Rugsejo pabaigtukai
-
Leaders 7 Wonders linijos lakstines kaukes mano favorites
Laabai plonytes, grynai kaip antra oda jauciasi ir visos odai malonios, pridrekina ja. Kitos sios firmos kaukes buvo ok, bet gal ne to tikejausi is ju, tai nekartociau
-
Biobelle hydrogel kauke labai faina, irgi sios firmos favorite. Ne pirma ir ne paskutine
-
Orgaid lakstines kaukes patiko jau vien tuo, kad organiska sudetis. Pacios kaukes galetu kiek didesnes but, nes sonuose neprieina iki pat plauku, bet siaip netrukde tas. Tik akys mazokai iskirptos erzino, o siaip fainos, drekinancios kaukes.
-
Kate Sommerville Exfolikate prausiklio nors ir tik miniukas (30ml) tebuvo, bet uzteko labai ilgam. Pats prausiklis smagus, o naudojau kai jausdavau, kad oda suerzinta ir gali koks spuogelis iskilt. Arba kai labai karstos dregnos dienos budavo, tai kaip gera, gilumini prausikli naudojau.
-
Ogee veido serumas labai patiko, naudojau ji vietoj kremo ant kito lengvesnio serumo karstuoju metu. Mielai vel naudociau
-
Bioderma Sebium Mat Control krmeo miniukas buvo smagus, bet kartais normaliai issispausdavo, o kartais skystimelis atskirai isbegdavo. Bet naudociau kai karsta (mano oda normali, tai vesesniu oru gali per lengvas jis but)
-
Oz Naturals vitamino C serumas: labai skystas, grynai vandenelis, bet naudojosi smagiai. Buvo gaila kai isverciau koki trecdali. Kazkokio ypatingo poveikio nemaciau, bet oda grazi buvo ji naudojant, ant odos malonus, greitai susigerdavo
-
Herbivore Rose Hibiscus vandenukas ir yra tik vandenukas, bet kvapas
Jau antras ar trecias buvo pas mane ir visai mielai vel isigyciau. O purskiau pries kremus/serumus palepint oda
-
Kiehl's Rare Earth kauke patiko, bet naudojau nuo vasario kazkur, tai pabodo kiek (bet ateity kartociau). Tik turejau iprast kitaip tept, nes paemus reikiama kieki ir bandant paskirstyt ant veido, tai lyg gabaliukais krisdavo siek tiek, nesidengdavo lygiai, o kai su sepeteliu dengdavau po truputi paimant kauke (tik prabraukdavau pavirsiu sepeteliu), tai be problemu viskas.
-
Alba Botanica Acnedote kuno sveitiklis jau n-tasis. Jau naujas duse stovi ir dar sandeliuke ateiciai.
-
Brooklyn Botany camellia alieju naudojau kunui, nors galima daug variantu panaudot. Man itin patikdavo juo tept kojas kazkur vakare out einant ar siaip kasdienai - duodavo grazu blizgesi, bet nepalikdavo riebumo
-
Acure apsaugos nuo saules nebera pardavime (nezinau nutrauke gamyba ar kitaip perpakavo), bet man smagi buvo ir nepalikdavo baltumo ant odos.
-
Coola purskiama apsauga nuo saules labai patiko, lengva naudot, daug kvapu pasirinkimui
-
MooGoo Udder Cream labai smagus kremas kunui. Labai svelnus, nejautrino odos ir nors toks tirstesnis, bet lengvai geresi, neriebino odos.
-
Rare Elements plauku kondicionieriu naudojau nuo balandzio, tai kiek pabodo. Siaip lengvas toks, bet plaukus labai pamaitindavo, susvelnindavo, bet neapsunkindavo. Naudociau vel ateityje.
-
L'oreal plauku dazai labai nustebino, nes siaip sios firmos nelabai megstu. Visada renkuosi dazus su numeriu 10, bet ant dezutes spalva atrodo reikiama, tai surizikavau. Na rezultatas tmasesnis nei norejau, bet patiko ir su pilkinanciu sampunu pasidare dar graziau. Visai pakartociau ir sia spalva, bet kitakart sviesesne bandysiu. O siaip patys dazai smagus, nesmirda, lengva naudot ir vienos pakuotes pilna uzteko ilgiem plaukam.
-pagaliau subaigiau
Dolce & Gabbana Light Blue EDT. Labai megstu juos ir kokia 13 metu vis naudoju (ne istisai), tai nors ir siaip skaitosi toks is populiariuju kvapu ir noretusi kazko maziau zinomo, bet mano labai isranki nosis butent situos ypatingai meg sta. Kartosiu manau vel kazkada.
-
YSL Rouge Pur Couture, spalva 70 Le Nut: fainas, lengvas, minkstas lupdaziukas, spalva grazi ir neutrali, bet miniukas nuluzo apacioje, tai jau nesivarginu naudot
-
Tarte Rose spalvos skystas lupdazis smagus, nesausino lupu, bet kazkuria diena issitraukiau ir kazkoks issausejes jis, tai atsikratau. Turiu dar kitos spalvos miniuka ir su juo viskas ok.