Sensai Lifting Mask Peel-Off ir Lifting Essence - mano krepšelyje didžiąją daugumą sudaro Sensai produktai, nes jie, nepaisant kokią liniją pasirinkčiau, komfortiški, iš to, ką bandžiau iki to, maksimaliausiai drėkiną odą, garantuotai efektyvūs- naudojant aš matau realų rezultatą.
Vivi drėkinamasis losjonas veidui - ypatingo efekto ar pokyčių naudojant nematau, malonus, atgaivina, patinka, kad kvepia žolėmis. Nusiperku, kai būna pasiūlymai įsigyti produktų su 50% nuolaida.
Alba Botanica paakių gelis su žaliąja arbata - manau jis tinkamiausias paakių odai, kuri neturi jokių problemų. Labai lengva tekstūra, greitai įsigeria, bekvapis, gera sudėtis, didelė talpa (30ml). Teigiama, kad tinka jautriai odai, bet man kas kartą užtepus dilgčiodavo, o po poros savaičių oda ne tik dilgčiojo, bet ir parausdavo. Paieškojau atsiliepimų, ką tik užtepus dilgčioja daug kam, bet man diskomfortiška tokią priemonę naudoti, sutepiau kaklui.
Clinique losjonas - labai agresyvus, siaubingai išsausinantis odą, dėl to aš jį naudoju retkarčiais lokaliai, jei iškyla koks nors spuogelis. Dėl to pilno produkto niekada nepirkčiau ir tikrai nenaudočiau 2 kartus per dieną, bet miniatiūra kosmetinėje netrukdo ir kartais praverčia.