Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Šiaip ne taip sunaudojau.. nepatiko unsure.gif po plovimo atsirasdavo niežulys blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Organic Shop Body Polish Natural Bamboo and Sea Salt 250ml

Patiko kvapas ir švelnumas po prausimo. Nors prausiant ir nemažai priemonės susinaudoja/apsidrabsto aplink, bet kartotinas ateityje. Dabar kitą priemonę naudosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Saflora aliejukas nagams. Patiko natūrali sudėtis, labai skalsus - naudojau apie 8 mėnesius netaupydama, poveikis kaip ir visų aliejukų, šiaip kartotinas. Į jo vietą Gelish aliejukas (labiau patinkantis).

Atsakyti
Veet depiliacinis kremas. Nelabai, nors laikiau 10 minučių, bet nepašalino visų plaukelių. Kvapas normalus, skalsus, tik poveikio trūko. Nekartotinas. Į jo vietą Veet depiliacinis kremas debiut.

Milkshake ampulė plaukams. Tobulas dalykas. Be galo skalsus, kvapnus, plaukų neapsunkino, bet tokie švelnūs ir pamaitinti, gražiai krentantys. Super. Dar turiu dvi ampules, tai sunaudosiu ir nusipirksiu vėl, bet ko gero tik po kelių mėnesių, nes naudojau savaitgaliais, palaikydavau kokią valandą, tai apmulės drąsiai virš mėnesio pakanka (mano plaukai iki pečių, plonyčiai, nedaug jų).

Rasa rankų kremas (Agnės Kuzmickaitės įkvėptas). Patiko, kartojamas ir kartotinas. Į jo vietą toks pat.

(Nuotraukos skolintos)
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 08 23, 14:10)
Milkshake ampulė plaukams. Tobulas dalykas. Be galo skalsus, kvapnus, plaukų neapsunkino, bet tokie švelnūs ir pamaitinti, gražiai krentantys. Super. Dar turiu dvi ampules, tai sunaudosiu ir nusipirksiu vėl, bet ko gero tik po kelių mėnesių, nes naudojau savaitgaliais, palaikydavau kokią valandą, tai apmulės drąsiai virš mėnesio pakanka (mano plaukai iki pečių, plonyčiai, nedaug jų).

Kaip tiksliai vadinasi Milkshake ampulė? Kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2017 08 25, 12:38)
Kaip tiksliai vadinasi Milkshake ampulė? Kur perkate?

Milkshake Integrity repairing hair. Pirkau iš kirpėjos, bet yra ir https://www.z-one.lt...tratas-plaukams. 4u.gif
Atsakyti
Desert essence šampūnas su vynuogėmis. Labai patiko, kad neapsunkindavo plaukų, jie buvo purūs, tačiau kartu ir pamaitinti. Naudojau kartu su tos pačios linijos kondicionieriumi, tai net aliejuko nereikėjo po jų. Kartotinas.

O.d.a veido prausiklis su rūgštimi 7 proc. Irgi patiko, oda tikrai atsigavo. Į jo vietą O.d.a veido prausiklis jau 10 proc. Tikiuosi, kad patiks ir tiks.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti

Klorane šampūnas šviesiems plaukams su ramunėlių ekstraktu.

Man patiko. Neriebalina šaknų, kas man svarbiausia, nes plaukus trenku 1 ar 2 kartus į savaitę. Išplauna švariai. Plaukai blizga, bet visų nuopelnų neatiduodu šampūnui, nes naudoju balzamą, jei ne jį, tai aliejuką. Nededu didelių vilčių į šampūną, tam yra kaukės, balzamai, aliejukai, todėl šiuo buvau tikrai patenkinta.

camomile_shampoo__200ml_2.jpg

Atsakyti
Kad aš daugiau kada gyvenime pirkčiau tokius kiekius šampūnų doh.gif Visas litras K-pak, atsibodo, gal ir paseno, bet žiaaaaauriai ilgai naudojosi, sakiau daugiau jau niekada nepirksiu dideliu kiekių, pati priemonė irgi neįpatinga...

vartotojo įkelta nuotrauka wacko.gif
Atsakyti
SENSILIS DENSAGE REPAIRING HAIR MASK

Kaukė tinkamo tirštumo - ne per tiršta ir ne per skysta. Malonaus kvapo, lengvai pasiskirsto. Tikrai sušvelnina, išraizgalioja plaukus. Iš esmės patiko turbūt labiausiai iš visų šios linijos priemonių (naudojau šampūną - netiko; dabar dar naudoju ampules galvos odai, atsiliepimai bus daugiau panaudojus, nes kol kas sunku susidaryti galutinį įspūdį). Kartotina, bet nežinau ar kartosiu. Manau, pilna panašios kokybės kaukių rinkoje ir gal net už geresnę kainą.
Atsakyti
Paskutinio vasaros mėnesio pabaigtumai biggrin.gif

Macadamia šampūno ir koncicionieriaus mėginiai patiko, plaukai švelnūs, slidūs, mažiau šiaušiasi, užskaitau biggrin.gif
Crazy Rumours braškių-šokolado lūpų balzamas irgi šaunus, labai ilgam užteko, puikiai drėkino, minkštino lūpas, kvepia skaniai.
L'occitane kremai puikūs, be priekaištų.
MAC mineralinė presuota pudra pasakiška, pamaskuoja, bet jos nesimato ir nemiltuoja odos, super wub.gif
KN Greifruktų eterinis aliejus nelabai koks, mažai aš jame greifrukto jaučiau... unsure.gif
Trussardi My Scent kvapas nepatiko, per sunkus, per daug gelių ir kažkokio kartumo.
Lavilin kremas prakaitui sutvarkyti jau turbūt -nioliktas, be jo nebemoku gyvent wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 rugsėjo 2017 - 09:53
Na ir mano menesio pabaigtukai - kaip visada, jei kils klausimu, atsakysiu, o siaip aprasysiu labiausiai patikusius ar kazkuo isimintinus

-Cocofloss dantu siulas: pats siulas geras, nepjauna dantenu, neplysta, labai patogi pakuote, o ir plona, tai net rankinej patogu turet. Na ir aisku idomesni skoniai - sitas kokosu buvo, tai labai silpnas skonis siaip, bet is kitos puses ir neerzino. Dabar naudoju metini ir laukiu atkeliaujant braskinio
-Alba Botanica Acnedote kuno sveitiklis: jau turbut n kartu isgyrus ji, tai tik pasakysiu, kad nebemoku be jo gyvent. Naudoju kojoms ir nors tamsus jis, bet vonios neisterlioja, lengvai nusiplauna. Gal minusiukas, kad skystokas, tai tik atsargiau isspaust reikia, bet is kitos puses, tai iki galo normaliai is pakuotes issinaudoja.
-Alba Botanica druskos ir cukraus kuno sveitikliai: cukrini pirksiu butinai vel, o druskos man per siurkstus. Druskini sunaudojau pedoms, nes jis atskirai druska+aliejus, tai reikia pamaisyt ir druska stamboka, tai kunui man nepatiko. O cukrinis, tai tokia vientisa kosele, cukrus labai smulkus, odos nebraizo, nejautrina - nu man idealus wub.gif
-Nubian Heritage Carrot & Pomegranate kvapo muilas: kvapas pasakiskas, turi sveiciamu daleliu, tai naudoju praust kuna duse - odos nesausina. Patogus naudot, nes ir nusiprausi, ir nusisveiti iskart. Ir naudojasi taupiai.
-Whole Foods mini ranku kremas: ju yra ir mini, ir didelem pakuotem pirkt, bet as visada prku rinkinukus po 3vnt (idomesniu kvapu isleidzia keliskart per metus). Skaniai kvepia, taupiai naudojasi ir labai gerai padrekina oda.

-atsikratau sausais sampunais, tai tiesiog ismetu Moroccanoil texturizing spray, Goldwell ir Eva NYC sausus sampunus: seniau retsykiais naudodavau sausus sampunus, bet dabar nepakenciu ju, o ir pasikeite kiek gyvenimas, tai nebera tokiu dalyku kaip "neturiu laiko" issiplaut galva. Nors vizualiai ir gerai atrodo plaukai, bet toks jausmas, kad visa galva kazko pilna ir nemalonu man liest plaukus su sausu sampunu. Goldwell kiek stiprokas kvapas man ir labai netaupus - gal 2 kartus naudojau/bandziau ji, o jau pakracius jauciasi lyg baiginejasi.
-Giovanni Vitapro Fusion nenuplaunamas kondicionierius: dar viena n kartu isgirta priemone. Nemoku be jo gyvent ir nieko geriau neatradau, tai ir vel nauja pakuote pas mane.

-Laura Mercier mineraline presuota pudra: dar vienas n-tasis produktas pas mane. Tikrai geresnes mineralines nesu atradus ir jau turbut 2 metai kaip nuolat sia perku. Tai aisku ir vel kosmetinej nauja yra. Tiek, kad neseniai atradau skystas pudras, tai dabar LM reciau issitraukiu, bet meil jai nesumazejo
-Anastasia Brow Wiz antakiu piestukas: niekad i sia firma labai neziurejau, bet gavau megineli, tai galvoju pasipaisysiu. Nors ir 'dark brown' gavau, bt spalva nebuvo per tamsi kaip blondinei - idomumo delei parduotuvej ziurejau kitas spalvas, tai pvz 'soft brown' man netiko, nesiziurejo. Zodziu, meginelis mazas, atrode, kad viena antaki npasidazysiu, o realiai toks taupus, kad turbut visa savaite daziausi. Ir ispudis super - butinai kazkada full size pirksiu. Tiesa, ziurejau dar Brow Definer (toks storesnis issukamas piestukas), tai jo kainos/kiekio santykis geresnis, bet man jis ne toks patogus antakio brezimui, bet gal prie formos reik priprast.

-Tatcha Violet-C veido kauke: patiko, odai tiko, bet manau ja reikia ilgesni laika naudot, kad pajaust tikra poveiki. Kolkas susilaikiau nuo full size (labiausiai pakuotes grozis ir kaukes spalva vilioja), bt manau pravesus orams ji odai labiau patiks, nes tada daugiau drekinimo noresis, o kol karsta, tai as labiau odos pravalymo noriu.
-Fresh Black Tea Instant Prfecting kauke: superine wub.gif Po pirmo panaudojimo isimyljau ir pilna pakuote nusipirkau. Brangi, bet tikrai atitikmens nebandzius. Konsistencija primena plikyta krema, tokia viliojanti, lngva ir skani atrodo. Ant odos lengvia tepasi, kvapas malonus, oda vesina ir tas pojutis islieka net nusiprausus. Tai man labai labai patinka tas, ypac kai lauke karsta. Na ir siaip oda lieka minkstute, svytinti, tokia gyva is saves.
-Madre Labs hamamelio tonikas: laabai elementarus, niekuo neispudingas, bet as hamamelio tonika naudoju nuvalyt veida po plovimo, tai man tokio paprasto vandenelio ir uztenka. O ir kaina dabar super - $2 uz sita buteli.

-Drunk Elephant paakiu serumas: konsistencija kaip lengvo losjono, tai naudojau kaip paakiu krema ant kito paakiu serumo. Siaip patiko, laaabai taupiai naudojis - pirkau vasari, tai tik dabar subaigiau (buvau gal kokio menesio pertrauka padarius, bet siaip pagrinde 2 kartus per diena naudojau). Patiko ir mielai kada vel pakartociau.
-Biossance paakiu gelis: kiekis kaip DE, bet uzteko perpus trumpiau. Bet negaila nei vieno isleisto cento, nes ant odos jautesi labai maloniai, gerai drekino.
-The Ordinary Azelaic Acid: labai idomi priemone - uztepus ant odos ja numatizuoja, atrodo, kad sugeriai visa blizgesi. Tepdavau vakare kaip paskutine priemone (atstojo jis man rugsti+krema) po visu serumu, tai jei kokio blizgejimo/dregmes nuo kitu priemoniu budavo, viskas iskart dingdavo. Bet odos nesausino, oda atrode gaivi, gyva (na nenumatizuodavo iki visisko negyvos odos vaizdo). Gal kiek nepatiko, kad silikono turi sudetyj, bet naudot netrukde ir odos nekimso. Siaip pasirode, kad gana greitai baigesi, nors naudojau karta per diena - The Ordinary HA kremas irgi is tos operos, kad atrodo nera mazas kiekis, bet kazkaip susinaudoja greitai.
-BareMinerals Skinlongevity serumas: jis toks tirstesnis, tai naudojau ant kito serumo vietoj kremo. Odai tiko, patiko, drekinimo uzteko. Turiu dar viena toki megineli ir tikrai laukiu kol vel ji naudosiu.

-Biobelle lakstines kaukes isimylejau wub.gif #Glam Hyrogel kauke kolkas mano favoritas, nes ji is neriniu ir tas gelis aplink juos uzpiltas - laikau apie valanda kol kauke pradeda sauset, tai tuo metu ir pats gelis ploneja ir vietom, kur oda daugiau produkto sugere, tai net lieka grynas nerinys. Oda tokia stangri, tvirta, minksta, padrekinta, vienodos spalvos ir is vidaus svytinti palieka. Kitos sios firmos kaukes irgi patinka, oda padrekina, suminkstina, bet man nelabai patinka, kad po ju nusipraust reikia - as megstu ant serumo det lakstines kaukes, o po to nuemus likucius imasazuot ir tada tept sekanti krema/seruma, o su sitom taip neina.

-Leaders 7 Wonders linijos visos kaukes man patiko. Jos visos oda padrekina, suminkstina. Laikau ilgiau nei raso, gal kokia valanda - na jau tuo metu pradeda kauke sauset. Siaip visos fainos, bet alyvuogiu man is ju smagiausia, nes dar papildoma svytejima odai duoda. Sita tikrai pirksiu nuolat, bet dabar reikia apmazint turimas kaukes, nes isparduotuvej radau dezutes po 10vnt uz 1vnt kaina, tai nesusilaikiau ir 3 nusipirkau...
Atsakyti