Pabaigtuves!!!!!!
Giorgio Armani Essentrico tusas pirkau perskaiciusi atsiliepima cia supermamose, bet deja manes itin nesuzavejo
Nera blogas,yopac i gala pradejo dazyt graziau (pradzioj buvo itin sviezias itin skystas tai net sulipindavo blakstienas) bet stebuklu nedaro, yra ir graziau dazanciu tusu, ypatingai uz tokia kaina turejau pernelyg daug lukesciu, pries tai naudotas mac patiko labiau.
Dior Diorshow Maximizer tuso baze - patiko, naudojau labai ilgai nes ne kasdien. Manau ateityje bus kartojama, bet nera nepakeiciamas ar must have todel iskart tikrai nepusiu pirkti kitos i jos vieta
Chanel Levres Scintillantes 98 Galactic. Turbut pats pirmas blizgesys mano gyvenime kuri sunaudojau iki galo
Chanel blizgesiai mano favoritai, ju truiu ivairiu spalvu, bet turiu tiesiog apskritai lupdaziu ir blizgesiu (virs 30vnt kazkur) tai tiesiog labai ilgai ilgai ilgai naudojasi, o dar dazniausiai iseinu is namu nepasidazius lupu..spalva grazi bet buvo pabodus, pagrinde metesi darbe prie monitoriaus (kad butu ant akiu ir kaip nors pribaikciau)tai ir pribaigiau
siaip kaip minejau mano megstamiausi blizgesiai, ziiiaaaauriai gerai drekina lupas, jos minkstos buna, konsistencija, lipnumas "mano skonio".
Guerlain L'or makiazo baze su auksu - nelabai as jo paskirties supratau tai ir naudojau taip - panaudoju savaite numetu i sona ir vel taip. Pasiryzau pribaigt tai po nuolatinio puses indelio naudojimo nepastebejau jokio poveikio ir vistiek likau nesupratus kame cia jo paskirtis turetu but kaip praimerio nes nei drekina, nei skaistina, nei pudra ilgiau isaiko nei pagerina jos dengimasi. zodziu neaiskios paskirties daiktas, paskutiniu metu ant virsaus dar clinique primeri tepdavau
Guerlain Parure Extreme geriausia mano kada nors bandyta/tureta pudra (o ju buvo ir yra daug), todel kai nutrauke jos gamyba taupiau ja tik progoms, bet va per savo mergvakari ir buvo paskutine proga
Apskritai tai guerlain yra pudros master'is, daug pas juos neblogu produktu bet sita tai buvo kazkas tokio
tobuas balansas tarp skaistaus ir matinio veido, tobulas dengimas ir susiliejimas su oda - beveik nematyt kad su pudra, veidas skaistus lygus gaivus, issilaikymas irgi nerealus nu zodziu super duper, tikrai kartociau bet nebegamina
tarp dabar turimu pudru sios vieta atstoja guerlain terracotta joli teint foundation - ne tokia tobula bet palyginus su kitom siuo metu turimom (clinique stay matte, dior forever)vistiek geris
3 creed silver mountain meginukai. neprimi ir nepaskutiniai, dar turiu sandeliuke, kai meginukai issibaigs apsvarstytinas ir didesnio kiekio isigijimo klausimas
Vichy Idealia kremas, pirkau sau, bet gavosi kad sunaudojo vyras nes jam labiau patiko
nors kai savo po ranka neturedavau sueidavo ir sitas, tai manau seimyniskai dar kada nors pakartosim - malonus kvapas, gerai susigeria, gaivina veida, jam sake ir drekina gerai - jo sausa oda
Dior Instant Cleansing oil oj kaip as ilgai kankinausi su situ produktu - du metus turbut vonioj stovejo, is pradziu nepatiko kad grauzia akis ir iki galo nenuvalo makiazo, vistiek reikia pabaigt su miceliniu vandeniu, paskui taip gavosi kad neisnaudojus sito nusipirkau avene alieju -
prausikli makiazui valyt, tas labiau patiko, bet nusprendziau kad ir dior reikia pribaigt nes ismest kazkaip gaila buvo, ir ka galiu pasakyt - i gala jau visai pradejo patikti, bet nekartociau ir dziaugiuosi pagaliau subaigus
La Roche Posay micelinis vanduo, te atleidzia man sventoji bioderma kad as ja ir vel isdaviau, bet as kaip dukra paklydele vis tiek pas ja griztu
zodziu nezinau ka as cia sau noriu irodyt - kad nera geresniu uz bioderma ar atvirksciai atrast geresni, bet nepasiteisina man. Sitas buvo neblogas, bet valymo efektyvumu nusileido biodermai, todel greit issinaudojo gal per menesi kazkur, plius buvo toks lipnumo jausmas po jo, gerai kad pirkau maza pakuote o ne 400ml..siuo metu jau grizau prie biodermos
Estee Lauder Soft Clean Silky Hydrating Lotion tonikas, dar vienas is tu amzinybe naudotu produktu ir sunaudotas kad pagaliau tik sunaudot. Nepatiko konsistencija toks tirstesnis nei iprastas tonikas, toks lyg kisielius biski, veidas gal ir gaivus palieka, bet man kartu nuo jo toks jausmas lyg kas po oda laksto
plius naudojant biodermos micelini vandeni tai man to toniko kazkaip nelabai ir poreikio jauciasi
Yves Roche Hydra vegetal gel creme gan nemazas 10ml meginukas (dave vokietijos yves rocher sita ir dar mini duso zele nors pirkau tik uz 2eurus
) visai fainas, suejo i kelione nes patogus turis, visai jauciasi drekinimas bet noro pirkti pilna kolkas nekilo
Balea Watermelon skystas muilas ir duso zele. Nu kvepia tai pasaka man jie galeciau valgyt, vien del kvapo ir pirkau. Siaip uz tokia kaina (pirkau vokietijoj griztant is keliones ~0,55e muilas, zele ir panasiai ten gal 70cnt)tai kartociau tikrai nes labai kvepia, plius ir nesausina, kaip pvz the body shop duso zele brangesne nu bet sausina tai kaip nezinau kas nors mano oda nelinkus i sausuma. Muilo tai dar turiu atsargoj pora vnt
schwarzkopf gliss kur oil nutritive purskalas, nustebino nes labai patiko, o pirkau nes buvo labai pigus (toj pacioj vokietijos 1,8eur be jokiu akciju). Kaip minejau patiko nes tikrai lengviau issukuot plaukus ir svelnesi nuo jo palikdavo. Dabar nsupirkau kitoki purskala (aussie)bet manau grisiu pakartot si
CHI plauku silkas nepirmas ir nepaskutinis, i jo vieta toks pats tik jau didesnis kiekis, galiukam man jis super, ypatingai po paskutinio "damutes" balyage dazymo kai baigia visi plaukai istrupet
Loccitane Pivoine Flora, radau is seniau uzsilikusia mini duso zele tai sunaudojau kelioneje, patiko, megstu si kvapa bet yra ir labiau patinkanciu duso zele
Papildyta:Tigi Bed Head Oil infused kondicionierius, buvo rinkini su sampunu, sampuna isnaudojau pirma nu bet dabar ir sita pribaigiau, patiko kaip ir sampunas, plaukai tokia visai atsigave buvo. Dabar jo vietoj tigi bed head urban antidotes 2 - tai jis man toks skystokas, sitas geresnis buvo
We all live under the same sky, but we dont all have the same horizon