Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

IMG_1157.JPG

Ir vel kruva Leaders lakstiniu kaukiu - man jos pacios paciausios, tai toliau mazinu namuose turimas 

Fesh soy veido prausiklio miniukas - kazkaip niekad netrauke si firma, bet pora priemoniu isbandziau ir dabar visko noriu. Prausiklis labai svelniai ir maloniai kvepejo, odos nasausino, gerai prause visa makiaza. 

Botanics paakiu kremas - nesugalvojau tuo metu ko noriu, o paakiu kremo reikejo, tai emiau pirma pasitaikiusi drekinanti. Na ir labai patiko ir visai kartociau. Padrekindavo gerai, bet nebuvo riebus. Geresi greitai, odai patiko. 

Pour Moi Polar Climate dieninis kremas - si firma daro kremus pagal klimata, tai galvojau salciui skirtas bus koks riebus, bet jis gana lengvas, bet padrkeina puikiai ir dar nuo raudonio apsaugodavo oda. Tpesi gerai, greitai geresi, po makiazu nesivele. Labai labai patiko ir smagiai naudojosi, bt atrodo, kad susinaudojo itin greitai (nenaudojau kasdien, bet gal 3 savaites uzteko jo, jei sudet visa naudojima). 

Fresh Black Tea veido kauke - nepigi, bet uzteko 4men, tai ne taip blogai kai issidalina kaina. Labai skaniai kvepejo, oda sek tiek vesino, tai iskart atgaivindavo, vasara turetu itin smagu tas but. Oda minksta, svleni, tokia svytinti likdavo po jos - na lyg ir nesimato ka padare, bet kazkas kitaip.

IMG_1158.JPG 

Calvin Klein Deep Euphoria EDP - vienintele Euphoria, kuri man patiko. Visiskai mano kvapas, tai gal ir pakartosiu kada

Sephora ranku kauke-pirstines - kai tik atsala lauke, tai mano rankos ir pedos iskart beprotiskai issauseja. Sita kauke padrekina, pamaitina rankas, bet na efektas toks vistiek 1-2 dienom, tai karta per savaite pasilepint ar pries svente kokia super.

Alba Botanica Acnedote sveitiklis - nebesuskaiciuoju kelintas, nepamainomas jis man kojoms

Korres Vanilla Mulberry kvapo duso zele - kvapas dieviskas! Pati zele taupi, nesausina odos, gerai prausia. Kartociau ir del efekto, ir del kvapo

Rituals kuno zele-putos - man kiek pasausina oda, tai gal labiau karstuoju metu laiku tiktu. Bet kvepia skaniai, tekstura smagi.

Hello Bubblegum vaikiska dantu pasta - valau dantis vos tik atsikelus (pries geriant kava ir pusryciaujant) ir negaliu pakest kai metinis skonis maisosi su grimu/maistu, tai sita buvo puiki, nes tikrai gumos skonis valant, bet jis greitai dingsta. Visi veiksmingieji ingridientai ir % kaip ir suaugusiu dantu pastoj, tai manau nieko tokio. Na ir siaip po pusryciu ir kitais kartais valau jau kita pasta.

IMG_1159.JPG

L'oreal plauku dazai - kaip dazai labai smagus, nesmirdejo, neerzino galvos odos, bet man spalva vistiek nesigauna kaip parodyta. Gaunasi tamsesne nors ir laikau kiek nurodyta. Plius butent sioj spalvoj man per daug geltonumo, bet ji melynas sampunas per kelis kartus nuima.

Giovanni Vitapro Fusion puskalas plaukams - n-tasis, nes pastoviai kokie 6 metai ar daugiau kaip ji perku. Mano plaukai ploni, tai jis napsunkina, bet padeda plaukus issukuot, jie blizga, nesivelia.

Atsakyti
Gruodžio pabaigtumai biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Taft plaukų lakas eilinis, turiu ir geresnių, kurie labiau patinka...
Kažkoks rusiškas kūno šveitiklis patiko, bet kvapas blink.gif Tai naudojau dideliais kiekiais, kad greičiau užbaigt, nes man trenkė kažkokiu raugu, nemoku net įvardint tos smarvės.
AzureNatural hialuronas geras, ilgam užteko.
Aromatheray kelioninė duškė, skaniai kvepėjo ir labai skalsi.
YSL lūpdažis superinis, spalva tobula, malonus ant lūpų, mielai kartočiau.
MAC dazzleglass (like venus) blizgis tobulas, lipnus velniškai, bet užtat kaip laikėsi bigsmile.gif Žėrėjimas tobulas wub.gif Kartosiu ateituje, tik gal kitos spalvos wub.gif
Atsakyti
Parfums de roisine balerina no 2 meginelis svelnus malonus kvapas, bet per emocijų nesukėlė
Hortus fratris meginelis, kremas kaip kremas, bet labai erzino dirbtinio medaus kvapas, nu ziauriai..
Filorga Hydra Hyal serumas, labai patiko, gerai susigeria, padrėkina, manau kada nors pakartosiu
Dove Oxygen moisture purskalas purinantis plaukus - pagaliau pagaliau sunaudojau, skaniai kvepejop bet ar turejo koki nors poveiki tai taip ir nesupratau biggrin.gif
Vichy Dercos - vienintelis kuris panaikina pleiskanas (įskaitant visokius nizoral ir kitus receptinius)
Bioderma sensibio - ntoji, o gal keliasdesimtoji ir aisku kartojama nes į jos vietą tas pats, nes dar neradau geresnio valiklio ar micelinio vandens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 09 sausio 2018 - 09:35

Wibo Queen Size tušas. Žiauriai patiko, pirktas Lenkijoj.

Puikiai tankino, užriesdavo, padirbėjus buvo galima pasidaryt vėduokles. Netepė nei paakių, nei vokų, netrupėjo. Kartojamas.

444976.jpeg?type=thumbnail&filter%5B%5D=

Atsakyti

Elmex Sensitive Whitening dantų pasta.

Švelni, neaštri, neilgai išlienatis gaivus burnos kvapas. dėl balinimo sunku ką pasakyt, neapleido dantų ir džiaugiuos.

512Zwb9JHXL._SY355_.jpg

Atsakyti

Puikiai tankino, užriesdavo, padirbėjus buvo galima pasidaryt vėduokles. Netepė nei paakių, nei vokų, netrupėjo. Kartojamas.

444976.jpeg?type=thumbnail&filter%5B%5D=

Kur pirkot ? 

Atsakyti

Kur pirkot ? 

Lenkijoj.

Bet vakar rodė, jog atsidaro naujos konsepcijos Camelia vaistinės, tai mačiau Wibo prekybos ženklą Camelijoj!  :yahoo:​ 

Atsakyti

Garnier Skin Naturals Simply Essentials akių makiažo valiklis.

Puikus. Labai gerai valė, nedirgino akių, paakių, švelnus. Kadangi nebeįdomu toks pat, tai kitas į vietą, bet šiaip kartotinas 

596262_large.jpg

Atsakyti
L'oreal plaukų šampūnas Arginin resist. Labai patiko: švariai plovė, plaukų nesausino, skalsus, konsistencija faina, tokia kreminė. Kartotinas.

Dr. Hauschka molis veidui. Nekartosiu, nes: reikia maišyti su vandeniu molio miltukus, todėl sunku atitaikyti proporciją, poveikis irgi nelabai, nors veidukas buvo matinis, poros sutrauktos, bet norisi kažko gilesniam valymui. Tai nekartosiu.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2018 01 17, 13:18)

kokioj parduotuvej galima rast? douglas pl bus? ar kokiam rossmane? nes baigiu galutinai nusivilt high end tusais ir griztu prie visokiu lorealiu ir pan smile.gif
a jau matau atsakyma del camelios bet vistiek idomu ir lenkijoj kur rast nes planuojam kaip tik i baseina varyt ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 25 sausio 2018 - 08:47

kokioj parduotuvej galima rast? douglas pl bus? ar kokiam rossmane? nes baigiu galutinai nusivilt high end tusais ir griztu prie visokiu lorealiu ir pan smile.gif
a jau matau atsakyma del camelios bet vistiek idomu ir lenkijoj kur rast nes planuojam kaip tik i baseina varyt ten

Rossmane pirkau, jei gerai atsimenu :)

Atsakyti
Sausio baigtybės:

AVON vonios putos - nuolat perkamos, tik vis kito kvapo, puikiai putoja, laikosi putos ilgai ir skleidžia nuostabų kvapą wub.gif
John Frieda tiesinantis, glotninantis šampūnas+kondišinas, nieko blatno, nei labai tiesina, nei gltotnina, nei kažką kitko daro... Tiesiog...
L'oreal galvos šveitiklio tūbelė, gal ir daro naudą, bet nepajutau biggrin.gif
Stručio taukai su citrinžole, superiniai, kūnui sunaudojau, pasaka wub.gif
Lavilin dezikas rutulinis, jau gal šeštas, šiuo metu paėmiau naują naudot tokį pat wub.gif
Faberlic skystas muilas, puikus, kvepia liuks, taupus, naudojam jau antrą butelį, imsiu dar, tik kito kvapo... wub.gif
Dior prespudra nepatiko, nei maskavo, nei ant odos matėsi, nu nieko unsure.gif
Clinique paakių gelis, be naudos, nesunaudojus metu lauk unsure.gif
Skyndor kremų mėginėliai, davė kosmetologė, tai esu apžavėta jais, galbūt griebsiu pilno kiekio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 vasario 2018 - 20:55