Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Ice cream nenuplaunamas kondicionierius, labai skalsus, ilgam užteko, bet šiek tiek sunkino ir riebino plaukus. Nekartotinas produktas

Atsakyti
Saflora kūno aliejus su medumi ir citrusais. Labai tiko žiemai, kai oda išsausėja, skanus, neįkyrus kvapas. Ganėtinai skalsus, nes vienos širdelės užteko porai kartu. Kartotinas.

vartotojo įkelta nuotrauka

Vichy antiperspirantas. N-tasis. Į jo vietą toks pat.

(Nuotraukos skolintos).
Atsakyti

Ecodenta juoda balinamoji pasta.

Naudodavau aš ją rytais, švelni, atgaivina, reik manyt pabalina, na, bent jau neužleidžia dantų. Su akcija visai perkama pamainymui.ecodenta-juoda-balinamoji-dantu-pasta-10\

Atsakyti
Geguzes pabaigtukai - velgi pakomentuosiu tik labiausiai patikusius, o jei kas kitas domina, tai klauskit 4u.gif

-Dickinson hamamelio tonikas: hamamelio tonika nuolat naudoju jau kelis metus, tik firmas ir kvapus pakaitalioju, bet siaip skirtumo nematau. Butent sis kvapas man kazkoks fek buvo (toks salstelejes), bet sios firmos yra ir kitu kvapu.
-Pacifica Berry Clean veido prausiklis: nemoku taupiai naudot prausikliu, tai subaigiau per menesi, bet manau drasiai 2 ar ilgiau gali uztekt jo. Siaip labai smagus, skaniai kvepejo, gerai prause makiaza. Jau gal 3 ar 4 Pacifica prausiklis ir kolkas visi patinka.
-Kiehl's Cactus Flower and Tibetan Ginseng veido mistas: smagus, gana taupiai naudojosi, malonaus kvapo. Naudoju tokius purskiklius pries tepant seruma ir krema.
-Estelle & Thild Biocalm veido kremas: atrodo toks paprastas eilinis kremumas, kur nei kazkokio kvapo, nei dar kazko, bet odai labai tiko. Ir naudojosi taupiai. Man sios firmos kuno sviestai be galo patinka. Ir tikrai dar kazka sios firmos bandysiu ateityje.
-C.Lavie akiu kremas, veido serumas ir kremas (meginiai): taip patiko megineliai, kad turiu pilnas produktu pakuotes sandeliuke.

-Ecocare dregnos serveteles: nieko geriau nesu atradus wub.gif O jau kvapas - grynai toks rugstus gaivus obuoliuku. Jau keleta pakuociu sunaudojus ir butinai vel pirksiu. As jomis valau akis, paskui lengvai pravalau veida pries prausikli. Serveteles dregnos, net pati paskutine neisdziuvus buna, pati serveteles tvirta, neskysta.
-Goddess Garden Erase the Day prausiklio meginelis: prausiklis molio pagrindu, nuprausia oda iki girdzdejimo. Man patinka koki karta ar du per savaite taip, ypac kai ilgiau makiazas devimas ar sporto metu ar tiesiog per karscius prakaituojama, tai norisi gilesnio prausimo. Man jis is tikro labai panasus i Sunday Riley Ceramic Slip, tik kad kaina pigesne.

-Origins Flower Fusion Lavender lakstine kauke: kauke labai tvirta, gerai apeina aplink veida, pakankamai pridrekinta, bet nebega serumas is jos. Ir kvapas labai gaivus, vakare ypac toks atpalaiduojantis. Oda lieka svelnute, minksta, padrekinta.
-Ellame drekinanti lakstine kauke: patiko efektas ant odos, labai padrekintas veidas jautesi, bet man kiek per mazos skyles akims (maciau kauke, tai kazkaip nepatogu su ja ka nors daryt, o ir neprieina gerai aplink akis del to). Ir konsistencija truputi tasi, tai taip pradzioj keista buvo, bet pliusas, kad serumo daug ir uztenka po to ir veidui, ir krutinei, ir rankoms.

-Gillette skutimosi putos: man patinka jos ir vis nusiperku. Putoja gerai, ilgam uztenka, kaina normali.
-Brooklyn Botany veido ir kuno sveitiklis: as tik kunui ji naudojau, bet man patiko. Labai svelnus, bet savo darba atlieka, nepriterlioja vonios.
-Molton Brown Gingerlily kvapo duso zele: dusgeliams as neisranki, bet sio labiausiai kvapas suzavejo wub.gif

-Eubiona sampunas su kivi ir ramuneles: kvapas nerealus wub.gif Jau ne pirmas ir ne antras buteliukas sunaudotas. Bandziau ir kitu sampunu is sios firmos, tai irgi patiko, efektas netgi vos ne vienodas, bet del kvapo sis labiausiai patinka. Teoriskai turetu duot volume, bet to nepastebiu, man net atrodo, kad gal labiau priploja plauka jis, ypac antra diena plaukai nebuna tobulai grazus, bet man vistiek jis patinka.
-Briogeo don't despair, repair kaukes miniukas: jau antra miniuka sunaudojau. Kauke taupi, gerai padrekina plauka, galiu ir nieko netept daugiau ant plauku po jos.

-Laura Mercier presuota mineraline pudra: kazkas nerealaus, jau pora metu kaip ja atradus ir tik ja naudoju.
-Honest Beauty luminizing pudra, spalva Midnight Reflection: duoda labai svelnu vientisa svytejima, tai naudojau kaip highlighteri kasdienai, taip pat po antakiu tepiau. Kazkada pabandziau ir prilipo naudojimas paakiuose - labai nedaug paimt jos ir pasklaidyt, tai duoda lengva gaivuma, svytejima, bet tikrai ne highlighterio blizgejima. Na bet manau cia pas ka sausesne oda, o riebesnei gali neatrodyt gerai.
-Qtica lupu balzamas: vienintelis minusas mediciniskas kvapas, pradzioj isvis pabandzius norejau ismest del kvapo, bet galiausiai ipratau. Laaabai padrekina lupas, jas sutvarko. Naudodavau pries koki sausinanti ar siaip idealiu lupu reikalaujanti lupdazi - uztepdavau lengvai balzamo, po kiek laiko pasausindavau ji nuo lupu ir jau lupdazi tepdavau. Veliau pradejau kaip lupu kauke naudot - uzsidejus pudra tepdavau balzama ant lupu, pabaigdavau veida dazytis ir tada nuvalydavau blazama nuo lupu ir dazydavau jas. Kartais net kokiu ranksluoscio krasteliu valydavau, kad toks sveitimas kartu gautusi.
-YSL vernis a leveres skysti lupu dazai (lip stian lyg tiksliau): sita megini tiesiog siaip, ant durniaus norejau sunaudot, o gavosi taip, kad tiek spalva, tiek tekstura produkto patiko tiek, kad jau ir pilna pakuote nusipirkau. Laaabai lengvai jauciasi ant lupu, atrodo, kad nieko netepta, nesausina lupu, spalva pigmentuota, labai grazus slapias blizgesys, nebega uz konturo. Vienintelis minusas, kad ties lupu kampuciais sunkiau padazyt. Isbuvau 6 valandas valgydama, gerdama, uzkandziaudama, buckius duodama (buvom gimtadienio sventej), tai po tu 6 valandu pats slapumas ir pirminis ryskumas apsivale, bet spalva vistiek ryski ir vientisa tebebuvo, galejau i zmones eit ir neatrodytu, kad nusidevejes lupdazis. Zodziu, man tik pliusai.
-Dior Miss Dior Blooming Bouquet EDP meginelis: jau nebezinau kelintas meginelis butent sio kvapo (Miss Dior man daug patinkanciu, bet ne tiek, kad pirkciau) ir kuo toliau, tuo labiau patinka kvapas. Jau net rimtai mastau isigyt pilna buteliuka.

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 05 30, 16:33)
Geguzes pabaigtukai - velgi pakomentuosiu tik labiausiai patikusius, o jei kas kitas domina, tai klauskit 4u.gif

Kas ten Tata harper buvo ir kdl nesuzavejo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 05 30, 23:15)
Kas ten Tata harper buvo ir kdl nesuzavejo ? smile.gif

Ten Tata Harper resurfacing mask kaukes miniukai. Ne tai, kad nesuzavejo, bet ne tokia ji, kad noreciau pilnos pakuotes. Kaip kauke ji normali, nebuvo kazkokio wow efekto, na pagrazina, paskaistina, paminkstina oda, bet daugmaz kaip ir kitos tokio tipo. Uztai ziauriai netaupi ji - man vieno indelio (7ml) vienam kartui teuztenka veidui, nes raso, kad tept storai. Tiesa, aprasyme raso tept ant veido, kaklo ir krutines, tai ten pilno dydzio turbut iskart ir suteptum biggrin.gif Kai turejau paprastus meginelius, tai vieno ne nematyt veidui, teko 2 sunaudot ir nebuvo kazkokio storo sluoksnio.

Nu ir siaip turejau tuos miniukus gal viso 5-6, tai ok, bet 5*7ml=35ml, o tai daugiau nei pilnoj pakuotej yra (ten 30ml), tai net tik veidui naudojant pagal rekomendacijas, kad pradzioj keliskart per savaite, veliau karta i savaite, tai teuztektu 2-3 savaitems, o jei ir kakla bei krutine tept, tai po savaites tuscia butu. Nu kazkaip cia labai smulkmeniskai ziuriu, bet man norisi kazko daugiau kai tokia kaukes kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 31 gegužės 2017 - 00:59
Mary Kay akių makiažo valiklis. Labai patiko, nes gerai valė makiažą ir nedirgino akių. Tik galėtų būti skalsesnis, nors jo nedaug reikia, bet susinaudojo pakankamai greitai. Jau laukiu naujos pakuotės, o kol kas į jo vietą Vichy dvifazis akių makiažo valiklis.

(Nuotrauka skolinta).
Atsakyti

La Roche posay prausiamosios micelinės putos. 

Labai patenkinta, puikiai pašalina veido makiažą, negraužia akių, nedirgina, neerzina odos. Skirtos jautriai odai. Tokias pas nusipirkau vėl.

mousse_deau_micellaire_flacon_150ml_frgb

Atsakyti

Ahava kūno losijonas, patiko, drėkinimo užteko, kvapas neerzino, skalsus produktas. Prie progos kartotinas, tik kad kol kas spintelėse butelaičių pilna, tai naudosiu atsargas.

mb-body-lotion-lotus_h__6.png

Atsakyti

Lumene CC kremas Light atspalvis.

Nusipirkau vėl naują 3 tubelę.

Kremas lengvas, man norėtųsi, kad suteiktų daugiau glow, dabar labiau semi matte, maskuoja gerai, raudonų dėmių ar tamsių paakių nelabai, puikiai sulygina veido odą, nekemša porų.

Nupirkau sesei, ji irgi juo džiaugiasi.

IMG_1901.JPG

foto http://ilovemanythin...6in1-30-ml.html

Atsakyti

Lacalut White pasta.

N-toji. Pakaitaliot vis nusiperku ir tik per akcijas.

Man ji neaštri, švaria valo, atgaivina, dantų neapleidžia.

Bus dar perkama ne kartą.

whiterus.jpg

Atsakyti

Viskas is geguzes pribaigtuku rolleyes.gif
Garnier labiau pirkau vyrui i darba nestis, bet likuti namo parnese man damust, tai patiko, sakyciau kaip uz tokia kaina-liuks. Puikiai prausia riebiai uzdeta makiaza, net ir grima, nesausina odos, ko bijojau, laaaaabai nedaug reikia, zodziu norint pigaus bet neblogo varianto, labai verta isigyt.
Avon duske puiki, maloniai neikyriai kvepia, puikiai putoja, nesausina odos, dar ir kaip vonios putos pasitarnavo, nes butelio kiekis didelis, tai biski pabodo ji man, tad sunaudojau kaip vonos putas.
Madre Labs roziu vandenukas kaip ir vandenukas uz kelis $ biggrin.gif Nuvalo, atgaivina, bet daugiau nieko, sakyciau gal visai labesnis naudot butu kaip purkiama atsigaivinimo priemone dienos eigoj smile.gif
Avon bijunu-granatu vonios putos suejo ore, ir isvis man patinka Avon putos 4u.gif
Is kaires apacioj, lupu blizgis kazkoks ekologiska, bet suseno, nespejau pribaigt, tai ismetu, bet spalva ir laikymasis super buvo... wub.gif
Tusu rinkinukas su "pukeliais" a la priaugintu blakstienu efektas, labai patiko, tikrai padazydavo efektingai, bet pasiterliot tekdavo graziam efektui. Nekartosiu, nes tyngiu biggrin.gif Atradau MAC tusa kuris mane labiau tenkina nei tie plauseliai...
ARTDECO pravedimas-flamasteris buvo jau antras, labai patinka, kokybiskas ir laikosi kaip blink.gif
MINCER kremukas dienai-nakciai neblogas, sunaudociau mielai ir pilna pakuote, malonus toks.
SISLEY Teint Expert skysta pudra ka as zinau, tikejaus wow, nes pigesne Sisley Teint Eclat tai labai labai patiko, nu galvoju si brangesne bus ui... O gavos oi biggrin.gif Blizget veidas eme jau po keliu valandu, ziauriai pastebima ant veido. Laikiau megini progai ir isauso diena kai i baliu eidama isitepiau, tai vyras pamates net kruptelejo, sako "kai kasdien tai veida aksomini pasidarai, o ka cia siandien isdarineji kai pas zmones reik eit" blink.gif Likau pribloksta blink.gif Zodziu subego i rauksleles, blizget eme, tartum veidas spuogus iskele, nesupratau, bet veidas kaip senes atrode unsure.gif Jetus jei taip pilna kieki isigijus uz tiek pinigu-taip ir nusisaut galima doh.gif frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 10 birželio 2017 - 20:31