Ir vel kruva Leaders lakstiniu kaukiu - man jos pacios paciausios, tai toliau mazinu namuose turimas
Fesh soy veido prausiklio miniukas - kazkaip niekad netrauke si firma, bet pora priemoniu isbandziau ir dabar visko noriu. Prausiklis labai svelniai ir maloniai kvepejo, odos nasausino, gerai prause visa makiaza.
Botanics paakiu kremas - nesugalvojau tuo metu ko noriu, o paakiu kremo reikejo, tai emiau pirma pasitaikiusi drekinanti. Na ir labai patiko ir visai kartociau. Padrekindavo gerai, bet nebuvo riebus. Geresi greitai, odai patiko.
Pour Moi Polar Climate dieninis kremas - si firma daro kremus pagal klimata, tai galvojau salciui skirtas bus koks riebus, bet jis gana lengvas, bet padrkeina puikiai ir dar nuo raudonio apsaugodavo oda. Tpesi gerai, greitai geresi, po makiazu nesivele. Labai labai patiko ir smagiai naudojosi, bt atrodo, kad susinaudojo itin greitai (nenaudojau kasdien, bet gal 3 savaites uzteko jo, jei sudet visa naudojima).
Fresh Black Tea veido kauke - nepigi, bet uzteko 4men, tai ne taip blogai kai issidalina kaina. Labai skaniai kvepejo, oda sek tiek vesino, tai iskart atgaivindavo, vasara turetu itin smagu tas but. Oda minksta, svleni, tokia svytinti likdavo po jos - na lyg ir nesimato ka padare, bet kazkas kitaip.
Calvin Klein Deep Euphoria EDP - vienintele Euphoria, kuri man patiko. Visiskai mano kvapas, tai gal ir pakartosiu kada
Sephora ranku kauke-pirstines - kai tik atsala lauke, tai mano rankos ir pedos iskart beprotiskai issauseja. Sita kauke padrekina, pamaitina rankas, bet na efektas toks vistiek 1-2 dienom, tai karta per savaite pasilepint ar pries svente kokia super.
Alba Botanica Acnedote sveitiklis - nebesuskaiciuoju kelintas, nepamainomas jis man kojoms
Korres Vanilla Mulberry kvapo duso zele - kvapas dieviskas! Pati zele taupi, nesausina odos, gerai prausia. Kartociau ir del efekto, ir del kvapo
Rituals kuno zele-putos - man kiek pasausina oda, tai gal labiau karstuoju metu laiku tiktu. Bet kvepia skaniai, tekstura smagi.
Hello Bubblegum vaikiska dantu pasta - valau dantis vos tik atsikelus (pries geriant kava ir pusryciaujant) ir negaliu pakest kai metinis skonis maisosi su grimu/maistu, tai sita buvo puiki, nes tikrai gumos skonis valant, bet jis greitai dingsta. Visi veiksmingieji ingridientai ir % kaip ir suaugusiu dantu pastoj, tai manau nieko tokio. Na ir siaip po pusryciu ir kitais kartais valau jau kita pasta.
L'oreal plauku dazai - kaip dazai labai smagus, nesmirdejo, neerzino galvos odos, bet man spalva vistiek nesigauna kaip parodyta. Gaunasi tamsesne nors ir laikau kiek nurodyta. Plius butent sioj spalvoj man per daug geltonumo, bet ji melynas sampunas per kelis kartus nuima.
Giovanni Vitapro Fusion puskalas plaukams - n-tasis, nes pastoviai kokie 6 metai ar daugiau kaip ji perku. Mano plaukai ploni, tai jis napsunkina, bet padeda plaukus issukuot, jie blizga, nesivelia.