkau, nes i miesta isvaziavus po keliu valandu nenorejau zmonems rodytis, nes veidas ziauriai ne i tema buvo ir didelis skirtumas net nuo idegusio kuno buvo...
user posted image

Issiunciau grazint 3 Everyday Minerals pudras - belaukdama ju buvau kitur viena EM spalva nusipirkus, bet benaudojant ja supratau, kad EM nebera mano favorite.... Lyg ir spalva sviesoka (naudojau jojoba linijos 3N, nors seniau pagrinde visada jojoba arba semi-matte 2N pirkdavau), lyg ir miltiskiau dengiasi, neatrodo taip flawless. Nors is tikro nebuvo blogas vaizdas, bet ne toks geras, kiek noreciau.
user posted image

Dar viena pudra, kurios atsikratau - La Mav 'medium' spalva. "Light-medium' spalva buvo gera, i tamsesne puse, bet naturaliai ir gerai atrode, smagiai sunaudojau. Na o 'medium' man laabai per tamsi, nepasakyciau, kad tik puse tono ar kokiu tonu skiriasi nuo anos spalvos. Bandziau maisyt su EM, tai teoriskai grazi spalva susimaiso, bet ant veiduko nesidengia graziai, lyg atsiskiria plemais kai kur spalvos... Tikrai ne pirmakart mineraline naudoju ir spalvas pamaisau, tai kaltinu skirtingas teksturas, gal tiesiog nesulimpa kartu ar labiau isryskeja viena ar kita.
user posted image
Atsakyti
Į šiukšlių dėžę keliauja tik pabandytas TBS Tobacco Flower antiperspirantas. Pirkau internetu, nemačiau sudėties. Pasirodo, alkoholis pirmoje vietoje. Po vieno patepimo labai stipri reakcija gavos.
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau ROCS dantų pastą, jau n-toji tokia wub30x30.png
user posted image

Atsakyti
user posted image

Alijošiaus želė iš naturata.lt

Bekvapė, nelipni, skalsi. Naudojau po stipraus nudegimo saulėje bei depiliacijos. Patiko, bet nežinau, ar kartosiu greitu metu. Manau, kad galima rasti pigesnį ne mažiau gerą produktą. (Už 57 g reguliari kaina 11 EUR)
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2016 08 20, 17:33)
user posted image

Alijošiaus želė iš naturata.lt

Bekvapė, nelipni, skalsi. Naudojau po stipraus nudegimo saulėje bei depiliacijos.  Patiko, bet nežinau, ar kartosiu greitu metu. Manau, kad galima rasti pigesnį ne mažiau gerą produktą. (Už 57 g reguliari kaina 11 EUR)

Po nudegimo/depiliacijos ar siaip nuramint odai labai rekomenduoju panthenol putas (skirtos nudegimui gydyti, pvz nusiplikusius rankas ar pan.)
Atsakyti
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 08 20, 22:01)
Po nudegimo/depiliacijos ar siaip nuramint odai labai rekomenduoju panthenol putas (skirtos nudegimui gydyti, pvz nusiplikusius rankas ar pan.)

Ačiū už rekomendaciją smile30x30.png

Sunaudojau ELGON koncentruotą atstatančią plaukų kaukę (100 ml).

user posted image
Labai patiko, kad kaukė gerai pasiskirstydavo ir nereikdavo jos ilgai laikyti,kad pajustum kaip plaukai sušvelneja, "išsipainioja". Gan malonaus, neįkyraus kvapo. Visai galima būtų ir pakartoti kada smile30x30.png
Papildyta:
bare minerals quick change brush cleaner
user posted image

Patiko, bet dar nesu išbandžiusi kitų gamintojų analogiškos paskirties priemonių, tad sunku palyginti. Malonaus kvapo (alkoholis tik vos vos juntamas), geras purkštukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 21 rugpjūčio 2016 - 14:32
Su didžiuliu malonumu išpurškiau Loreal Solar Sublime pienelį apsaugantį plaukus nuo saulės user posted image
Labai labai patiko, nuostabiai kvepia persikais. Visi tą kvapą komentuoja, giria, uosto (net draugės vyras prikišo nosį prie mano plaukų). Nuo saulės nežinau kiek apsaugo, bet spalva nebluko. Manau kartosiu prieš 2017m. vasarą. Man vieno buteliuko užteko dviems vasaroms (naudojant saulėtomis dienomis kai lauke gamtoj būnu). Pasiilgsiu vasariško kvapo user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

TBS moringa kūno sviestas - turbūt nereikia apie jį daug pasakoti, viskas būtų ok, bet su kvapu labai prašoviau.. rolleyes.png

Fa dezodorantas - neapsaugodavo nuo prakaito užtektinai ir tepdavo rūbus.

Bubchen kūdikių aliejus - suoptimizuotas skutimuisi, tai šitam tikslui patiko, o šiaip tai nieko gero.

Isana dušo želė - ilgai naudojosi, skaniai kvepėjo, gerai putojo, odos nesausino - kartočiau 4u.png

Bath&Body Works kūno kremas - dieviško kvapo wub30x30.png gerai drėkino, greit susigerdavo, norėčiau kokio kito kvapo pabandyt.

user posted image

Neutrogena Deep clean veido prausiklis - tempdavo veidą nusiprausus, ir šiaip kažko nepatiko man. ai, akis irgi grauždavo.

Bioderma micelinis vanduo - labai wub30x30.png ateity kartosiu.

W7 rankų kremas - nesusipratimas, reikėjo tepti kelis kartus pakartotinai, kad kažkiek sudrėkintų rankų odą.

Garnier fructis grow strong šampūnas ir kondicionierius - nepatiko, plaukai kaip šiaudai, dėl slinkimo irgi negelbėjo.

Rasa extreme moisture kondicionierius ir nenuplaunamas balzamas - kondicionierius visai nieko, plaukai švelnūs, neapsunkę, balzamas kaip tik buvo sunkus, mano ir taip plaukai sukritę, prigludę tai su tuo net vien tik galiukus patepus atrodydavau kaip riebaluotais plaukais. optimizavau kaip plaukų kaukę, irgi nepatiko rolleyes.png

user posted image

Mitomo veido kaukė - nebloga, norėsiu dar kitų šios firmos kaukių pabandyti.

Burberry kvepalų mėginėlis - neblogas kvapas, bet nesužavėjo tiek, kad pirkčiau pati.

Maybelline baby lips "cherry me" - (kamštelį sūnus nusinešė biggrin30x30.png) patiko, lūpoms suteikdavo dailią rausvą spalvą, drėkinimo pakako, kartosiu nes gavau tokį patį dovanų biggrin30x30.png

Essence glow lūpų balzamas - fuuu, toks minkštas, turbūt daugiau balzamo ištirpo, nulūžo ir iškrito, negu išties jo sunaudojau. ir ant lūpų man asmeniškai negražiai atrodė.

Maybelline fit me maskuoklis - patiko labai, tikrai kartosiu tik kiek vėliau.

Uoga uoga saldžiosir gaivos lūpų balzamas - kietokos konsistencijos, sunku kabint pirštu buvo iš pradžių, po to kažkaip patirpo, beeet vis tiek man nepatinka tas kabinimo pirštu principas. man atrodo dar vieną kabinamą turiu, bet daugiau jau tikrai nepirksiu rolleyes.png

Codage veido šveitiklis - patiko kad nesausino odos, čia jau ne pirmasis mano pribaigtas miniukas, jei dar iš kur nors gaučiau - mielai sunaudočiau, bet pati nepirksiu biggrin30x30.png

Pharmaceris pudra - poras tikrai matomai sumažina, paslepia, tik gal kiek išryškina odos pasausėjimus.
Atsakyti
Aussie plaukų lakas. Patiko, trūko fiksavimo šiek tiek, tai purškiau jo daug ir greit sunaudojau.
user posted image
Atsakyti