Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Garnier ten prauskiklis, ar ne?
Atsakyti
Taip,prausiklis....
Atsakyti
Timeless hialurono serumas pure. Nepaliko didesnio įspūdžio. Kol kas nekartosiu.

vartotojo įkelta nuotrauka

Urban Decay šešėlių pagrindas. Tobulas, į jo vietą toks pat iš sandėliuko.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti
SAULĖ nenuplaunamas plaukų balzamas su rožių absoliutu ir šilku
Super wub.gif jau kažkelintas butelaitis. Naudoju ir šlapiems, ir sausiems plaukams. Ne kiek vizualiai efektą duoda, kiek puoselėja, drėkina,maitina. Dar vienas toks pats jau naudojamas biggrin.gif

EUCERIN veido emulsija SUN, SPF 50, 50 ml
Bekvapis, skystos konsistencijos, lengvai susigeria, pasiskirsto, nepalieka baltumo. Gerai saugo nuo saulės.
Nepatiko tik buteliuko kaklelis (maža skylutė) - norėtųsi pompos gal. Šiaip tikrai geras ir kartotinas.

L'Occitane Cherry Blossom Shimmering Lotion (travel size) - toks
Nei skystas, nei tirštas, greitiai susigeria, skaniai kvepia, palieka mažučius mažučius blizgučius, kurie matosi ryškioje šviesoje (kad jie yra,pastebėjau tik paskutinį kartą tempdama rolleyes.gif ). Dėl drėkinimo nežinau, nepasakyčiau,kad išskirtinis. Gautas dovanų, su malonumu sunaudotas, bet pati nepirkčiau turbūt. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 13 birželio 2017 - 18:16
L'Oreal Total repair extreme plaukų šampūnas. Pabaigiau, nes nesinorėjo išmesti. Plovė švariai, nors labai sausino plaukus. Nekartosiu kol kas.

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
Mitomo nosies ir paakių lakštinė kaukė. Tik du 'popieriukai', tai arba dėtis ant nosies, arba ant paakių. Aš ją sunaudojau paakiams. Pagal idėją turėtų drėkinti, tačiau poveikio nepastebėjau labai didelio (jei sąžiningai- nepastebėjau jokio, tik save bandžiau įtikinti, kad kažkoks visgi būti turi). Gavau kaip dovaną, tikrai pati nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 06 13, 11:10)
Urban Decay šešėlių pagrindas. Tobulas, į jo vietą toks pat iš sandėliuko.

As jau irgi nzn kelinta naudoju..
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2017 06 13, 19:00)
EUCERIN veido emulsija SUN, SPF 50, 50 ml
Bekvapis, skystos konsistencijos, lengvai susigeria, pasiskirsto, nepalieka baltumo. Gerai saugo nuo saulės.

Turiu situ net 2vnt pasiemiau su akcija.. labai patinka.. vien jau del to, kad matini veida palieka, nes su spf 50 tas beveik neimanoma.. bet man tai lb jaucias alko kvapas.. kaip jums jis bekvapis.. unsure.gif biggrin.gif bet man netrukdo
Atsakyti
Balandžio -gegužės pabaigtuvės
Rasa intensyviai maitinantis ranku kremas, sunaudojau darbe, kaip uz tokią kainą tikrai patiko, nors galetu isigerti ir greiciau smile.gif pakartojimo tikimybė neatmestina smile.gif
Noreva Sensidiane micelinis vanduo nebuvau itin sužavėta, pirkau prisiskaičiusi čia forumuose gerų atsiliepimų, bet iki biodermos jam dar toli (šis man graužė akis ir makiažą valė tikrai prasčiau), kartojamas nebus. Šiaip sakiau po jo grįšiu prie biodermos bet kolkas pabandymui įsigijau la roche posay eau micellaire ultra
Yves Rocher volume šampūnas ne stebuklas bet visai patiko, jei lietuvoje būtų galima įsigyti tokiomis kainomis kaip Vokietijoje, Ipsanijoje tikrai pakartočiau (lietuvoj tai kainos YR kazkoks kosmosas, as uz sita sampuna gal 2,5eur mokejau, aisku su akcija bet kiek buvus ju pardese kitose salyse tai ten visados viskam akcijos smile.gif )
Quintessentially English English rose vonios bomba lauktuves is Anglijos, labai kvepejo, maudziausi tarsi piene su rozem, oda buvo labai minksta, švelni ir kvapni, žodžiu labai patiko
Lancome Hydra Zen veido kremas, patiko, neatmetu galimybės pakartoti, nors į jo vietą dabar įsigijau kitą
Clinique dry form pieštukinis antiperspirantas - labai patiko, turbut geriausias naudotas, nors ir bekvapis bet tikrai veiksmingas ir labai skalsus, ilgam užteko, vienintelis minusas šiek tiek tepa baltai. Po jo nusipirkau vichy bekvapi tai visikai atrodo nieko neapsaugo nei nuo kvapo nei nuo prakaitavimo tai dar papildomai driclora pirkau
Dior nude pudros mėginukas, pudra jau bandyta ir naudota ankščiau, visai patinka, bet tikrai yra ir geresnių smile.gif
Bare Minerals original jau n-toji baigiama ir labai mylima. Po šios buvau nusipirkusi jane iredale pure pressed bet man ji visai nepatiko ir nepalyginsi su BM,nuo kurios oda tiesiog svyti, tai jane keliavo i isparduotuve ir vel nusipirkau BM, man vienintelis jos minusas kad greit issinaudoja
Tigi Bed Head oil infused sampunas, patiko, netgi virsijo lūkesčius, manau kada nors pakartociau, dabar i jo vieta pirkau tigi bed head urban antidotes 2 recovery
Biotherm Aquasource kremo-gelio meginukas, taip pat jau naudotas buvo kremas pries tai, patinka, ypač vasarai ir šilatajam sezonui, toks giavus, o meginuka patogu isimesti i kelione

Taip pat prie pabaigtuvių pridėsiu šitus, nes ju likučius tiesiog palikau viešbuti po atostogų taupydama vietą lagamine biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
TBS braskinis sviestas gautas dovanu, nesu as didele gerbeja tbs nes man ju priemones dauguma be poveikio tai ir sitas metesi metesi, galvoju isimesiu i kelione nes oda vistiek pasauseja nuo saules ir pan, tai beveik ir susinaudojo
Numismed urea rankų kremas, mano megstamiausias ranku kremas, kartojamas ne pirma karta, o kadangi ir taip turiu ne vieną tai negaila buvo ir palikt likuti biggrin.gif
Atsakyti
Mary Kay nagų lakas Polish pearls. Išvarvinau iki paskutinio lašo. Patiko, tik į pabaigą pradėjo tirštėti (kuris lakas netirštėja...), tepėsi gražiai, šepetėlis patogus. Graži spalva, laikėsi trumpai, kaip ir visi kiti nagų lakai ant mano nagų. Pakartočiau, jei neplanuočiau nagų priauginimo...

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 19 birželio 2017 - 15:54
Cutrin purškiklis plaukams. Patiko tik kvapas. Neskalsus, plaukai vis tiek atrodo sukritę, nors ir netaupiau. Turiu dar vieną sandėliuke, tai pabaigsiu ir tą ir kol kas nekartosiu.

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 06 17, 17:39)
As jau irgi nzn kelinta naudoju..
Papildyta:

Turiu situ net 2vnt pasiemiau su akcija.. labai patinka.. vien jau del to, kad matini veida palieka, nes su spf 50 tas beveik neimanoma.. bet man tai lb jaucias alko kvapas.. kaip jums jis bekvapis..  unsure.gif  biggrin.gif bet man netrukdo

žinokit, nusipirkau Avene į jo vietą, tai nepatinka ax.gif Galvoju grįžt prie Eucerin.. Ir specialiai atkreipsiu dėmesį dėl kvapo dabar, nes save visad priskyriau prie jautresnių kvapams kosmetikoje biggrin.gif Galvoju, gal čia taip dėl to, kad naudojimo pradžioj neužfiksvau kvapo, o pabaigoj gal jis jau išsivėdinęs buvo.. unsure.gif
Atsakyti
Taupiai naudojosi, nes riebus, bet pilnai neįsigerdavo, palikdavo tokį kremo jausmą,
todėl nekartosiu smile.gif
Labai patiko, tik greit baigėsi unsure.gif
Labai patiko, bet nemaža kaina, todėl kolkas nekartosiu 4u.gif
Atsakyti