Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

user posted image
Eucerin šampūnas

Bekvapis,gerai putoja, odos neerzino (ko ir reikėjo). Tiko, bet bus kartojamas nebent tuo atveju, jei vėl kada kiltų problemų su galvos oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 02 liepos 2016 - 15:05
Saflora Snapučių vanduo
user posted image

Tiko ir patiko. Kartotinas.
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 07 01, 00:15)
Kuom patiko? Vis gundausi nusipirkti g.gif

Labai gerai nuplauna makiazo likucius, oda svari, gaivi, minksta. Man maziau kyla spuogeliai, jei naudoju ryte, oda ilgiau islieka be blizgesio. Patogi pakuote, taupiai naudojasi.
Atsakyti
user posted image
-Garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai: jau n metu jais dazau ir nieko kito pakeitimui neatrandu. Visada gaunasi idealus norimas atspalvis wub.gif
-Dior 'jadore' kvaplu miniukas: visai skanus, kazkada esu turejus pilna buteliuka (gal ne sito leidimo), bet jie man ne is tu, kad noreciau daugiau
-Nutiva lupu balzamas: gerai drekino, malonaus skonio ir kvapo. Kolkas bandau sunaudot turimus balzamus is sandeliuko.
-Bare Escentuals Buxom lulu piestukas-dazai, spalva 'sydney': naudojosi taupiai, gale yra droztukas, bet man jis nereikalingas, nes piestukas plonas, o bedroziant tik svaistosi produktas ax.gif Pati spalva sviesi nude ir kartais man patikdavo, o kartais atrodydavo, kad per sviesi ji man. Turiu dar tamsesni nude is sios linijos, tai anas man labiau patinka.
-Madison Reed kremo meginelis, kuris skirtas tepti ties plauku linija pries dazant plaukus: metu lauk, nes tiesiog nereikalingas jis man (buvo prideta su dazais)

user posted image
-First Aid Beauty savaiminio idegio kremo miniukas: labai labai patiko ir rezultatas po 2 kartu jau tenkino, bet uztepiau ir treciakart. Neislieka efektas ilgai, bet man pakanka.
-pora veido kremu megineliu: sunaudojau kunui, nes Derma E esu turejus pilna pakuote ir man neitin patiko, o Trilogy isvis kazkaip niekas is bandytu produktu netiko, tai prisibijojau eksperimentuot su veidu.

user posted image
-Caudalie micelinis vanduo: jau antras ar trecias buvo. Vale viska labai gerai, taupus, patogi pakuote ir gana gera kaina. Kolkas naudoju Madara pakeitimui, bet grizciau prie sio, nes labiau patinka.
-Davita veido kremas su spf 30: nusipirkau, bet pora kartu panaudojus atidejau iki sios vasaros. Na ir dabar pasiemus nepatinka - pamaisydavau kas kelias dienas su zemiau aprasytu Andalou ir nezinau kuris, bet kimso poras, atsirado tokiu gilesniu spuogeliu...
-Andalou bespalvis BB kremas su spf30: labai skalsus, kaina druagiska ir seniau labai patikdavo (sunaudojus ne viena pakuote esu). Bet dabar kazkodel nebeitinka g.gif Kaip rasiau, naudojau si ir Davita vienu metu, tai nesu tikra kuris, bet uzkimso poras, iskele gilesniu spuogeliu, o mano oda siaip normali i sausuma ir spuogiukai laabai retas dalykas. Nebenoriu zaist ir atrinkinet kuris kaltas, tai atsikratau abieju.
-Dr. Brandt 'PoreDermabrasion' sveitiklio miniukas: visai smagus buvo, nusveisdavo gerai, nors ir svelnus gana.
-Ecocare dregnos serveteles su obuoliais ir medumi: laabai patiko wub.gif Jau antra pakuote turiu nusipirkus. Kaina gera, pacios serveteles pakankamai dregnos, su viena pilnai visa veida nusivalau. Neerzina akiu, o jau kvepia kaip skaniai thumbup.gif Yra ir kito kvapo su rozem, bet roziu nelabai megstu produktuose, tai kolkas susilaikau nuo ju prikimo.

user posted image
-Montagne Jeunesse kauke ir kruva megineliu: MJ kauke visai patiko ir turbut kartociau, o ir patogi buvo, nors ir is tu sheet mask tipo (daznai man ju iskirpimas nepatogus buna ir neina normaliai sedet ar judet su ja). Caudalie drekinanti ir glikolio kaukes taip pat patiko - abi pirkciau didesni kieki. Na o Juice Beauty produktus sunku vertint po vieno karto, bet prausiklis gerai nuprause veida, visai naudociau pilno kiekio buteliuka. Serumas ir drekiklis odai tiko, vakare panaudojus oda minksta liko ryte, bet reiketu daugiau panaudot, kad kazkokia noumone susiformuot abie juos abu.
Atsakyti
Dove dušo želė su pistacijomis. Labai patiko: skalsi, kreminė konsistencija, švariai plovė, odos nesausino, skaniai kvepėjo. Kartotina.

user posted image
(nuotrauka mano)

Ellame intensyvi drėkinamoji veido kaukė. Superinė, bus akcija, pirksiu dar.

user posted image
(nuotrauka skolinta)
Atsakyti

user posted image
MITOMO kaukė veidui su hialuronu ir kietagrūdžio ekstraktu...
Naudojau pirmą kartą, tiko ir patiko - padrėkino, pagaivino. Gan patogiai iškirpta kaukė. Manau, pirksiu pakaitomis su Ellame (mėgstamiausia tokio tipo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 06 liepos 2016 - 16:33
QUOTE(Sultry @ 2016 07 06, 17:32)
user posted image
MITOMO kaukė veidui su hialuronu ir kietagrūdžio ekstraktu...
Naudojau pirmą kartą, tiko ir patiko - padrėkino, pagaivino. Gan patogiai iškirpta kaukė. Manau, pirksiu pakaitomis su Ellame (mėgstamiausia tokio tipo).

dabar tom kaukėm Eurokos nuolaida, 1,49 Eur, jei neklyst
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2016 07 07, 23:49)
dabar tom kaukėm Eurokos nuolaida, 1,49 Eur, jei neklyst

4u.gif reiks užsukti prie progos smile.gif

Pabaigiau Saflora aliejų plaukams
user posted image

Kvapas per daug saldus ir laaabai ilgai išliekantis plaukuose (aš aliejumi išteptais plaukais būnu per naktį), vien dėl jo turbūt nekartosiu. Kitokių priekaištų neturiu - aliejų mišinys kaip ir visi kiti,gal kiek skystesnis,jei lygint su Ambroozijos ar UogaUoga, kuriuos labai mėgstu.

Hialurono rūgšties serumas 2 %,Manilla
user posted image
Iki paskutinio lašo išnaudotas ir jau užsisakiau antrą tokį patį.
Pirma mano bandyta tokio tipo priemonė ir labai patikusi - patogi pipetė, nelipnus,greit įsigeria. Ant jo gerai susigeria tiek kremai tiek makiažo pagrindas. Oda padrėkinta thumbup.gif
Atsakyti
Paula's Choice lūpų šveitiklis: labai patiko, nes lūpos švelnesnės ir pamaitintos. Nebloga priemonė. Prie progos pakartočiau.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
NATURADO kūno šveitiklis
Kaip šveitiklis nepatiko, mažai šveičiančių grūdelių, daugiau pačios žele, toks labai švelnus šveitimas gaunasi, sunaudojau kaip paprasta dušo žele. Be to kelis kartus dozatorius buvo užsikimšęs. doh.gif Jei vertinti kaip paprasta prausikli- odos nesausina, kvepia neikyriai, gausiai putoja.
user posted image

Oro di Spello rinkinukas (šampūnas, kūno aliejus, veido kremas ir muiliukas)
Šampūnas patiko, esu turėjus ir didelį kiekį; veido kremas buvo sudžiuvęs doh.gif nenaudojau, negaliu nieko pasakyti; kūno aliejus nepatiko schmoll.gif kažkada norėjau didelį kiekį pirkt, nes kvapas superinis, labai man patinka, bet pats aliejus jokio efekto neduoda, atrodo net nesigeria į odą, toks riebalas, net suabejojau ar natūralus, bet jau buvau išmetus pakuotę; muiliuko nebandžiau.
Šiaip ką esu bandžius iš Oro di spello iki šiol viskas patiko.
user posted image

Bare Minerals pudra, spalva Fair
Labai patiko, ilgai išsilaiko (mano oda mišri), gražiai dengiasi, maskuoja. Tik vasarai norėčiau tamsesnio atspalvio.
user posted image

CLARINS Wonder Perfect Mascara
Labai patiko! Tikrai ateityje kartosiu, padaro lėliškas blakstienas- ilgina, tankina, atskiria blakstienas (gavau daug komplimentų), netrupa, netepa paakių. Tik vienas minusas, - sunkiai nusivalo (net su aliejum).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 11 liepos 2016 - 15:48
Estel aliejus šviesiems plaukams: man patinka tirštesni, bet šiaip patiko, taupiai naudojosi, suteikdavo laikiną glotesnių plaukų efektą. Pakuotei minusiukas, dozatorius leido pro šonus, tad kelionėms tikrai nerekomenduočiau. Prie progos gal ir pakartočiau.
user posted image
Atsakyti
Bare minerals original pudra, spalva Fair light. Labai patiko maskavimas, porų nekimšo, gražiai dengėsi. Turėjau mažą pakuotę ir jau laukiu pilno dydžio.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti