Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

vartotojo įkelta nuotrauka
Faberlic Novaftem nzn net kas kauke ar kas, atidave sese, poveikis superinis, tuo metu mano kaip pakuloms nutresusiems (aciu sm isreklamuotam salonui damute kad nudegino) plaukams suteike blizgesio ir gyvybes, aisku poveikis netruko amzinai bet bent po jo atrode tarsi kiti plaukai. planavau ieskoti isigyti
Klorane duso zele, paskutine is 3 kuria parsiveziau is pranc. megstamiausia mano duso zele ever tiek savo kvapais tiek putojimu ir konsistencija, gaila kad baiges, mielai kartociau, bet neprisverciu atsisest ir ieskot is kur parsisiust unsure.gif
Kerastase masqueintense pirkau nes kaip minejau per viena balyage dazyma taip nudegino plaukus kad galvojau visi nukris (aciu dievui siandien jau grize i savo normal busena) tai kaip ir visos kerastase priemones kurias bandziau patiko, bet nesu tikra ar tikrai verta savo kainos
Tigi Bed Head Urban antidotes 2 sampunas, nepatiko, nes plaukai labai negraziai krisdavo tokie belekokie buvo, drekinimo taip pat jokio poveikio nepajauciau, tik kvapas skanus, bet lb jau intensyvus, tai dziaugiuosi kad siaip ne siaip ismucinau iki galo
Matrix So long Damagesampunas, patiko, manau gali but kartojamas (siuo metu jo vietoje 2 kiti)
Kerastase Bain Terapiste sampunas patiko, tik pastebejau kad siek tiek plaukai greiciau riebaluojas, sia 75ml pakuote gavau dovanu su kitu kerastases uzsakymu tai labai patogu buvo kelionese ir siaip puiki proga isbandyt, bet pilno manau nepirkciau nes yra lb patikusiu kerastases sampunu
Chanel Coco noir, nebuvo itin didele meile, labiau bueliukas patiko nei kvapas, dar like keliem kartam pasipurskt bet jau nurasiau kaip isnaudotus biggrin.gif
Chanel ultra corection lift kremo meginys, man jis per riebus pasirode mano odos tipui, labiau tiktu sausai
Dior Hydra Life sorbete cream labai patiko, drekina, gaivina, atrodo tirpsta i ta oda, radus palankia kaina kartociau smile.gif
Bioderma ka cia bepridurt eiline ir jau nzn keliasdesimta, i jos vieta zinoma tokia pati

Atsakyti
Vasari pasiraitojau rankoves ir padirbėjaiu ties mėginiais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2018 03 05, 12:33)
Vasari pasiraitojau rankoves ir padirbėjaiu ties mėginiais  biggrin.gif

Kaip Clinique pep start paakiu kremukas? patiko?

Manieji
Eiline bioderma, net nebekomentuosiu, į jos vietą aišku tokia pati
Phylosophy microdelivery peel rugstimis prisotinmti sveiciamieji padeliai, cia buvo paskutinis is visos kruvos naudodavau labiau pavieniais nei kursais, is esmes patiko, veidas paskaistedavo, bet jautresnes odos savininkems nerekomenduociau nes grauzdavvo. artimiausioj ateity nekartosiu bet prie progos neatsisakyciau
Dior Forever skysta pudra. tikrai labai nebloga, aisku labiausiai man patinka guerlaino pudros, gali but kartojama nors maciau linija attsinaujino tai neaisku ar tokia pat (paskutiniu metu mane dior naujoves labiau nuvilia nei nudziugina)
Vichy Liftactiv serum labai patiko, man rodos blakstienos nuo jo susitiprejo, kadangi neturiu nei dideliu rauksliu tai mano poreikius visikai tenkino, manau kadanors kartosiu
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2018 03 09, 11:35)
Kaip Clinique pep start paakiu kremukas? patiko?

Na patiko wub.gif Tik toks lengvas, gaivinantis, sakyčiau vasarai labiau gal, nes kai šalta norisi kažko riebesnio, labiau sunkesnio... Bet visumoj, vertas dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti

Fitokosmetik juodas molis. N-tasis ir n metų.

Pravalo odą tam kartui tai tikrai, suminkština inkštirus, veido oda po jos tokia švari tarsi nuoga, tept po jos kitą priemonę labai psichologiškai smagu, nes atrodo, kad geriau veikia :)

01db8a20a76075e2b36d042f94a3e306-216x216

Atsakyti
Kaip patinka man sita tema, nes privercia ka nors isnaudoti iki galo (paprastai ties galu megstu priemones numesti i sona ir pradet naujas)
biggrin.gif biggrin.gif
Dior purifying cleansisng milk pieneliai - ne mano priemone nors tu ka, aciu dievui yra toks dalykas kaip micelinis vanduo, nes jei butu tik pieneliai tai turbut eiciau meigot nesivalius makiazo biggrin.gif su pieneliu gal viskas ir gerai tiesiog nemegstu tokios konsistensijos, nes ja reik valyti su visokiais tonikai ir siaip su pieneliu labai nefaina valyti pvz tusa, reikia daug diskeliu ir dar dauiau pienelio. na siaip netaip per metus su virsum ismucinau ir tikrai neketinu daugiau pirkti jokio pienelio
Clarins Instant concealer puikus kasdienis maskuoklis, faina konsistencija, didelis kiekis, ilgam uzteko, maskavimo taip pat pakako. spalva pasirinkau gal ne ta - 02 turi rozinio atspalvio, bet is esmes uztaikius akcija manau pakartociau
Clinique deep cleansing emergency mask patiko, nedidelio kiekio uzteko ilgam.
Ellame hydro complex kaukė, patiko, ne pirma ir ne paskutine
Bare minerals original mineralinė pudra, jau n-toji, man labai patinka, veida labai pagrazina paskaistina tik greit issinaudoja, į jos vietą tokia pat tik kitos spalvos
Loreal revitalift night filler naktinio kremo meginukas, neturiu nuomones, gal konsistencija pasirode siek tiek per daug "silikonine"
Atsakyti

Sante dvifazis akių makiažo valiklis.

Kaip natūralus tai valė labai gerai. Šiaip jokių didelių priekaištų neturiu, patekęs į akis negraužė, paakių neerzino, tik kas man nepatiko, tai valiklio dozavimas. Užsukamas kamštelis, o priemonę reikėjo išsikratyt po skylutę. Tas buteliuko kratymas nepatiko. Na, ir man atrodo, kad blakstienos atsigavusios, pailgėjusios kažkokios  :hmm:

sante_kosmetika_1.jpg

Atsakyti

Catrice Pret-a-Volume tušas.

Tikėjaus geresnio daikto. Kažkur prisiskaičiau (dabar nerandu), kad vienas iš geresnių tankinančių tušų, nusipirkau, bet kažkaip įspūdžio nepadarė, gal padžiūvęs buvo. Trūko tušo drėgnumo, šiaip padirbėjus buvo galima tankumą išgaut, bet ne ryte žaidimus žaisti. Nors mano akys nėra mažos, bet man šepetuko norėjosi mažesnio. Na, nežinau, gal iš nevilties dėl nežinios kokį įsigyt pirkčiau dar, maža kaina apie 4,50 eur. 

catrice-prep-a-volume-mascara-review03_z

Atsakyti

Ecodenta dantų pasta Papaya.

Mano rytinukė, vakarais pasitelkiu sunkesnę artileriją.

Šiaip nieko, švelni, gaivos nesitikėkit, mėtos, kad ir yra, bet man visai nesijautė, kiek ten prie balinimo prisidėjo sunku pasakyt. Pasta tiršta, tokia sunki. Dovanotam arkliui į akis nežiūriu ;)

ecodenta-cosmos-organic-papaya-100-ml-1.

Atsakyti

R.O.C.S. Coffee&Tobacco dantų pasta.

Vakarinė artilerija, paskutinius metus kažkaip vis ranka tiesias link R.O.C.S., aišku būna išimčių, bet kadangi už priimtiną kainą balinančių nelabai yra arba jau atsibodusios, tai imu patikrintą daiktą. Dėl baltumo bijau, ką komentuot, man atrodo, kad prisideda, jei ne prie balinimo, tai bent ne prie geltimo     :D Patinka, aštrumas ne per agresyvus, dabar kitos rūšies R.O.C.S. naudoju.

Atsakyti
MAC Haute & Naughty Lash, nuostabus... wub.gif

Atsakyti

Matrix Hello Blondie šampūnas. 

Gerai išplaudavo, neriebino plaukų, plaunu galvą 2 kartus į savaitę, tai man tai labai aktualu. Plaukai likdavo tokie lengvi, nepriploti, švariai išplauti, nesausino plauko.

87cf0879e75a2c7b067eae9ebaf50eb4_xbig.jp

Atsakyti