Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Mersea dead sea kūno šveitiklis su vanile. Labai labai patiko, pats mėgstamiausias šveitiklis, odą nušveičia gerai, aliejus pamaitina, po naudojimo oda švelni ir kvapni. Kartosiu ateity. O į jo vietą naudosiu TianDe šveitiklį rankoms. Kitų šveitiklių jau nebeturiu...smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Geomar depiliacinės juostelės veidui ir bikini zonai. Nepatiko, nes nepašalina visų plaukelių. Geriau depiliacinis kremas. Nekartosiu kol kas.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti
Rasa rankų kremas su mandarinais. Sunkiai gėresi, rankos lipnios dar ilgai buvo. Patiko tik kvapas. Prakirpus pakuotę dar ilgam užteko. Yra geresnių.

Сarmex lūpų balzamas su vyšniomis. Sunkiai gerėsi, paliko lipnią plėvelę ant lupų, pakuotė nepatiko, nes prakirpus vėlgi dar daug produkto buvo. Labiau tiktų žiemai.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti

Be+ prausiklis veidui, labai patiko, plovė švariai, nesausino, mielai kartočiau.

be-purificante-matificante-piel-tend-gra

Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 07 31, 14:14)
Rasa rankų kremas su mandarinais. Sunkiai gėresi, rankos lipnios dar ilgai buvo. Patiko tik kvapas. Prakirpus pakuotę dar ilgam užteko. Yra geresnių.

Apie Rasos krema turiu lygiai tokia pat numone - kvepia skaniai, bet lipnumas nepatiko 4u.gif Geriausias is bandytu lietuvisku man ka tik baigtas Margaritos su spanguolem ir avizu pieneliu, idomu, ji dar gamina?
Atsakyti
Mėnesio baigtukai:

KN graikiniu riešutų aliejų naudojau tušui valyti, ir šiai bendrai makiažą nuimt, labai liuks...
TBS duškė persikine įtiko, nes kvapas neįkyrus kai visų kitų.
AVON šokoladinis kūno šveitiklis nei šis nei tas, už eurą kaži ar imčiau, bet kai dovanų gauta, tai suėjo ir kai tyčia toooookia skalsi biggrin.gif
ORLY nagų odelių minkštiklis liuks, nei dadėt nei atimt.
L'occitane veido serumas labai labai, toooooks lengvas, nesukina odos, suteikia gaivos jausmą tuo pačiu drėkinimo į valias.
MK Glam Jasmine kvealų mėginys visai nieko, bet viso kiekio nenorėčiau.
BYREDO Le Tulip mėginukas labai labai wub.gif Mielai įsigyčiau didelį kiekį jei kainą tiek nesikandžiotų biggrin.gif
Kerastase Ciment Thermique pienelis, labai daug tikėjaus, norų sąraše seniai nugulęs buvo, bet nuvylė juodai. Nedaro ničnieko, dar ir nusausina tiek, kad viskas styro blink.gif Visa laimė, kad didelio kiekio neįsigyjau unsure.gif Kremas nei švelnina, nei minkština, nei glotnina, nu nieko, nebent gal nuo karščio saugo, bet išdžiovinus plaukus jie būna tooookie sausi ir susišiaušę, kad nei aliejai, nei serumai "nebenuramina", naudojau tikėdama kad susidraugausiu, bet deja....
MIZON lakštinė kaukė su sraigių gleivėm, nu faina tokia, bet ji tik vakarui, nes sekreto lieka labai daug ant veido, kuris ilgai ilgai nesusigeria (rašo kaukės likučių nenulaut, leist susigert) ir veido oda lipni ilgai būna, tai ji tik prieš naktį tinkama manau.
Atsakyti
Liepos pabaigtukai. Nebededu jau megineliu, nes ir taip kruva didele. Aprasysiu tik labiausiai patikusius ar tokius, kur kartociau - jei kazkas kitas domins, tai klauskit 4u.gif

Leaders lakstines kaukes - labai labai patinka. wub.gif Cia is 7 Wonders linijos. Taip patinka, kad isparduotuvej radus jas dezutemis po 10vnt nusipirkau 3 rusiu (na ir kaina buvo nepadori - $8 uz 10vnt kai parduotuvese 1vnt $6). Kolkas didelio skirtumo tarp ju nematau, bet visos patinka ir odai tinka. Kaukes laaabai plonytes, kaip antra oda, yra tarp dvieju apsauginiu sluoksniu - teke internete skaityt atsiliepimus, kad storos kaukes, kad nieko nedaro, nesilaiko ant veido, tai itariu zmones tiesiog nenulupo apsauginiu sluoksniu arba nulupo tik viena. As kaukes ant veido laikai apie valanda, jau tokios bedziustancios pasidaro. Oda labai svelni, minksta, padrekinta, skaisti lieka. Ir serumo tiek daug, kad po kaukes is pakelio dar uztenka pasitept kakla, krutine, rankas ir kojas.

Biobelle lakstines kaukes irgi mano neseniai atrastos ir pamegtos. Ir irgi laikau ilgiau nei nurodyta. Man labai patinka kaip padrekina. Na kairej ten kiek kitokios, tokios gelines kaukes su neriniais viduje - pradzioj slidi buna tik uzsidejus, net nesijudinu ir nekalbu pora minuciu kol apdziusta, o paskui galima judet. Laikau irgi apie valanda, tai oda taip sugeria ta geli, kad vietom net tas nerinys jauciasi.

Andalou priemones man patinka, bet va lakstines kaukes ne. Nepatogiai iskirptos, tai turiu kampus akiu ir lupu prasiplesyt daugiau, o svarbiausia kazkas jose erzina oda - tik uzsidedu ir kutena, po to praeina, bet nera malonu naudot. Tik ta rozine neerzino veido.

Tatcha kauke gerai padrekino, bet uz tokia kaina ne stebuklas, o ir nebuvo tobulai iskirpta.

Is visos kruvos turbut labiausiai patiko The Ordinary paakiu serumas - naudojau nuo vasario galo. Kaip ir pabodo kasdien naudojant, tai subaigiau paakiu kaukem daryt (ant vatos diskelio prilasindavau ir dedavau ant paakiu). Bet uztai kai baigesi, tai greitai pasigedau jo. Manau kartosiu vel.

Pacifica cactus water micelinis vanduo geras, akiu negrauze, odai tiko, nors toks jausmas, kad pradzioj geriau vale nei i gala. Bet as ir tusa pakeiciau, tai gal jis kaltas, kad sunkiau nusivalo (online teko skaityt, kad kai kurioms sunkiai naujas Loreal lash paradise nusiplauna).

N-taji karta naudojamas Alba Botanica acnedote sveitiklis - naudoju kojoms. Nors ir tamsokas, bet vonios nepripurvina, lengvai nusiplauna.

Secret clinical strength dezodorantas - nebemoku be jo gyvent, nes visada 100% esu tikra, kad atliks savo darba net karsciausia diena.

Umberto 11.8 spalvos plauku dazai - pirmakart naudojau semi-permanent ir ipratus, kad besviesinant patys dazai buna tokie pilksvi, o cia tokie ryzoki ant plauku buvo, tai visko spejau prisigalvot belaikant juos. Na bet spalva puiki gavosi, galetu kiek sviesiau dar but, bet gerai ir dabar. Ir naudot itin lengva juos.

Less Is More Lindengloss sampunas - nerealus wub.gif Gaila, kad JAV jo nera, nes tikrai vienas is tu wow (bent man). Mano plaukai ilgi, ploni, tai jis tobulai isplaudavo ir tobulus plaukus palikdavo. Neissausindavo, nesuriebindavo, nepriplodavo prie saknu, plaukai blizgejo, buvo slidus. Net padauginus rezultatas gaudavosi puikus. Tik naudojosi greitokai, o dar i gala maniskis pasiskolino (kaip tycia is n buteliuku butent si paeme), tai baigesi greiciau nei noreciau.

Kide Y Highlighter spalva Gold - labai fainas highlighter'is, naudojau 2 metus, tai tiesiog jau atsibodo ir norisi kazko kito. Bet priekaistu jam neturiu, nebent tik pakuotes dydis, kuris nera draugiskas keliaujant ar kazkur nesantis.

Sulwhasoo pudra (pudra-kempinele) labai patiko kaip dengesi, kaip ant veido atrode, bet prikvepinta tiek, kad po keliu valandu dar atrodydavo, jog ant veido kvepalus purskiau.

Stila huge extreme lash mascara tusas buvo tobulas - jau tokias leliskas, bet ne per dirbtinas blakstienas galima pasidaryt wub.gif mielai pakartociau ateityje.

Sante 01 blonde spalvos antakiu piestukas jau n-tasis pas mane - is antakiu piestuku tikrai nr1 jis. Tik padrozt reikia kaskart ar kas antra naudojima, tai ji viena tenaudojant subaigiu per koki menesi.

Benefit They're Real lupdazis+liner'is viename - turejau spalva Lusty Rose, tai ant lupu abi spalvos labai artimai atrodydavo ir neatrode, kad yracpravedimas, o tiesiog viena spalva. Plius tas liner'io galas storokas, tai man tiesiog neatrodo, kad veiktu toks produktas - na gal su kitom spalvom kitaip yra. Siaip spalva labai grazi ir mielai full size isigyciau. Lyg turetu produktas optiskai didint lupas, bet man atrode, kad kaip tik tokios plonesnes jos gaunasi - gal, kad ta spalva neutrali, ne kazkokio dregnumo, blizgumo, tai tokios flat lupos gaunasi. Bet kasdienai smagiai naudojosi, graziai atrode ir komplimentu sulaukiau.

Atsakyti
GloMinerals GloLoose Base Powder Foundation Golden Medium, 9, 9 g.vartotojo įkelta nuotrauka

Pribaigiau jau nebe pirmą pakuotę. Vienintelis trūkumas, kad apsibarstau save ir aplink biggrin.gif

Papildyta:
Natinuel Defend C25 (Vitamin C, antioxidant regenerating fluid)
Pakuotėje būna dvi ampulės, aš pirkau vieną pabandymui.

Patiko, tikrai turi poveikį, lyg ir stangrinantį, oda tokia "tvirtesnė". Jei yra koks spuogiukas begyjantis atviresnis, šiek tiek pagraužia, bet labai trumpai. Patogu naudoti su pridėtu antgaliu, sunaudoti reikia nuo atidarymo per 15 dienų, tas skatina naudoti priemonę reguliariai. Manau, kad man užteko mažiau nei 15 dienų ax.gif Reikės pakartoti po pertraukos biggrin.gif

Papildyta:
PHYTO HUILE SOYEUSE LIGHTWEIGHT HYDRATING OIL (30ML)

Iš pradžių nesusidraugavau, bet vėliau, pradėjusi dėti kiek didesnį kiekį ant šlapių plaukų, priemonę pamėgau biggrin.gif Ir sunaudojau iki paskutinio lašo. Plaukas mažiau šiaušiasi ir gražiau krenta garbanėlės biggrin.gif Tikiuosi, dar kažkiek ir papuoselėja patį plauką.
Mane žavi stikliniai sunkūs buteliukai šio gamintojo ir patogios pompos/purkštukai. Kvapas priemonės stiprus, bet neįkyrus, plaukuose ilgai lyg neužsilaikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 06 rugpjūčio 2017 - 13:50
Bioderma Sensibio DS+ veido kremas. Puikiai drėkino, lengvos konsistencijos, skalsus, neįnoringai odai pats tas, tinkamas vasarai. Kartotinas.

Esthederm institut drėkinamasis losjonas. Tobulas: puikiai drėkino ir labai skalsus, nebuvo tempimo pojūčio po jo. Į Jo vietą toks pat iš sandėliuko.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti
KDNR: NIACINUM ODĄ STIPRINANTIS KREMAS, 30 ml
Foto skolinta

Nebe pirmas wub.gif Patinka, dar vienas laukia naudojimo, bet kol kas naudosiu kitus kremus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 10 rugpjūčio 2017 - 18:09
NENUPLAUNAMAS PLAUKŲ BALZAMAS „SAULĖ“ SU ROŽIŲ ABSOLIUTU IR ŠILKU

n-tasis, jau esu apie jį rašiusi daug kartų wub.gif kol kas naudosiu kitas priemones, o ateityje, manau, ir vėl pakartosiu.

Kvapų namų Palmarozų hidrolatas
Naudoju pakaitomis skirtingų augalų hidrolatus. Šito kvapas neįkyrus, daugiausiai naudojau kartu su molio kaukėmis, kad neuždžiūtų. Kartotinas, bet, manau, pirksiu kokį kito augalo pabandyt, nes didelio skirtumo tarp jų visų nematau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 12 rugpjūčio 2017 - 12:09

KDNR: NIACINUM ODĄ STIPRINANTIS KREMAS, 30 ml
niacinum-oda-stiprinantis-kremas-1-200x2
Foto skolinta

Nebe pirmas wub.gifPatinka, dar vienas laukia naudojimo, bet kol kas naudosiu kitus kremus.

Kuom patinka ir kokio tipo Jūsų oda?  :) 

Atsakyti
Panele Rože, anot kosmetologės mano veido oda yra sausa (plona) su mišria, besikemšančia T zona.
KDNR kremas patinka, nes yra lengvas, greit įsigeria, po jo galima tepti makiažo priemones, neturi įkyraus kvapo, oda po jo jaučiasi it tvirtesnė. Plius, nepastebėjau,kad kimštų poras. Na ir tikiuosi,kad tokio gamintojo sudėtis turėtų būti saugesnė/sveikesnė4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 13 rugpjūčio 2017 - 15:40