Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Garnier Mineral InvisiCalm rutulinis dezodorantas.

Intensyvus kvapas, palyginus greit baigės, gausiai neprakaituoju, tai įvertint prakaitavimo stabdymo negaliu. Man kvapas kliuvo. Dezodorantas kaip dezodorantas šiaip.

garnier-mineral-invisi-calm-antiperspira

Atsakyti
ODA HIALURONO RŪGŠTIES SERUMAS 30ML
vartotojo įkelta nuotrauka

Patiko, bet, manau, Manillos serumas patiko labiau+gerokai pigiau. Tai arba kartosiu Manillos arba bandysiu kažką naujo biggrin.gif

ELLAME šilkinė veido kaukė HYDRO COMPLEX

N-toji. Dar pora yra "sandėliuke' ir bus perkama ateityje. biggrin.gif
Atsakyti
ODA STANGRINAMASIS KREMAS SU PIENO RŪGŠTIMI

Patiko. Tikrai oda jautesi elastingesne, prisotinta, skaistesne. Galbut tik drekinimo noretusi siek tiek daugiau. Manau, ateity kartosiu, bet kol kas noris isbandyt kazka kito.
Atsakyti
PABAIGTUKAI:
La mer lupu balzamas.. nu neradau geresnio.. i jo vieta By terry rose ten kazkaip.. fainas.. rozem kvepia, lupos graziai atrodo, gerai drekina, superine tekstura.. bet la mer nu vis tiek kazka tokio turi stebuklingo.. wub.gif
Shu uemura prausimosi aliejus 4u.gif i jo vieta Sensilis balzamas prausimosi.. Shu uemura pradzioj lb patiko, bet poto kazkaip.. nzn ar jis vertas tokiu pinigu.. Loccitane aliejus ne ka maziau patiko smile.gif
Shu uemura roziu mistas.. turiu toki pat.. paitnka, ner brangus smile.gif
The ordinary B5 ir hialiurono serumas. patiko.. i jo vieta toks pat smile.gif
Skinseuticuls AOX eye gel.. jau ne pirma kart perku, bet jauciu, kad nusipirkau is amazon naudota unsure.gif lb greit baiges.. ir pakuote uzknisa.. i jo vieta Tata harper smile.gif
Geliniai padukai is iherb.. tokie pat i ju vieta.. kaina juokina, o ryte kaaaaaifas juos uzsidet wub.gif
Institut esthederm tonikas.. jau nzn net kelintas.. nusibodo pirkt biggrin.gif bet grysiu prie jo vel.. nes sudurniavau ir nusipirkau Nivea biggrin.gif biggrin.gif padek die..
Burberry Earthy blush.. buvo gabaliukai jau like ir mb dabaige sudauzes netycia.. patiko.. kartosiu vel.. tobulas konturavimui wub.gif
Atsakyti
Pabaigtuves!!!!!!
Giorgio Armani Essentrico tusas pirkau perskaiciusi atsiliepima cia supermamose, bet deja manes itin nesuzavejo smile.gif Nera blogas,yopac i gala pradejo dazyt graziau (pradzioj buvo itin sviezias itin skystas tai net sulipindavo blakstienas) bet stebuklu nedaro, yra ir graziau dazanciu tusu, ypatingai uz tokia kaina turejau pernelyg daug lukesciu, pries tai naudotas mac patiko labiau.
Dior Diorshow Maximizer tuso baze - patiko, naudojau labai ilgai nes ne kasdien. Manau ateityje bus kartojama, bet nera nepakeiciamas ar must have todel iskart tikrai nepusiu pirkti kitos i jos vieta
Chanel Levres Scintillantes 98 Galactic. Turbut pats pirmas blizgesys mano gyvenime kuri sunaudojau iki galo biggrin.gif Chanel blizgesiai mano favoritai, ju truiu ivairiu spalvu, bet turiu tiesiog apskritai lupdaziu ir blizgesiu (virs 30vnt kazkur) tai tiesiog labai ilgai ilgai ilgai naudojasi, o dar dazniausiai iseinu is namu nepasidazius lupu..spalva grazi bet buvo pabodus, pagrinde metesi darbe prie monitoriaus (kad butu ant akiu ir kaip nors pribaikciau)tai ir pribaigiau smile.gif siaip kaip minejau mano megstamiausi blizgesiai, ziiiaaaauriai gerai drekina lupas, jos minkstos buna, konsistencija, lipnumas "mano skonio".
Guerlain L'or makiazo baze su auksu - nelabai as jo paskirties supratau tai ir naudojau taip - panaudoju savaite numetu i sona ir vel taip. Pasiryzau pribaigt tai po nuolatinio puses indelio naudojimo nepastebejau jokio poveikio ir vistiek likau nesupratus kame cia jo paskirtis turetu but kaip praimerio nes nei drekina, nei skaistina, nei pudra ilgiau isaiko nei pagerina jos dengimasi. zodziu neaiskios paskirties daiktas, paskutiniu metu ant virsaus dar clinique primeri tepdavau biggrin.gif biggrin.gif
Guerlain Parure Extreme geriausia mano kada nors bandyta/tureta pudra (o ju buvo ir yra daug), todel kai nutrauke jos gamyba taupiau ja tik progoms, bet va per savo mergvakari ir buvo paskutine proga biggrin.gif biggrin.gif Apskritai tai guerlain yra pudros master'is, daug pas juos neblogu produktu bet sita tai buvo kazkas tokio wub.gif tobuas balansas tarp skaistaus ir matinio veido, tobulas dengimas ir susiliejimas su oda - beveik nematyt kad su pudra, veidas skaistus lygus gaivus, issilaikymas irgi nerealus nu zodziu super duper, tikrai kartociau bet nebegamina smile.gif tarp dabar turimu pudru sios vieta atstoja guerlain terracotta joli teint foundation - ne tokia tobula bet palyginus su kitom siuo metu turimom (clinique stay matte, dior forever)vistiek geris
3 creed silver mountain meginukai. neprimi ir nepaskutiniai, dar turiu sandeliuke, kai meginukai issibaigs apsvarstytinas ir didesnio kiekio isigijimo klausimas
Vichy Idealia kremas, pirkau sau, bet gavosi kad sunaudojo vyras nes jam labiau patiko biggrin.gif nors kai savo po ranka neturedavau sueidavo ir sitas, tai manau seimyniskai dar kada nors pakartosim - malonus kvapas, gerai susigeria, gaivina veida, jam sake ir drekina gerai - jo sausa oda
Dior Instant Cleansing oil oj kaip as ilgai kankinausi su situ produktu - du metus turbut vonioj stovejo, is pradziu nepatiko kad grauzia akis ir iki galo nenuvalo makiazo, vistiek reikia pabaigt su miceliniu vandeniu, paskui taip gavosi kad neisnaudojus sito nusipirkau avene alieju -
prausikli makiazui valyt, tas labiau patiko, bet nusprendziau kad ir dior reikia pribaigt nes ismest kazkaip gaila buvo, ir ka galiu pasakyt - i gala jau visai pradejo patikti, bet nekartociau ir dziaugiuosi pagaliau subaigus
La Roche Posay micelinis vanduo, te atleidzia man sventoji bioderma kad as ja ir vel isdaviau, bet as kaip dukra paklydele vis tiek pas ja griztu biggrin.gif zodziu nezinau ka as cia sau noriu irodyt - kad nera geresniu uz bioderma ar atvirksciai atrast geresni, bet nepasiteisina man. Sitas buvo neblogas, bet valymo efektyvumu nusileido biodermai, todel greit issinaudojo gal per menesi kazkur, plius buvo toks lipnumo jausmas po jo, gerai kad pirkau maza pakuote o ne 400ml..siuo metu jau grizau prie biodermos
Estee Lauder Soft Clean Silky Hydrating Lotion tonikas, dar vienas is tu amzinybe naudotu produktu ir sunaudotas kad pagaliau tik sunaudot. Nepatiko konsistencija toks tirstesnis nei iprastas tonikas, toks lyg kisielius biski, veidas gal ir gaivus palieka, bet man kartu nuo jo toks jausmas lyg kas po oda laksto biggrin.gif biggrin.gif plius naudojant biodermos micelini vandeni tai man to toniko kazkaip nelabai ir poreikio jauciasi
Yves Roche Hydra vegetal gel creme gan nemazas 10ml meginukas (dave vokietijos yves rocher sita ir dar mini duso zele nors pirkau tik uz 2eurus biggrin.gif ) visai fainas, suejo i kelione nes patogus turis, visai jauciasi drekinimas bet noro pirkti pilna kolkas nekilo
Balea Watermelon skystas muilas ir duso zele. Nu kvepia tai pasaka man jie galeciau valgyt, vien del kvapo ir pirkau. Siaip uz tokia kaina (pirkau vokietijoj griztant is keliones ~0,55e muilas, zele ir panasiai ten gal 70cnt)tai kartociau tikrai nes labai kvepia, plius ir nesausina, kaip pvz the body shop duso zele brangesne nu bet sausina tai kaip nezinau kas nors mano oda nelinkus i sausuma. Muilo tai dar turiu atsargoj pora vnt
schwarzkopf gliss kur oil nutritive purskalas, nustebino nes labai patiko, o pirkau nes buvo labai pigus (toj pacioj vokietijos 1,8eur be jokiu akciju). Kaip minejau patiko nes tikrai lengviau issukuot plaukus ir svelnesi nuo jo palikdavo. Dabar nsupirkau kitoki purskala (aussie)bet manau grisiu pakartot si
CHI plauku silkas nepirmas ir nepaskutinis, i jo vieta toks pats tik jau didesnis kiekis, galiukam man jis super, ypatingai po paskutinio "damutes" balyage dazymo kai baigia visi plaukai istrupet
Loccitane Pivoine Flora, radau is seniau uzsilikusia mini duso zele tai sunaudojau kelioneje, patiko, megstu si kvapa bet yra ir labiau patinkanciu duso zele smile.gif

Papildyta:
Tigi Bed Head Oil infused kondicionierius, buvo rinkini su sampunu, sampuna isnaudojau pirma nu bet dabar ir sita pribaigiau, patiko kaip ir sampunas, plaukai tokia visai atsigave buvo. Dabar jo vietoj tigi bed head urban antidotes 2 - tai jis man toks skystokas, sitas geresnis buvo
Atsakyti
Bioderma Sensibio DS plius veido prausiklis. Patiko: gerai putojo, švariai plovė, puikiai tiko su prausimosi kempinėle arba clarisonicu. Patiko, kad norėčiau pakartoti, kai išbaigsiu kitas priemones. Tik pabaigoje dangtelis neužsidarė gerai, bet priemonė neišbėgo. Skalsus, naudojau vakarais makiažo likučiams nuplauti.

Eveline 8in1 nagų stipriklis. Naudojau kaip nagų lako pagrindą. Tarnavo ilgai, gerai dengėsi, nors nagai vis tiek skilinėjo. Patiko labiau nei Nail tek priemonės, tad ateity pakartosiu.

Chi Infra treatment kondicionierius plaukams, dar liko keliems kartams. Labai patiko: plaukai tikrai pamaitinti, gražiai krentantys. Į jo vietą toks pat.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti
The Body shop kūno sviestas Honeymania. Puikus, nepatiko tik kvapas, o šiaip puikiai maitino, oda švelni, atsigavusi. Kartočiau tik kito kvapo.

(Nuotrauka ne mano).
Atsakyti
Vidurvasario isbaigtybes biggrin.gif

Osis lauku tiesiklis, nuostabus, geras, veiksmingas, vertas demesio...
Clinique - drekiklis, nu toks nei sioks nei toks, blogu nevadinu, geru irgi, vidutinis...
Bed Head kazkoks serumas, be naudos, biski blizgesio turi, biski svelnina, tiesina arba garbanoja, nu toks be konkrecios naudos ir askirties...
Linola samunas, nieko bloo, nieko gero, vidutinis, bet labai skalsus.
AHAVA drekinanti kauke, nebloga, bet as kolkas isvis nelabai suvokiu kaukiu naudos, arba dar ant geros kokybiskos "neuzsiroviau" biggrin.gif Man ar jos yra ar nera-nematau odai jokio skirtumo.
Filorga kremas neblogas, mielai visa kieki isnaudociau.
Mincer kremukas liuks, geras, lengvas, bet dregmes uzteko, lengvai susigeria, oda minksta, lengva, lyg atgaivinta, tikrai neblogas...
DKNY zaliasis obuoliukas nerealus, jau antra buteliuka naudoju, labai labai jis man, o vasarai karsciu metu tai isvis wub.gif
Atsakyti
Guinot paakių kremas su liposomomis. Labai patiko: be galo skalus, pašviesino paakius, skalus, kvapas neįkyrus, pakuotė puiki. Žodžiu, vien tik teigiami atsiliepimai. Kartosiu ateityje, kai išbaigsiu kitus kremus.

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
VAGISAN intymios higienos prausiklis, 200 ml

Puikus. Taupiai naudojasi, gaivaus neįkyraus kvapo, putoja pakankamai, nedirgina, neerzina, jokių priekaištų. Tikrai kartotinas ateityje biggrin.gif
Atsakyti
Rutulinis dezodorantas SANEX DERMO PARFUMEFRI, 50 ml

Bekvapis, patogi pakuotė "aukštyn kojom", tad skystis visada subėga ties rutuliuku ir nereikia laukti. Pati priemonė gana skystoka arba rutuliukas jos per daug praleidžia ir nesu visiškai patenkinta poveikiu - toks jausmas, kad neapsaugo nuo prakaito kvapo. Nemanau,kad kartosiu.
Atsakyti
NOREVA LABORATOIRES plaunamosios veido putos ACTIPUR®, 150 ml

Patiko, kartotinos akcijine kaina, nes nepaisant gero putojimo, išsinaudoja gan greitai. kaip ir galima tikėtis iš tokios paskirties prausiklio, prausiantis akių geriau neliest biggrin.gif nes paperšti.
Atsakyti