Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Pastarųjų mėnesių pabaigtukai.

Veet depiliacinis kremas Debiut. Patiko, nors visgi man reikėjo palaikyti kiek ilgiau nei 5 minutes, kad pašalintų visus plaukelius. Odos nedirgino, kvapas neįkyrus, skalsus. Kartotinas, bet dabar nusipirkau Veet elektrinį peiliuką, skirtą bikini zonai, tad šio depiliacinio kremo artimiausių pirkinių sąraše kol kas nėra.

vartotojo įkelta nuotrauka

Bioderma Sensibio micelinis vanduo. Puikus, švariai valė, skalsus, bekvapis, odos nedirgino, akių makiažui naudoju kitas priemones, o Bioderma veidukui, tai tam puikiai tiko. Į jo vietą toks pat iš sandėliuko.

Mersea negyvosios jūros aliejukas plaukams. Puikus: neriebino plaukų, juos glotnino, užteko vieno spustelėjimo pasišiaušusių plaukų suglotninimui, kvapas skanus ir neįkyrus. Į jo vietą toks pat iš sandėliuko.

Milkshake ampulė Integrity nourishment. Labai patiko, nes tikrai maitino, drėkino, glotnino ir darė viską, ko galima tikėtis iš tokio pobūdžio priemonių. Pradariau paskutinį buteliuką, tad kol pabaigsiu, tai ir Nauji metai ateis smile.gif

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti
Secret Nature veido kaukės su rožėmis ir citrinomis ir Ellame šilkinė kaukė. Secret Nature kaukių turėjau po dešimt kiekvienos, nežinau, kaip man susišvietė, tokį kiekį pasiimti, bet naudoja ilgai, tad užskaitau. Citrinos tikrai šviesino ir skaistino, rožės drėkino. Neblogos kaukės, nors Ellame niekas kol kas nenukonkuravo, dar turiu sandėliuke vieną, o Secret Nature patiko, bet norisi išbandyti kažką naujo smile.gif

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti

IMG_0627.JPG

kruva lakstiniu kaukiu - kaip visada pagrindas Biobelle ir Leaders. Abi firmos labai megstamos ir kartotinos. 

IMG_0631.JPG

Prausikliai, tonikai, purskikliai ir kauke. Is siu kartociau Fresh prausikli, nes maloniai kvepia, gerai prausia, nesausina odos. Madre Labs hamamelio tonikas kaip ir kiti tokio tipo produktai - naudoju nusiprausus veida, kazkokiu stebuklu nedaro ir aisku nesitikiu to, tai sueina bet kurios firmos. Mario Badescu Aloe, Cucumber and Green Tea veido purskiklis - kvapas laaabai skanus, ant odos malonus, purskia gerai ir ne koncentruotai, tad tikrai pirksiu pilna dydi ateityje. Origins Clar Improvements kauke irgi kartotina. Siaip kaitalioju kaukes, bet si nenusibodo ir paliko gera ispudi - taupi, gerai tepesi, nesausino odos, greitai dziuvo.   

IMG_0633.JPG

Nemaza akiu/veido priemoniu kruvele, bet kartotini vos keli produktai (visa kita buvo ok, bet neispudinga). Sunday Riley C.E.O. kremo miniukas butinai kazkada atsidurs mano rankose pilno dydzio. Kvapas fantastiskas, pats kremas labai drekinantis, bet jauciasi lengvai ant odos, greitai geriasi, odos nekemsa. Oda itin minksta ir svleni po jo likdavo. Caudalie VineActiv paakiu kremas toks paprastutis, labai lengvas, bet man uzteko rudeni jo drekinimo. Isvis sita firma man tokia labai basic, bet kazkuo traukia jos produktai (ypac kai nezinau ko noriu), o ir odai tinka. Sunday Riley Good Genes jau turiu didesni kieki ir esu seniau naudojus. Man turbut vienintele rugstis ir butent sitas produktas (nes lactic acid bandzius ir kitu), kur taip greitai ir akivaizdziai suveikia - jau po keliu dienu matau odoje skirtuma. Oda tampa skaistesne, is saves svytinti, lygesne tiek spalva, tiek tekstura.

IMG_0632.JPG

Sephora koju ir ranku kaukes - abi patiko, abi kartociau. Uzsidedi pirstines/kojines kokiai 20min, o paskui nuemus imasazuoji likusi krema. Oda tikrai ilgai isliko svleni. Aisku cia toks labiau vienadienis poveikis, neisliks ilgam, bet karta per savaite ar pries kokius renginius maloni procdura. 

IMG_0628.JPG

Aerin ranku ir kuno kremas - naudojau kaip ranku krema. Lengvutis, greitai geresi, netepe nieko aplink, labai maloniai kvepejo, tai naudojau pries miega. Ziemai manau per lengvas butu, nebent velgi vakarais naudot. Alba Botanica Acnedote kuno sveitiklis - n-tasis ir jo vietoj toks pat, nemoku be jo gyvent. Moogoo kremas po depiliacijos - kaip kremas patiko, naudojau visam kunui, bet nereguliariai, o ir neturiu problemu su iauginejanciais plaukeliais, tai negaliu pakomentuot kaip poveikis tam reikalui. Ir isvis sios firmos produktai paprasti, bekvapiai (t.y. neprideta kvapu, nes as uzuodziu toki lengva naturalu riesutini kvapa), tinka odos problemu turintiems zmonems. Brooklyn Botany Avocado kuno sveitiklis - visi sios firmos sveitikliai druskos pagrindu, bet ji laaabai smulkiai sumalta, tai nebraizo odos, nera astri ir maloniai sveicia. 

IMG_0629.JPG

Matrix Biolage Clenasing Conditioner for Damaged Hair - nezinau kaip ilgalaikis poveikis, bet man patiko kvapas (grynai mango) ir kaip padrekindavo plaukus. As visus kondicionierius tepu tik ant galu ir iki puses plauku ilgio, tai sis taip naudojant patiko, plaukus suminkstindavo, susvelnindavo, lengvai issukuodavau. Pacifica Coconut Pro plauku kauke - kokosais nekvpejo man, bt ir gerai, nes nesu to kvapo megeja. Pacia kauke naudojau kaip kondicionieriu (galams ir iki puses ilgio), neapsunkino plauko, lengvai po to sukuodavosi. Man visos bandytos Pacifica plauku kaukes patinka.

IMG_0630.JPG

Ismetu 2 Beautyblender ir 1 Sephora Total Coverage makiazo kempineles. Visos vienodai patiko, Sephora ne kuo nenusileido BB kempinelems. Tiesa, teko ciupinet ir keleta kitu Sephora kempineliu, tai kai kurios nepatiko, bet butent si tobula. Dabar vel naudoju BB ir Sephora kempineles, tik Sephora kitokia sikart, bet irgi puiki. Nars droztukas - ilgokai turiu, jau visas purvinas, tai ismetu ir jo vietoj toks pat. Nesu EOS balzamu fane, bet sitas permatomas gelinis patiko - drekino normaliai, malonus naudot, bet tiesiog nuluzo. Nebuvo laikomas nei kazkur siltai, nei ant saules, bet eme ir iskrito visas balzamas taip, lyg nutirpes nuo pagrindo butu. Fresh lupu balzamas - man laabai patinka skonis, tekstura, drkeinimas, bt jis is minkstesniu, tai lengvai nuluzta. Plius jau siltesniu mtu nepasinesiosi rankinej, nes visiskai suminksteja ir iskart luzta nuo pagrindo. Avril Rose Vintage spalvos lupdazis - jau ne pirmas sios firmos lupdazis, bet si spalva, tai kazkas tobulo! Naudojau visus metus, bet ypac rudeni ir ziema. Lengvia tepsi, spalva pigmentuota, lupu nesausino, sudetis gera, o kaina nedidele. It Cosmetics Your Skin But Better CC kremas - nepavadinciau kremu su spalva, grynu gryniausia pudra ir dar puikiai maskuojanti. Ant odos jautesi lengvai, nebuvo kaukes efekto, maskavo puikiai, atrode naturaliai. Visai kartociau. L'oreal Lash Paradise tusas - lyginamas su Too Faced Better Than Sex tusu ir ne veltui. Abu labai panasus, bet Too Faced man vistiek liko favoritas. TF iskart graziai dazo ir toks pat islieka iki ismetimo, o L'oreal nors ir tikrai graziai daze, grai tankino ir efektu nenusileido TF, bet jis pasotvejes daugiau koses paimdavo, pati tubele apsiterliodavo, tai ir ja, ir sepeteli tekdavo pavalyt karts nuo karto. RMS Tinted Un Powder 0-1 spalvos uzbaigimo pudra - persipyliau i kita indeli, kad patogiau naudot butu, bet pati pudra puiki. Nebuvo nei vienos pudros, kuria ji sutrauktu, su kuria subegtu i rauksleles, ant kurios matytusi miltiskumas ar siaip nenaturalus efektas. Pudra laabai smulki, dengiasi lengvai, nesubega, issilaiko visa diena. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 01 gruodžio 2017 - 17:01
Lapkričio pabaigtukai:

paula's Choice kokosinis sviestmedžio kremas nuostabiai puikus, tenkino visus mano jautrios, raustančios, sausėjančios odos poreikius.... wub.gif
Missha BB kremelis, neblogas, tik gal kiek pilkumo atsalvio turi, bet aš lengvai su biria ar prespudra rabėgdavau ir tiek to minuso. Dengė, maskavo be priekaištų.
MAC tušas turbūt jau trečias toks, nuostabiausias iš visų iki šiol turėtų, daro viską ko reikia ir kelių potėpių dėka leliškos blakstienos oplia.... wub.gif
Vincent Longo šėšėliai lekia į šiukšlių dėžę, spalvos pasaka, žiba nuostabiai, bet nei padengt, nei paskirstyt neįmanoma, trupa iki išprotėjimo, ant teptuko sunku pakabint, nei sausų, nei drėgnų neimanoma naudot normaliai, o vežiaus kartą į kelionė, tai visą kosmetinę sudirbau blink.gif Žodžiu nėr kaip reik-išvis nereik rolleyes.gif
Essence akių pieštukas gautas dovanų, tai va tik tokius š.... ir dovanot tegali Eurocos doh.gif Spalva absoliučiai nenormali, o dar baisiau, kad visai nebrėžia, visiškai... doh.gif
Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging kremas puikus, be priekaištų wub.gif
Atsakyti

Natura Siberica Tonic dušo želė.

Smagi, kvepia skaniai. Pliusas, jog natūralesnė ir tiek. Kad kartoto nežinau, per daug jų yra :)

Natura-Siberica-Tonic-Shower-Gel-390x390

Atsakyti

The Ordinary Matrixyl10%+HA serumas.

Antras jau. Ateity tikrai bus kartojamas. The Ordinary esu išbandžiusi HA, Buffet serumus. Tai Matrixyl labiausiai patinka, po jo eitų Buffet'as.

Smagiai susitepa, greitai susigeria, susigėręs netempia odos, nepalieka plėvelės. Nekemša porų. Vakarais po jo daugiau nieko netepu, man visiškai pakanka drėgmės iš jo. Rytais serumas ir kremas, kad toninis geriau teptųsi. 

s-l300.jpg

Lumene CC kremas. Light atspalvis.

Esu labai šviesios odos, tai šis aspalvis puikiai tinka. Yra dar šviesenis Ultra light. Sutepiau jau turbūt 3 tubelę. Esu visiškai juom patenkinta. Kaip CC, tai visai gerai maskuoja, kur maskavimo nepakanka patapšnoju kitą pudrą, puikiai sulygina veido odą, nekemša porų, man tik norėtųsi daugiau glow. Nedaro kaukės efekto, nesimato ant odos. Kartosiu, tik reik iki Drogo nusigaut :D 

2016-07-2100024054381.jpg

Atsakyti

La Roche Posay prausiamosios micelinės putos.

Antros, suprausiau dvi iš eilės. Labai patiko. Skalsios, vieno paspaudimo pakanka vienam prausimuisi, malonus švelnus neįkyrus kvapas, nesausina, negraužia akių, visiškai nedirgina odos, labai gerai pašalina visas kosmetikos priemones. Jokių priekaištų. 

Palyginimui Decubal Face wash putos riebesnės.

lrp_physiological_cleansing_micellar_wat

Atsakyti

berissom peking opera kaukė. Su adenosinu, kuris palaiko sveiką ląstelių veiklą, skatina odos atsinaujinimą, pasižymi prieuždegiminiu poveikiu, lygina raukšles, ir raudonu vynu, kuris yra stiprus antioksidantas. Kaukė - lakštinė, stipriai sudrėkinta, nuėmus kaukę dar daug lieka priemonės, kurią reikia įmasažuot, įtapšnot ir po to reikia laiko įsigert. Kaukės dar užteko ir vyrui, bet jo nesužavėjo su šlapiu lakštu sėdėt  :D Patiko, nes mano manymu, odą prisotino drėgmės ir poveikis atrodo nevienadienis. Smagiausia dalis, tai jog lakšto kaukė išpaišyta :)

mascarilla-anti-arrugas-berrisom-peking-[attachment=250726:Be pavadinimo.jpg]

Foto iš http://www.carolinem...orea-masks.html.

Atsakyti
Secret Key nuplėšiama ir molio kaukės. Kažkiek pravalė poras, veidukas matinis buvo panaudojus abi kaukes, skalsios labai. Bet kartoti netraukia, tad ieškosiu geresnių.

Saflora šampūnas su liepžiedžiais. Sunaudojau jau antrą buteliuką, plaukams labai patiko ir tiko, nesausino, plaukai žvilgėjo ir skaniai kvepėjo. Kartotinas.

(nuotraukos skolintos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 13 gruodžio 2017 - 10:07

LV šampūnas normaliems plaukams.

Labai švelnus, pirmu kartu plaunant plaukus net prastai putoja, antrą kartą kartojant plovimą net putoja gausiau, neįveikia iškart plaukų riebalo :D Neriebalina plauko, aš plaunu dukart savaitėje, tai man tai aktualu. Be silikonų, bekvapis. Man atrodo, kad plaukų nesausino, nes kartais, kai patingėdavau dėt balzamo/kaukės, plaukas nesipūtė.

Gal kada kartosiu, kai iš nevilties nežinosiu, ką pirkt :D 

641450429613%202.jpg

Atsakyti
Esthederm Institus drėkinamasis veido losjonas. Naudojau kaip toniką. Labai patiko: odos netempė po jo, tokia pridrėkinta ir švari oda buvo. Sunaudojau jau antrą butelaitį. Kartotinas.

Mersea negyvosios jūros kūno kremas su granatais. Labai patiko: kvapas skanus, pats kremas gerai ir greitai gėrėsi. Kartotinas ir kartojamas tik skirtingų kvapų.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti
Vichy akių makiažo valiklis. Labai patiko: skalsus, gerai valė net ir atsparų vandeniui makiažą. Pirkau kaip pakaitalą Mary Kay akių makiažo valikliui (laukia sandėliuke smile.gif), tai tikrai prilygo mylimam Mary Kay valikliui. Kartotinas.

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti