Macadamia puršiamas aliejus. Nelabai, nes purškiant tiesiai ant plaukų labai lengva padauginti. Purškiau į delną kelis paspaudimus ir tada tepiau ant drėgnų plaukų (kartais ir ant sausų dienos eigoje). Nežinau, bet man jis nieko nedarė. Plaukai nuo dažymo ir kasdienio džiovinimo fenu pasausėję yra, bet nei glotnino, nei ką. Nežinau, gal ne mano plaukų tipui. O dar turėjau 125 ml...
(nuotrauka skolinta)
Logona Kabuki šepetėlis
Išmetu, nes pradėjo kuokštais kristi plaukeliai. Šiaip patiko, labai naturalus efektas, niekada nepadaugindavau pudros su juo, bet tie plaukeliai nuo pat pradžių po truputi krisdavo, tai labai erzino.
Mitomo kaukė su sraigių ekstraktu
Pirmą kartą bandžiau šio gamintojo, tokio tipo kaukę. Iškenčiau tik 20 min, su ja, labai graužė paakiu odą, visaip bandžiau žemiau tą kaukę patraukt. Šiaip bendrai veido oda, po jos buvo gerai padrėkinta, stangresnė. Bandysiu dar kitas Mitomo kaukes, gal kažkas patiks labiau.
Jasons dušo gelis
Patiko, gerai putoja, nesausina odos, labai neblogas kvapas, toks žolelių, neįkyrus. Naudojosi labai skalsiai, tikrai ilgam ilgam užtenka. Ateityje kartosiu.
(nuoraukos skolintos)
Išmetu, nes pradėjo kuokštais kristi plaukeliai. Šiaip patiko, labai naturalus efektas, niekada nepadaugindavau pudros su juo, bet tie plaukeliai nuo pat pradžių po truputi krisdavo, tai labai erzino.
Pirmą kartą bandžiau šio gamintojo, tokio tipo kaukę. Iškenčiau tik 20 min, su ja, labai graužė paakiu odą, visaip bandžiau žemiau tą kaukę patraukt. Šiaip bendrai veido oda, po jos buvo gerai padrėkinta, stangresnė. Bandysiu dar kitas Mitomo kaukes, gal kažkas patiks labiau.
Jasons dušo gelis
Patiko, gerai putoja, nesausina odos, labai neblogas kvapas, toks žolelių, neįkyrus. Naudojosi labai skalsiai, tikrai ilgam ilgam užtenka. Ateityje kartosiu.
(nuoraukos skolintos)
QUOTE(zuika_puika @ 2016 07 14, 14:31)
Bandžiau trejetą Mitomo kaukių rūšių (su bičių nuodais, su kolagenu, su sraigių ekstraktu), tai dėl drėkinimo ir bendro pojūčio labiausiai patiko šioji, su sraigių ekstraktu. Toji su bičių ekstraktu graužė visą veido odą, visos kitos - ne.
Baigėsi YSL antakių želė/tušas. Kol kas geriausias tokio tipo produktas, kokį tik teko naudoti Laikosi visą dieną, pigmentacija puiki (turėjau tamsesniąją spalvą), nesulipina plaukelių, bet pastato į vietą, šepetėlis tinkamo dydžio (prieš tai vartotos NARS želė buvo ryškiai per didelis). 10 balų iš 10
L'occitane veido tonikas su šlamučiais (mano buvo 30 ml pakuotėje su purkštuku): nežinau net, toks joks produktas, kvapas nepatiko, kažkokio ypatingo drėkinimo irgi nepajaučiau. Nes tik paskutinius du naudojimus atradau kaip jį patogiai teptis Originali pakuotė buvo nenormali, purškė viena tiesia srovele, persipylus į kitą purkštuką irgi tokiais stambiais lašais purškėsi, galiausiai sunaudojau įsipildama į delną ir pasitapšnodama, toks būdas tiko ir patiko. Buvau gavus dovanų, pati nepirkčiau.
Toothpaste R.O.C.S.® Anti-Tobacco su cinamonu ir vyšniomis
Gerai valo, bet skonis neįtiko.
Kavos skonio anti - tobacco ROCS pasta man mielesnė, tad dabar ir vėl ją pasiėmiau naudoti
100% Pure 'peach' lupu sviestas - jau kazkuriuose pabaigtuose produktuose buvau ji idejus, bet dar pasilikau, nes nu gaia pilna produkta maist... Bet dabar jau tikrai i siuksline keliauja, nes vos pora kartu panaudojau. Spalva labai ryski, nors pirstu tepant lengva sluoksni gaunasi labai grazi ir lengva kasdienine spalvyte. Problema pakuotej, nes jau taip sunkiai atsidengia - tiesa sakant, tai praktiskai kaskart su kokiu daiktu turedavau atidengt, nes pirstais neatsidengdavo, o jei dar pirstai nesausi, tai isvis be sansu... Tai toki pradengta laikiau vonioje - na pora kartu pasitepliojau ir tiek.
Avril 'bois de rose' spalvos piestukas-lupdazis - sios firmos lupu priemones man labai patinka Ismetu kazkur puse ar maziau, nes tiesiog nelabai naudoju del pakuotes. Po kiekvieno pasidazymo (ar net nepilnai pasidazius) tenka padrozt, nes kitaip tas piestuko medis duria i lupas. Tai jis man toks nepatogus nesiotis rankinej, o ir paprasciau kazka lengviau naudojamo pagriebt besidazant.
La Mav lupu blizgiai - abu labai lengvi, labai svelnia spalva duoda, tas 'nude', tai isvis beveik be spalvos. Nude ismetu, nes kvapas nuo kovo pasikeiteir man jis nemalonus, nors galiojimas dar ilgas. O tamsesne spalva retokai naudoju vien del to, kad megstu ryskesnes spalvas ant lupu ir labiau jauciamus produktus.
Ilia 'peekaboo' lupu blizgis - tai patikdavo, tai nepatikdavo jis man.... Skystokas, skonis nera neskanus, bet man nelabai patinka, o ir spalva tokia, kad kartais patikdavo, o kartais per sviesi atrode. Naudojau ant nude lupdaziu. Like nedaug (tik foto atrodo pilnas, nes sieneles aplipe), tai ismetu. Kartociau bespalvi sios firmos blizgi, kad galeciau ant lupdaziu naudot.
Dior tuso pagrindas ir 'diorshow' tusas - labai labai patiko Blakstienos neatrodydavo perdetai dirbtines, bet vaizda ohoho galima buvo padaryt Siaip nemegstu lenktu sepeteliu, bet siuo atveju patiko taip, kad pasilikau sepeteli issukuot blakstienas dazantis kitais tusais.
YSL 'mon paris' kvepalu meginelis - labai noretas isbandyt, bet jis man is tu, kur gali turet, bet gali ir apsieit, t.y. neypatingas...
Kari Gran pudros megineliai - gavau juos gal gruodi, bet taip ir laikiau iki siol, nes atrode labai blizgus. Kaip tycia dabar naudojama pudra labai netaupi ir pabijojau, kad baigsis kol kita uzsakyta ateis, tai ramesne diena sugalvojau sia pudra panaudot (jei kartais nelabai koks rezultatas butu, tai bent nelabai svarbu kai rimciau niekur neinu). Vienintelis megineliu minusas kiekis, nes man prireike dvieju, kad padengciau visa veida normaliai - pirmakart naudojau 1 ir 2 numerius. Kita diena emiau 3 ir kita pudra, tai 3 man tamsokas. Uztai pliusas, kad moki uz meginius $10, bet gauni koda ir kai perki pilna pakuote numinusuoja ta suma Zodziu, ant veido neatrodo tokia blizgi, pamaskuoja vidutiniskai, bet man pilnai uztenka ir atrodo labai graziai, todel jau laukiu pilnos pakuotes
Ladybug Jane 'grapefruit' kuno losjonas - nelabai patiko kvapas, pati konsistencija nelabai, o ir sunkokai geriasi, tai verciau save ji naudot, bet daugiau nebegaliu....
Hugo Naturals kuno losjonas - smagus ir kvapas skanus, todel visai kartociau.
Hugo Naturals dezodorantas - kazkada visai patikdavo, dabar atradus n kartu geresni naturalu dezodoranta. Si sunaudojau tik, kad sunaudociau.
Gillette skutimosi zele - neisranki as tokiems produktams, tai tiko ir patiko.
Crest dantu pastos miniukas - balinimo nepastebejau, bet sunaudojau smagiai.
PHB cukraus sveitiklis - jis gabalinis, toks kaip muiliukas su levandu ziedeliais. Galvojau labai gaivu bus ta meta vasara, bet kunui jis man per siurkstus, net braizo oda Uztai pedoms gerai suejo.
Logona plauku fluidas su arganu - nepatiko Atrodo tik pasausindavo ir paveldavo plaukus, o ne priesinga efekta duodavo. Sunaudojau per kelis kartus riebiai pritepdama ant plauku nakciai ir ryte isplaudama.
Original Mineral melynas plauku sampunas - kvapas Kvepia alyvom Pats sampunas laabai melynas ir turbut labiausiai patinkantis is naturaliu tokio tipo sampunu (isvis naturaliu melynu sampunu nera tiek daug). Jau turiu pilna buteliuka.
Episilk lupu balzamas - laaabai skalsus ir laaabai pasvelninantis lupas. Man minusas buvo kiekis, nes neisivaizduoju kada ji isnaudot, skonis toks savotiskas, o dar nepatiko, kad pirstu tepamas.
Suki 'balansing day lotion' meginelis - jokios nuomones neturiu, bet siaip Suki man tik sveitikliai patinka.
Tata Harper 'resurfacing mask' kaukes meginelis - atrodo toks gausus meginelis bus, bet realiai tik 1 kartui uzteko. Sunku ka ir pasakyt, bet oda ryte grazi liko, nesudirgus. Pati kauke malonaus kvapo, tekstura tokia zeline-gabaline, kazkiek primena obuoliu kose
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 07 20, 21:52)
Dior tuso pagrindas ir 'diorshow' tusas - labai labai patiko Blakstienos neatrodydavo perdetai dirbtines, bet vaizda ohoho galima buvo padaryt Siaip nemegstu lenktu sepeteliu, bet siuo atveju patiko taip, kad pasilikau sepeteli issukuot blakstienas dazantis kitais tusais.
Kuris čia tušas pas Jus buvo? Gal Iconic Overcurl?
Derma E serumas - fek fek fek Jis toks kaip veido pienelis, tai naudojau ji viena veido drekinimui per karscius. Viskas ok buvo kol viena diena besidazant ziuriu, kad skruostas vienas purvinas. Namuose mazas suniukas (ta prasme pagal amziu mazas) yra, tai jis pastoviai kur lauke i zemes ilenda ir paskui prie musu meilinasi, tai galvojau, kad tieisog nuo jo issitepliojau. Trinu trinu as ta vieta ir niekas negereja. Paskui pamaciau, kad ir ant kito skruosto panasi deme Bandziau ir daugiau pudros, ir daugiau skaistalu tept toj vietoj (nebebuvo laiko viska nusivalyt ir persidazyt), bet niekas neuzmaskavo ir atrodziau taip lyg kazkas kokio liuto letena perbrezus butu veida. Gerai, kad tik pas dantista vaziavau, tai po to tik namo vaziavau ir nesinorejo jau niekur sustot.... Paskui prisiminiau, kad dar kelis kartus nelabai lygiai dengesi man makiazas. Ir tada dasuto, kad cia serumo kalte, nes jis toks lipnokas - atrodo susigeria, veidas ok jauciasi, bet vistik limpa produktai nelygiai...
Papildyta:
Aha, sitas pats
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2016 07 20, 22:55)
Kuris čia tušas pas Jus buvo? Gal Iconic Overcurl?
Aha, sitas pats
Biopoint kūno pienelis, labai patiko, lengvai susigerdavo, kvapas neerzino, drėkinimo užteko, prie progos mielai kartosiu
foto skolinta
foto skolinta
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 07 20, 23:52)
Logona plauku fluidas su arganu - nepatiko Atrodo tik pasausindavo ir paveldavo plaukus, o ne priesinga efekta duodavo. Sunaudojau per kelis kartus riebiai pritepdama ant plauku nakciai ir ryte isplaudama.
Man taip pat nepatiko šis Logona fluidas, stovi nenaudojamas (nes nemaloniai jausdavosi ant plaukų, kažkokie sausi atrodydavo), žadėjau išmest, bet gal irgi reiks nakciai sunaudot
Į temą:
Argandia kūno šveitiklis
Nepatiko. Jis kažkoks riebus, bet ne toks kaip aliejus, bet kūnas toks šiurkštus pasidarydavo, nemoku net paaiškint, nemaloniai net drabužiai jausdavosi ant kūno, kelis kartus turejau net eit papildomai su dušo žele praustis sunaudojau tik kaip pėdų sveitiklį, bet ir tai labai nemalonus jausmas po to. Šiaip grūdeliai aštrūs, stambūs, kvapas nieko. Bet net už dyką daugiau jo neimčiau.
Weleda kūno prausiklis (granatų)
Šiaip smagus visai, gerai putoja, nesausina odos. Pirkau du už vieno kainą. Už pilną kainą nepirkčiau. Man labai svarbu kūno prausiklio kvapas, o šis man nepriminė granatų, toks kažkoks neaiškus..
Xen-tan red carpet savaiminis įdegis. Minusai dėl kurių nekartosiu: kvapas ir tepė rūbus. Dengėsi tolygiai, spalva graži, galėjai reguliuoti įdegį, bet kvapas užmušantis. O bet tačiau, turėjau jau ilgą laiką, gal paseno, bet išmesti gaila, o parduoti sąžinė neleido. Būtent šio nekartosiu, o naudosiu šios firmos kasdienį savaiminį įdegį, kurio kvapas nėra intensyvus.
(nuotrauka skolinta)
(nuotrauka skolinta)