Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Bioderma sensibio micelinis vanduo. Skalsus, gerai valė veidą nuo makiažo, akių makiažui nuvalyti reikėjo daugiau patrinti, nors nenaudoju tušų, kurie yra atsparūs vandeniui. Patiko, kad švariai valė ir nedirgino odos. Į jo vietą - toks pat vandenukas.
user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Planeta Organica Kūno šveitiklis: visada skeptiškai žiūrėjau į šveitiklius, nes man labai puikiai viskas su šveitimo pirštine nusišveičia, bet šitas patiko, šveitė aštriai, oda likdavo padrėkinta nuo aliejų, pats šveitiklis nuo šlapių rankų neišskystėjo, nuo pradžios iki pabaigos išliko normalios konsistencijos. Bet turėjo vieną minusą, man labai nepatiko kvapas, kuris net ir išsilaikydavo gana ilgai. Saldžių kvapų mėgėjoms turėtų patikti, mane erzino. Dabar kitas Natura Organica šveitiklis lentynoje, šito nekartočiau vien dėl kvapo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 06 27, 12:17)
Planeta Organica Kūno šveitiklis: visada skeptiškai žiūrėjau į šveitiklius, nes man labai puikiai viskas su šveitimo pirštine nusišveičia, bet šitas patiko, šveitė aštriai, oda likdavo padrėkinta nuo aliejų, pats šveitiklis nuo šlapių rankų neišskystėjo, nuo pradžios iki pabaigos išliko normalios konsistencijos. Bet turėjo vieną minusą, man labai nepatiko kvapas, kuris net ir išsilaikydavo gana ilgai. Saldžių kvapų mėgėjoms turėtų patikti, mane erzino. Dabar kitas Natura Organica šveitiklis lentynoje, šito nekartočiau vien dėl kvapo.

O kokią pirštinę naudojat?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 06 28, 06:59)
O kokią pirštinę naudojat?

Visai paprastą:
user posted image
Geriausias randu Eurokos, kitur kažkokios "skystos".
Atsakyti
Biokosmetikos akademija (dabar Biocos academy) Drėkinamasis rankų kremas: neblogas kremas, tiesa labai neekonomiškas. Tepiau rankas ir pėdas nakčiai, puikiai drėkino ir minkštino. Gamintojas rašo, kad greitai susigeria, bet nepasakyčiau, dienai man netiko. Minusas kvapas ir negraži pakuotė biggrin.gif Pakuotė kokybiška, tvirta, dozavo tinkamai, bet labai jau nedžiugino biggrin.gif Nemanau, kad kartočiau.
user posted image
Biok dermatology Veido kremas jautriai odai nuo senėjimo: kremas patiko, nebuvo kažkoks stebuklingas, tačiau, naudojant kaip naktinį, ryte oda būdavo tikrai graži. Bet didžiulis priekaištas pakuotei: naudojom šį kremą kartu su MB, kažkaip stebėtinai greitai jis "baigėsi", t.y. nustojo dozuoti; prakirpusi radau dar mažiausiai pusę pakuotės doh.gif Nekartočiau vien dėl to, nors pats kremas labai ekonomiškas ir tikrai neblogas.
user posted image
Atsakyti
user posted image

mano eiliniai pabaigtukai

Batiste sausas sampunas, patiko visi, vis keiciu kvapus

Loreal sampunas, turbut pats geriausiais is Loreal, pabaigiau ir pirksiu dar, gerai isplauna plakus, plaukai lengvi, nesukrenta, lengvai formuojami, rekomenduoju

Lee sampunas, naudojau kartu su kauke, konkretaus poveikio nepastebejau, matyt reikia praeiti visa kursa

Lady Spa kauke, maloni, suteikia plaukams blizgesio, naudojom kartu su dukrele, kartotina

Bioderma veido prausiklis, pats geriausias, jau gal 5 ir bus kartojamas

Garnier miceralinis vanduo, geras, viska gerai nuplauna, bet man Lorealio buteliukas labaiau patinka, nzn ar dar si pirksiu, nebet bus labai gera akcija

Curaprox dantu pasta, mano atradimas, naudoju kartu su sio brendo sepeteliu, dantukai svarus, sligus, blizga, maziau apnasu

Sensodayne, maloni, ilgai islieka gaivos pojutis, bus kartojama

Eveline ranku kremas, labai geras naktinis kremas, atstato dregme, ryte rankos minkstos ir svelnios, kaip dieninis netinkamas, nes ranku oda apsitraukia "plevele"

Deo koju kremas, nuostabus, sutepiau gal 3 pakuotes ir eiles, dabar isigyjau kito gamintojo, bet kada nors vel griziu pris sito.

Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2016 06 29, 19:59)
Curaprox dantu pasta
Deo koju kremas

Is kur sie?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2016 06 30, 10:45)
Is kur sie?

Galima rasti Eurovaistineje.
Atsakyti
Biocell drėkinanti veido kaukė. Savo poveikiu panaši į Ellame drėkinančią kaukę, geras jausmas su kauke, o ir oda padrėkinta, švelni. Kartotina.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2016 06 29, 18:59)

Bioderma veido prausiklis, pats geriausias, jau gal 5 ir bus kartojamas

Kuom patiko? Vis gundausi nusipirkti g.gif

Čia manieji:

user posted image

Head&Shoulders šampūnas - šiaip juos mėgstu, nes gerai susitvarko su pleiskanom, bet šis nelabai vykęs, kažkaip gerai neišplaudavo plaukų.

Gliss Kur nenuplaunamas kondicionierius - patiko, plaukai švelnūs, lengvai iššukuojami, bet šviesiai rožiniam buteliuke labiau patinka.

Rasa dermoseries veido prausiklis - labai sausino odą, graužė akis - visai nepatiko.

Uoga uoga švenčiu kasdien dušo želė - prausė, putojo gerai, kvapas toks keistas, iš pradžių jautėsi apelsinai tai labai patiko, paskui kažkur nuo pusės pradėjau jausti tik cinamoną o kartais kvapas man primindavo gvazdikėlius biggrin.gif, tai nekartočiau vien dėl to kvapo.

Uoga uoga šviesioji pusė plaukų aliejus - sunkiai išsiplaudavo iš plaukų, o šiaip ir poveikio jokio nemačiau.

Essence šepetėlis - kaip už tokią kainą labai neblogas, puikus pasirinkimas pradedančioms dažytis.

Neutrogena veido kremas - nepatiko, per stiprus kvapas, nemalonus jausmas užsitepus.

Avon naturals plaukų kaukė - labai nebloga, plaukai gražūs, švelnūs, laikyt tik kelias minutes reikia užtepus, visai kada pakartočiau ax.gif

Mossa veido kremas - drėkino gerai, tik kvapas labai keistas.

Karma is a bitch mango kūno šveitiklis - gan šiurkštus, bet ne per daug toks per viduriuką. Odos nesausino, kaip tik po jo likdavo labai švelni, sudrėkinta, dėl aliejų.

Nivea arbūzinis lūpų balzamas - mėgstu balzamus su spalva nes jie nereikalauja daug kruopštumo užsitepant, šitas neblogas, tik gal drėkinimo daugiau norėtusi.

Essence antakių ir blakstienų želė - nulaužiau tą šepetėlį, pasiliko ten viduj ir negaliu ištraukt biggrin.gif šiaip manau kad yra ir geresnių produktų, man asmeniškai patinka kur iškart su spalva būna.

Maybelline nagų lakas spalva 220 - visą išnaudojau, tik nuo pačių kraštų jau nebenugrandau, labai patiko, nes per du sluoksnius visas nagas pilnai blizgučiais pasidengdavo.

Stila lūpų blizgis spalva "pink ice" - laaabai lipnus, labai ilgai išsilaiko, man to lipnumo buvo per daug, tiesiog toks sunkumas ant lūpų, nežinau kaip čia išsireikšt biggrin.gif nekartočiau.

Čia pribaigti mėginukai, realiai nieko tokio ką norėčiau kartoti, kitų mėginukų aišku buvo per mažai, kad suprasčiau ar patinka ar ne biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Macadamia šampūnas plaukams. Švariai plovė, plaukų neapsunkindavo, bet reikėjo kondicionieriaus po jo. Kartotinas.

user posted image
Atsakyti
Essence XXXL Longlasting Lipgloss I Love Pink

user posted image

Turėjau gal kokius 1,5 metų jau. Pirkau vien dėl ryškios spalvos.
Patiko kaip už labai draugišką kainą smile.gif - , pigmentuotas, visai nesubėgo į linijas, o man subėga daugelis bigsmile.gif
Išlieka neilgai, bet man pakanka, nenaudojau jo dažnai. Gal pirkčiau vėl kokį iš Essence jei reiktų labai nekasdieniškos spalvos.

Deborah Luminature Bronzing Powder

user posted image

Pagaliau pasibaigė mano senučiukė pirmoji kontūravimui pirkta bronzinė pudra. smile.gif
Turiu pasakyti, kad nors ir paprastutė, labai ją mylėjau ir išnaudojau kone iki pat galo, tik ploni kraščiukai likę.... Gera šalta spalva, jokių blizgučių, (nors aprašyme rašo kitaip, bet ji visiškai matinė...), laikosi gerai.
Spalvų pasirinkimas platus, mano buvo viena iš tamsiausių kontūravimui - NR. 4.

L'Oreal Paris Professionnel Liss Unlimited šampūnas

user posted image

Nesužavėjo ši L'Oreal linija, šampūnas nelabai tiesina ir nepadaro plaukų slidžių, glotnių kaip tikėjausi, nepadeda iššukavimui. Tad praėjo noras ir kaukę šios linijos išbandyt.

Ellame Hydro Complex veido kaukė.

user posted image

N toji ir nepakartojama, stengiuos periodiškai ja pasilepinti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 01 liepos 2016 - 17:00