Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(lumi @ 2017 04 19, 13:26)
</p></div></blockquote><p>O gal galit kokį nors depiliacinį kremą rekomenduoti ?  4u.gif </p>

Nelabai galiu rekomenduoti, nes tai buvo pirma pažintis su tokiais depiliaciniais kremais. Gal kuri kita narė turi išbandžiusi ir žino gerų kremų. Pačiai įdomu būtų... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2017 04 17, 14:14)
Išvada  biggrin.gif Kartotinas.

aš turiu tokį tik violetiniu dieviškas kvapas wub.gif

bet ne apie tai...

baigiau avon putas

vartotojo įkelta nuotrauka

nežinau, gal per mažai pyliau, ale putoja tik pradžioj. neypatingos man, nekartotinos
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 04 19, 12:14)
Nelabai galiu rekomenduoti, nes tai buvo pirma pažintis su tokiais depiliaciniais kremais. Gal kuri kita narė turi išbandžiusi ir žino gerų kremų. Pačiai įdomu būtų... rolleyes.gif

Man šitas "Debiut" pats geriausias biggrin.gif 5 min ir viskas bigsmile.gif jam prilygo tik Byly kažkuris, o visi kiti veet ir k.t. panašios kainų kategorijos- erzino odą, arba nieko nepašalindavo normaliai...
Atsakyti

Lush Ro's kūno kondicionierius, nepatiko, pagal aprašymą drėgną odą reikia ištept ir nuplaut - bet pats efektas - oda likdavo tokia kaip riebaluota/ vaškuota. Man trūko drėkinimo, o kažką ant viršaus tept nei šis  nei tas, žodž, nekartotinas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 20 balandžio 2017 - 18:03
Ir vėl... pabaigiau ELLAME šilkinę veido kaukę HYDRO COMPLEX wub.gif

Atsakyti
Lacalut balinamoji dantų pasta. Patiko, dantų gal labiau neišbalino, tik palaikė jų spalvą, nes mėgstu kavą, tai neleido dantukams tamsėti. Kartotina.

Biocel drėkinamoji veido kaukė. Patiko. Panaudojau ir skystį, kuris liko pakuotėje, labai daug dar jo ten buvo, tai kokiai savaitei užteko vakarais pasiteplioti. Kartosiu.

Atsakyti
Pastarojo menesio pabaigtybes:

Mixa kremas nutupe lentynoj atsitiktinai, buvo maxėj -40% visai kosmetikai, pati ranka išsitiesė ir nusipirkau biggrin.gif Šiaip toks joks, maloniai susitepe, susigeria gerai, turi spf, bet kazko gero nedaro, tai nei peikiu, nei giriu...
Lavilin rutuliukas jau ketvirtas, pradzioj naudojau kreminej konsistencijoj, bet rutuliukas patogiau, viena veiksmingiausiu ir sudetim geriausiu priemonių, jau dar vienas pakeliui pas mane, jokiu kitu nebenoriu ax.gif
PAYOT prausiklis ir tonikas liuks, tik nezinau kodel konsultante Douglas pakiso man misriai odai, kai sakiau kad normali-sausa pas mane, tai po prausimosi traukdavo labai, bet tonikas puikiai tempima nuimdavo, atgaivindavo, patiko abu ir skalsus belekaip wub.gif
Kielh's šampas ir kondišinas super, mano pūstiems, garbanotiems, besišiaušiantiems plaukams liuks wub.gif
AHAVA ranku kremukas tiesiog dieviskas, kartotinas, superinis wub.gif
Elie Saab Phanter kvepaliukai nea, pilno kiekio nenorėčiau unsure.gif
Ir dovanų iš UK parvežta paakiu kaukė patiko, ryte tiesiog spindėjau biggrin.gif Patiko, dėmesio verta.
Atsakyti

Norika, kur perkat tą lavilin dezodorantą?  :4u:​ 

Atsakyti
Visa laika siunciuosi is USA, visad laukiu ar nutaikau kuris psl duoda papildoma -10-20% nuolaida (vitacost, iherb, luckyvitamin ar tiesiog is amazon), tiesiog ieskau palankiausios kainos praskanuodama visus paminetus psl biggrin.gif
Atsakyti

Reikes pabandyt sita Lavilin, nes kremini bandzius, bet man ziauriai sausino pazastis, net iki niezejimo/kasymosi. Ir tikrai neveike zadeta laiko tarpa. 

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 04 30, 18:47)
<p>Reikes pabandyt sita Lavilin, nes kremini bandzius, bet man ziauriai sausino pazastis, net iki niezejimo/kasymosi. Ir tikrai neveike zadeta laiko tarpa. </p>

Kremini reik nutaikytai labai dozuot, jei per daug naudoji-sausina.... O veikia tada, kaip naudoji pagal instrukcija, ne siaip teplioji belekaip, belekada rolleyes.gif
Siaip man su ilgais nagai nelabai patogus kreminis variantas, todel perejau prie rutuliuko biggrin.gif
Atsakyti

Pagal instrukcija ir naudojau, bet man jis neveike. Jau seniai tas buvo, tai gal ir veikdavo pora dienu maximum. Bet siaip visi deikai labai individualu - kazkam ir akmenelis veikia idealiai, o man tiek kietas, tiek skystas akmuo nieko nedaro.

Atsakyti