Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

alterna nenuplaunamas kondicionierius, patiko ateityje kartosiu, neriebina plaukų, plaukai švelnūs, nesivelia ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pracaxi (stambialapio kongenio)aliejus, 30 ml.
Pirkau 2012 m. doh.gif Stovėjo, stovėjo, kol galų gale nusprendžiau, jog reik kažką daryt. Išmest gaila, teko sugalvot, ką daryt. Nors pirkau su mintim daryt aliejines kaukes, bet neprigijo. Todėl sunaudojau akių makiažui valyti.
Labai riebus, kai šalta, sukietėja. Tai toks apsunkintas naudojimas, merkdavau į karšto vandens puodelį, kad atšiltų. Tik pavasariop kažkaip likdavo skystas.

Fresh Juice Lime&mint šveitiklis.

Nusipirko vyras, bet panaudodavau ir aš biggrin.gif Pigutis. Martinoj pirko.
Neputoja, gelinis toks, aštriosios dalelės švelnos, tik tie juodi grūdeliai stambesni ir šveičia geriau. Pakaitom su kitais dušo geliais ar šveitikliais visai geras smile.gif

user posted image

Coup D'eclat drėkinamasis kremas nuo pirmųjų raukšlių.
Iš pradžių labai patiko, tas jausmas, kai jauti kaip oda geria drėgmę fantastiškas smile.gif Greit susigerdavo, oda minkšta, sudrėkinta, švelni. Labai juo džiaugiausi, oda atsigavo, tačiau ir pradėjo kilt nedideli spuogeliai, nors iš pradžių užsimerkiau, tepiau toliau, bet turėjau vis tiek baigt naudot, nes iškilo dar keli.
Dabar baigiau tepdama kaklą ir dekoltė.

user posted image
Atsakyti
Foto pasidarau, o idet pamirstu, tad simto metu pabaigtuves biggrin.gif

Balandzio men
Babaria putos kaip ir visos kitos, MB negalejo del saltmetinio efekto naudot, tai man atidave.
Lavilin kreminis dezikas jau trecias - ketvirtas i jo eile ir vel biggrin.gif
KN slamuciu hidrolatas patiko, beje visi man KN hidrolatai patinka, tai sis nei geresnis nei blogesnis.
Shiseido gelinis kremukas patiko, tik gal drekinimo pritruko, bet visumoj per karscius pakankamai jo.
NUMIS kremukas patiko, bet iki puses, paskui kankinaus kol isnaudojau, nes ismest buvo gaila, nes riebint pradejo, kazkaip nebepatiko.
Pora TOO FACED blizgiu laineriu sudziuvo, o ir siaip niekiniai buvo, jei but buve geri, buciau sunaudojus.
MAC maskuoklis superinis buvo, baigesi ir tokio nebegamina, bet i jo vieta kitoks MAC maskuoklis.
ARTDECO flamasteris antakiams superinis, mielai kartociau, bet smalsumas neleidzia pirkt to paties produkto biggrin.gif
Khiel's priemones plaukams labai pazeistiems, bet nepatiko, nes nedare nicnieko unsure.gif Net nepadrekindavo pakankamai doh.gif
user posted image

Atejo laikas meginukams isbaigt, tad emiausi veiklos biggrin.gif
Vichy kremukas superinis, oda akosmine po jo, mielai pakuote isigyciau.
Geomar ismeciau kauke, vos uzdejus galvojau sudegsiu, veidas tiek uzkaito, kad turejau tuoj pat nusiplaut, o raudona oda pusdieni stovejo doh.gif
Loccitane BB superinis, neber jo prekyboj, bet ka radau ebay, tai kaina kosmine deja.
Loccitane Verbena kvepalai neblogi, bet nekazka laikesi.
Artdeco pudra High Performance Lifting Foundation, labai nebloga, bet kazkaip ji man labai ant veido matosi... Nepirkciau pilno kiekio.
user posted image

Geguzes pabaigtuves
CLEO prausimosi putos, radau uzkritusias, galvoju reik bandyt ir ka... superines, o kainas litais koks 5Lt biggrin.gif Makiaza nuprausdavo tobulai, vienu brukstelejimu net ir long-lasting, taupios iki negalejimo, likucio uzteko 1.5men netaupant ir naudojant kasdien, kvapas labai svelnus, negrauzia akiu, na zodziu beveik tobula, tik sudetim nesidomejau ir nenoriu dometis biggrin.gif
KN -nioliktas hidrolatas kaip visad wub.gif
KN Ylang-Ylangt ir Campaku eliksyrai super, man KN eliksyrai visi iki vieno nerealus wub.gif
user posted image

EzFlow bondas naudotas darbui bet ir sau, uzteko labai ilgam.
Avon NutraEffects kremukas nepatiko, niekad nepirkciau pilno, nes lipnus, nesusigeria iki galo, blizga oda ir siaip jokios naudos nepajutau.
Eucerin CC Hyaluro Filler patiko, bet pilno nepirkciau, nes per mazai maskavimo ir korekcijos.
Chanel Les Beiges pudra wub.gif Rodos radau kazka tobulo, kai pasitepiau, tai per vakara gal 3 komplimentu iskart sulaukiau, aiku kiek dar ju kitu galvose sukosi ir liko neisakytu... lotuliukas.gif Bet oda tobula, lygi, skaisti, svelni, aksomine, zodziu absoliuciai tobula, dar ant virsaus uzfiksavau LaPrairie biria, tai isvis derinys nezemiskas. Is atostoginiu pirksiu tikrai, nes nepigi rupke - 52.95 Eur unsure.gif Bet ji to verta vien del komplimentu wub.gif Ir kvepia be super skaniai, subtiliai, rekomenduoju isbandyt wub.gif
Lancome BB tai net nezinau, kaina 75$, bet eilinis BB kremas, niekad nepirkciau jo ir uz 30$ schmoll.gif Nedaro joooookiu stebuklu.
Rasa Beauty Drops su arganu neblogas, maloniai tepasi, susigeria, gal ir noreciau kada pilno kiekio, bet kazkodel LT gamintos kosmetikos sudetis man kelia itarimu unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 22 birželio 2016 - 15:55
QUOTE(Vitulka @ 2016 06 22, 10:07)

Coup D'eclat drėkinamasis kremas nuo pirmųjų raukšlių.
Iš pradžių labai patiko, tas jausmas, kai jauti kaip oda geria drėgmę fantastiškas smile.gif Greit susigerdavo, oda minkšta, sudrėkinta, švelni. Labai juo džiaugiausi, oda atsigavo, tačiau ir pradėjo kilt nedideli spuogeliai, nors iš pradžių užsimerkiau, tepiau toliau, bet turėjau vis tiek baigt naudot, nes iškilo dar keli.
Dabar baigiau tepdama kaklą ir dekoltė.

user posted image

Ir man lygiai tas pats buvo su siuo kremu. Nusipirkau, dziaugiaus pradzioj, o poto zandus mazyciais spuogeliais pradejo metyt. Likuti atidaviau draugei, ta sako, oi kai tinka, koks fainas, bet poto lyg irgi kazkas panasaus prasidejo smile.gif neamenu tiksliai, bet antra kart ir ji nebepirko jo.
Atsakyti
Biokosmetikos akademija (dabar pakeitė pavadinimą į Biocos academy) Rožių vanduo: iki šiol vengdavau rožių kvapo kosmetikoje, bet šis vandenukas labai gaiviai kvepėjo. Kažko stebuklingo nedarė, nors pasipurškalioti prieš tepant kremą patiko. Kartočiau ax.gif
user posted image
(foto iš eko-jums.lt)
Estel Prima Blonde plaukų kaukė: kaip kaukė tikrai patiko, plaukai likdavo padrėkinti, bet tuo pačiu nepriploti. Bet jokio pilkinimo, kurį žada gamintojas, nepastebėjau. Greičiausiai nekartočiau.
user posted image
Gosh Boombastic blakstienų tušas: pirmą naudojimo savaitę buvau sužavėta, toks nerealus tušas buvo, kad maniau atradus tobulą. Bet su ta pirma savaite ir pasibaigė jo nerealumas, nes pradėjo kabinti košę. Šepetėlis šiaip labai geras, jei pavykdavo nubraukti teisingą košės kiekį, tada tikrai galėdavau išgauti labai gražų rezultatą, bet šiaip vargelis buvo juo dažytis. Buvau girdėjus gerų youtube'rių atsiliepimų, pati pirkau nukainotą (gal kokius senus išpardavinėjo, nors buvo supakuotas), tikrai nekartočiau.
user posted image
Atsakyti
Natura Estonica veido kaukė, nerandu nuotraukos, bet iš tokios linijos - Iceland Moss:
user posted image

Sušilus orams ir odai pradedant riebėti, mėgstu panaudoti valančias kaukes. Šita, kaip už tokią kainą (bijau sumeluot, bet apie 3 eur.) tai labai labai gera: ji iš tiesų kiek poras pravalo, veidas skaistenis ne tik, kaip būna su kitom kaukėm, tik tą minutę nusiplovus, bet tas matyti ir vėliau (naudodavau 2 kartus į savaitę). Patinka dar ir tuo, kad kaip valančioji kaukė, odos tikrai neišsausina, nors po jos kremo vis tiek norisi. Pirksiu dar smile.gif

YSL Rouge Volupte Shine lūpdažis, spalva - pink in Paris:
user posted image

Išdažiau iki pačios pabaigos. Per ganėtinai trumpą laiką, beje, bet ir naudodavau kone kiekvieną dieną. Viena iš tobuliausių neutraliai atrodančių rožinių, kokią tik esu turėjusi. Dengiasi idealiai, konsistencija - sviestinė, turi gražų žvilgėjimo efektą. Primena Dior Addict extreme lūpdažius, tik pastarieji ilgiau laikosi, o YSL labiau drėkina. Konkrečiai šitos spalvos YSL laikymasis nėra ilgas, po pusantros valandos jau reikia spalvą atsinaujinti. Vis dėlto turbūt neatsispirsiu pagundai kartoti, nes tokios gražios rožinės dar nebuvau sutikusi ax.gif
Atsakyti
user posted image
-Pacifica 'kale detox' veido prausiklis: visai smagus, gerai prause makiaza, bet pagrauzdavo akis, ypac ilgiau patrynus. Ipratau nusivalyt makiaza pradzioj dregna servetele ar kokiu pieneliu ar miceliniu vandeniu, tai tada be problemu ir akis nuprausdavau. Turiu kita Pacifica prausikli sandeliuke, bet manau nebekartosiu, nes nebuvo isskirtiniai ir labai ilgai naudojosi.
-Dickinson hamamelio tonikas: n-tasis, naudoju papildomam veido nuvalymui rytais arba vakare po prausimosi.
-La Mav molio kauke veidui: nebuvo bloga, bet nekartociau (deja, turiu dar viena sandeliuke). Konsistencija tokia kaip isplaktos kaukes, neuzdziudavo.
-La Mav sviesinantis serumas ir kremas: abu patiko ir abu labai skalsus thumbup.gif Krema turiu vel sandeliuke, tai kartosiu. Nelabai pamaciau efekto, bet man lygiausia ir graziausia oda buna naudojant produktus su neroliu, visi kiti kazkaip ne taip akivaizdziai duoda efekta.
-Andalou, Origins, Caudalie ir Montagne Jeunesse kaukes bei serumo meginelis: is siu turbut pirmas tris kaukes noreciau pakartot 4u.gif

user posted image
-Philip Martins duso zele: labiau nepatiko nei patiko... Na nebuvo bloga ir siaip prie dusgeliu nesikabineju, bet nelabai patiko kvapas.
-Isvara cukraus-kavos kuno sveitiklis: kvapas dieviskas, o vat pats produktas, tai nepatiko.... Labai sausas, grynai atrodo 2 pussausiai produktai sumaisyti ir tiek, tai tepant ant kuno po visa vonia prisitaskydavo, o mano duso galvute nenusiima, tai issivalyt paskui kancia budavo doh.gif Isigudrinau sumaisyt su dusgeliu ir tada ant kuno tept, tai ne tiek vonia prisitaskydavo, bet vistiek nebuvo svarus reikalas.
-100% Pure dusgelio ir kuno kremo megineliai: dusgelio 1-2 sunaudojau, bet man kvapas nepatiko, o ir senokai jau turiu juos, tai metu lauk. Kuno kremas man sios firmos patinka, esu pilno kiekio kelis turejus.

user posted image
-Giovanni 'frizz be gone' serumo miniukas: uzsistovejo pas mane jis, tai ismetamas. Na neturejau kaip naudot, nes mano plaukai tiesut tiesuteliai, glotnint nereikia, tai bandziau sunaudot galus patepdama, bet neprigijo jis man.
-JMO 'citrus & neroli' detangler'is: nebezinau jau kelintas jis pas mane - must have produktas. wub.gif Turiu dabar keleta kitu priemoniu plaukams, tai padarysiu pertraukele nuo jo, bet sandeliuke kelioninio dydzio JMO buteliukas stovi.
-Vert sampuno ir kondicionieriaus miniukai: visai patiko, savo darba atliko gerai.
-Marvis dantu pastos miniukas: Nemegstu siaip licorice skonio (nors Haribo guminukus neseniai pamegau su juo), bet sioj pastoj nesijaute beveik to skonio ir man malonus skonis buvo. Naudociau ir pilno dydzio.

Papildyta:
user posted image
-Bottega Veneta 'knot', Aerin 'waterlily sun' ir Ellie Saab 'rose couture' kvepalu miniukai: tik Aerin nelabai patiko, o kiti tokie moteriski ir skanus wub.gif Nors siaip nei vieni kiti Ellie Saab nepatinka man ir BV ne mano skonio paprastai....
-100% Pure antakiu priemone: ne pirma ir ne paskutine, idealus produktas man thumbup.gif
-Fresh lupu priemones miniukas: bespalvis, bet tepdavau ant kitu lupdaziu, tai nusidaze. Siaip sunkiai is tuteles emesi, isemus ta plastmasiuka per daug isbegdavo, o produktas neypatingas, todel keliauja lauk.
-Laura Mercier presuota mineraline pudra: patiko ir labai patogi kelionese thumbup.gif Tik idomiai, kad tos pacios spalvos ir biria LM turejau, tai biri daugiau svytejimo turejo ir sviesiau ant veido atrodydavo, o presuota kiek patiskesne ir lyg tamsesne. Gal tas svytejimas savo priduoda tamsumui/sviesumui g.gif Manau kartosiu vel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 25 birželio 2016 - 02:04
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 06 25, 02:09)

-Andalou, Origins, Caudalie ir Montagne Jeunesse kaukes bei serumo meginelis: is siu turbut pirmas tris kaukes noreciau pakartot 4u.gif

-Marvis dantu pastos miniukas: Nemegstu siaip licorice skonio (nors Haribo guminukus neseniai pamegau su juo), bet sioj pastoj nesijaute beveik to skonio ir man malonus skonis buvo. Naudociau ir pilno dydzio.

Caudalie neįžiūriu, kuri kaukė, yra dvi žalios. Abi bandžiusi, abi geros. Ypatingai Instant Detox Mask wub.gif , tą būtinai kartosiu, visas Glamglow, kiek jų bandžiau , nunešė. O dabar naudoju Purifying Mask ( bet Instant Detox man visgi labiau patiko).
Gaila, kad fasuoja ją tik po 75 ml, man perdidelis kiekis. Turėjau 25 ml miniuką, buvo per akis (na ir kaina draugiškesnė, aišku).

O dėl Marvis dantų pastą gerai, kad perskaičiau atsiliepimą. Pas mus Douglas jau irgi užvežė jų miniukų, tai sukau galvą, gal pabandyt (tik va kai skonių bele kiek, sunku išsirinkti, kurį imti smile.gif ).
Licorice skonis man patinka (jeigu nėra itin aštrus), pagal atsiliepimą supratau, kad bandytina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 06 25, 13:56)
Caudalie neįžiūriu, kuri kaukė, yra dvi žalios. Abi bandžiusi, abi geros.  Ypatingai  Instant Detox Mask  wub.gif , tą būtinai kartosiu, visas Glamglow, kiek jų bandžiau , nunešė. O dabar naudoju Purifying Mask ( bet Instant Detox man visgi labiau patiko).
Gaila, kad fasuoja ją tik po 75 ml, man perdidelis kiekis. Turėjau 25 ml miniuką, buvo per akis (na ir kaina draugiškesnė, aišku).

O dėl Marvis dantų pastą gerai, kad perskaičiau atsiliepimą. Pas mus Douglas jau irgi užvežė jų miniukų, tai sukau galvą, gal pabandyt (tik va  kai skonių bele kiek, sunku išsirinkti, kurį imti  smile.gif ).
Licorice skonis man patinka (jeigu nėra itin aštrus), pagal atsiliepimą supratau, kad bandytina  thumbup.gif

Caudalie instant detox cia. Turiu dar glikolio ir drekinacios kaukiu meginius, tai noriu isbandyt. Naturisimo turi siu 3 kaukiu rinikinuka - visos po 25ml jame, tai visai noreciau pasiimt.

Marvis pirkau visu skoniu miniuku rinkini (pirkau Nordstrom, bet ir Sephora, ir kitos pardes turi juos). Bandziau beveik visas (rodos tik ginger nebandziau nes labai nemegstu imbiero), tai man tik jazminu nelabai, per geline kazkokia, o kitos svelnios ir malonios. Deja didesne dali ju maniskis sunaudojo, nes jis nemegsta dideliu tuteliu, o ir keliaujak daug, tai vis duodu is savo rezervu...
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 22, 16:29)
Loccitane BB superinis, neber jo prekyboj, bet ka radau ebay, tai kaina kosmine deja.

Aha, tikrai superinis, nesitikėjau kad L'occitane gali pagaminti tokios kokybės bb. Aš jų kitus bandžiau, nieko panašaus į šį. Beje, kai išiminėjo iš apyvartos, kaina buvo tik 15eur..Ir kodėl aš nepirkau? ax.gif
Atsakyti
Mixa Micelinis vanduo: pradžioje labai erzino kvapas, toks lyg senienos, naftalino, bet ilgainiui pripratau ir nebejaučiau jo. Šiaip patiko, makiažą neblogai nuvalydavo, rytiniam veido valymui taip pat tikdavo. Manau, kad pakartočiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Tiką pabaigiau Desert Essence Green Apple šampūną ir kondicionierių. Labai patiko kvapas. Ir tai, jog padarė plaukus purius ir lengvai iššukuojamus šypsena. Rekomenduočiau turinčioms normalius/riebius plaukus

user posted image
Atsakyti