Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(Vitulka @ 2018 04 24, 10:56)
<p><strong>Matrix Hello Blondie šampūnas. </strong></p><p>Gerai išplaudavo, neriebino plaukų, plaunu galvą 2 kartus į savaitę, tai man tai labai aktualu. Plaukai likdavo tokie lengvi, nepriploti, švariai išplauti, nesausino plauko.</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Gal galite isuoti, kur perkate?
Atsakyti

Gal galite isuoti, kur perkate?

lookfantastic.com pirkau :)

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2018 04 19, 13:46)
MAC Haute & Naughty Lash, nuostabus... wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

pritariu visu 100proc (as turejau too black) wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Žiūrinėju temą ir natūraliai toks klausimas iškilo: kaip jūs tą pačią dieną subaigiat viską, kas nuotraukose sudėta? Negi kaupiant tuščias pakuotes tam, kad nufotkinti mėnesio gale? blink.gif Aš skandalą pakeliu, jei randu dušo kabinoj pasibaigusio šampūno buteliuką, o čia - maišais blink.gif

Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2018 05 04, 17:52)
Sveikos. Žiūrinėju temą ir natūraliai toks klausimas iškilo: kaip jūs tą pačią dieną subaigiat viską, kas nuotraukose sudėta? Negi kaupiant tuščias pakuotes tam, kad nufotkinti mėnesio gale?  blink.gif Aš skandalą pakeliu, jei randu dušo kabinoj pasibaigusio šampūno buteliuką, o čia - maišais  blink.gif

Tai nieks ir nepalieka tuščių bonkelų belekur (vonioj, lentynoj, ant spintelės), pas mane pvz vonioj yra komoda, aišku ne visi stalciai sausakimši, tad radus laisvą pusę stalciaus ir metu pabaigtukus, paskui nufotkinu ir sukeliu.
Dabar pas mane susikaupė jau 2mėn "šiukšlės" jos visai ten tyliai gulėdamos beveik nevarstomame stalčiuje netrukdo ir nekliūna, ryt fotkinsiu ir kelsiu.... Kažkaip įdomus žaidimas man pastaruoju metu, aišku kol nenusibos... biggrin.gif
Atsakyti
Na va dvieju pastarųjų mėnesių "ataskaita" biggrin.gif

Normaliose pakuotėse:

ir smarkiai "padirbėjau" ties mėginiais, nes susikaupė visas kalnas, o reik ir išnaudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2018 05 04, 14:52)
Sveikos. Žiūrinėju temą ir natūraliai toks klausimas iškilo: kaip jūs tą pačią dieną subaigiat viską, kas nuotraukose sudėta? Negi kaupiant tuščias pakuotes tam, kad nufotkinti mėnesio gale?  blink.gif Aš skandalą pakeliu, jei randu dušo kabinoj pasibaigusio šampūno buteliuką, o čia - maišais  blink.gif

pas mane taip sutampa kad naturaliai tuo pat beveik metu (keliu dienu begy) issinaudoja po kelias ar keliolika priemoniu biggrin.gif retai subaigiu ka nors viena, cia mtyt kad urmu viska perku pradedu naudot vienu metu ir taip gaunas smile.gif pasitaiko aisku ir pavieniu bet dauigiau kruvom smile.gif
o tie pavieniai kokie ranku kremai ar kas tai cia net ir nepatenka i subaigtuku tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 23 gegužės 2018 - 13:55
Estee Lauder Sumptous extreme tuso minis - tusas kaip tusas, neblogas, bet pilno kiekio nepirkciau nes yra zymiai geresniu
Loreal Volume Million, naudoju kaip antraji tusa, labai gerai issukuoja, isplecia blakstienas kaip veduokles, kazkada senai jau buvau turejus gal kada nors vel pakartosiu (naudoti vien si tusa man truputi truksta tankinimo bet kaip antrasis tusas puikiai)
Lancome Monsieur Big baisiausias tusas koki esu bandzius turbut per pastaraji desimtmeti, net minio nesinaudojau - lipina blakstes ir ziauriai ziauriai (zodis ziauriai net per svelnus cia) byra i akis, as kai nesioju lesius tai tragedija tikra, dziaugiuosi kad nenusipirkau pilno dydzio
Bioderma sensibio micelinis vanduo - eilinis ir nepaskutinis, i jo vieta nusipirkiau vichy bet jau po savaites noriu atgal biodermos taip kad greit pirksiu vel
Kerastase reflection chromatique kondicionieriaus meginys - nepatiko, per "skystas", nors plaukai buvo svelnus, glotnus
Chanel le weekend de chanel serumas ilgai ir nuobodziai naudojau, kazkokio efekto nepastebejau sunaudojau ir tiek, manau kainos nevertas
Tigi bed head urban antidotes kondicionierius, pagaliau pabaigiau, nepatiko, labai skystas, poveikio irgi jokio, tik kvepejo skaniai, nekartotinas
Iwostin terminis vanduo, sunaudojau makiazo kempinei drekinti nes tiesiog neturejau poreikio naudot ji pagal paskirti biggrin.gif
Clinique deep cleansing emergency mask minis bet naudojau tai amzinybe man rodos net nebegamina jau jos, o gaila nes man patiko ir tiko

Aqua di parma gelsomino nobile
Rituals Sakura scrub sveitiklis, patiko, skaniai kvepia, oda tokia pamaitinta kaip aliejum prisotinta po jo
Batiste sausas sampunas brunetem, batiste jau kartoju ne pirma kart
Estee lauder bb kremuko minis - is pradziu nepatiko nes nemokejau naudot bet paskui pripratau, kaip bb kremas labai tirstas ir laaabai smarkiai maskuoja bet veidas grazus lygus buna tik sunkokas kaip bb
Atsakyti
Mano pastarojo meto pabaigtukai:
Dolce and Gabbana parfumuotas vanduo The One. Jau antras butelaitis pas mane. Kvapas tobulas, nėra sunkus, man jis labai tiko ir patiko. Kartotinas. Į jo vietą Chanel Chance kvepaliukai.

Pharmaceris Vitamin C 1200 serumas. Labai patiko: porų nekimšo, kažkiek skaistino odą (nors to skaistumo norėtųsi daugiau). Į jo vietą toks pat.

Urban Decay akių šešėlių pagrindas Original. Irgi tobulas, nes šešėliai laikosi visą dieną, akių pravedimas irgi nenubėga. Kartojamas.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 05 birželio 2018 - 08:56

Diadermine Essentials akių maižao valiklis.

Patiko, valė gerai, negraužė, akių, paakių nedirgino. Kartočiau, bet neįdomu  :ax: 

diadermine-essentials-augen-make-up-entf

Atsakyti

La Roche Posay toleriane Ultra fluide. Turbūt jau trečias  :hmm:  Į jo vietą toks pat.

Žiemą tai trūksta iš jo drėgmės, bet atšilus nepakeičiamas. Man labai svarbu, jog nekemša porų, lengvai pasiskirsto, greitai susigeria, nuramina odą. Apie jokį dirginimą, erzinimą negali būt kalbos, bekvapis. Man jis labai labai.

Toleriane-ultra-fluide-40ml.jpg

Atsakyti

Mary Kay lūpų pieštukas, spalva neutral. Turėjau ilgą laiką, patiko, spalva graži, pats pieštukas malonus ant lūpų, gerai tepėsi. Kartotinas.

[URL=http://s1127.photobucket.com/user/raselepagegiai/media/mary%20kay_zpsslblm5lv.jpg.html]mary%20kay_zpsslblm5lv.jpg[/URL]

Bioderma Photoderm autobronzant savaiminio įdegio purškiklis. Nesiseka susidraugauti su tokios priemonėm, vis plėmai ir plėmai, labiau gal patiko tepami savaiminiai, nors, manau, geriau nueiti į soliariumą kelis kartus, nei kankintis su savaiminiais. Neturiu nei laiko, nei kantrybės pirmiau nusišveisti odą, po to įsitepti kremu ir vėliau tepti savaimiį. Žodžiu, ne man :unsure:

[URL=http://s1127.photobucket.com/user/raselepagegiai/media/Bioderma_zpsdyeqrzql.jpg.html]Bioderma_zpsdyeqrzql.jpg[/URL]

Kanebo sensei lūpų dažai Sensei rouge intense color spalva Utsuroikku (IL 113). Tobulas: ilgai laiko, gražiai dažo, nesausina lūpų. Kartotinas, bet turiu kitų lūpdažių, tad kol kas nekartosiu.

[URL=http://s1127.photobucket.com/user/raselepagegiai/media/kanebo%20sensei_zpsbkrwzk76.png.html]kanebo%20sensei_zpsbkrwzk76.png[/URL]

Biovax plaukų kaukė. Lyg nuo slinkimo. Sunaudojau kaip kondicionierių, plaukus šiek tiek pasišviesinu, tad kaukės poveikio pritrūko. Nekartosiu.

[URL=http://s1127.photobucket.com/user/raselepagegiai/media/biovax-atkuriamoji-kauk-silpniems-linkusiems-slinkti-plaukams-250-ml-500x500_zps52ora8xa.jpeg.html]biovax-atkuriamoji-kauk-silpniems-linkus[/URL]

(Nuotraukos skolintos). :4u:

Atsakyti