Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(tursi @ 2017 03 31, 22:36)
HELP
Kas turit ląstelinį vandenį. Kur pirkote ir ar nevarva per šonus papurškus? Ar kamštelis tvirtai fiksuojasi?
vartotojo įkelta nuotrauka

Nieko nesuprantu, jau antras ir papurškus veidą lieku šlapia ranka ir rūbais, vandenėlis varo per šonus  blink.gif

Nepameluosiu, jau naudoju koki 4.. nu zinokit jokiu bedu.. gal koks brokuotas vis pakliuna unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2017 04 01, 13:23)
Now Foods, Solutions, Hyaluronic Acid Firming Serum, 1 fl oz (30 ml)
Nepatiko kvapas, lipnumas ant rankų (būtinai nusiplaudavau iš karto po serumo tepimo/prieš tepant veido kremą) ir nepatiko odos traukimas džiūvant serumui (minutėlė iki kremo užtepimo).
Poveikio atžvilgiu irgi kažkaip "joks", gal netgi įtarčiau,kad poras pakemša.

Man sitas labai wub.gif o tempimas odos normalu, nes jis ,,firming'' smile.gif dabar naudoju The ordinary hialiurona, jis gerokai lipnesnis, bet man netrukdo kazkaip;. man New foods minusas tik, kad greit pasibaige ganetinai.. bet kartociau
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 04 01, 22:10)
Nepameluosiu, jau naudoju koki 4.. nu zinokit jokiu bedu.. gal koks brokuotas vis pakliuna  unsure.gif

o kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 04 02, 00:10)
Man sitas labai  wub.gif o tempimas odos normalu, nes jis ,,firming''  smile.gif dabar naudoju The ordinary hialiurona, jis gerokai lipnesnis, bet man netrukdo kazkaip;. man New foods minusas tik, kad greit pasibaige ganetinai.. bet kartociau

Man tas tempimas toks kaip džiūstančios molio kaukės, o ne kaip firming unsure.gif
Taip, pasibaigė tikrai gana greitai (gal kiek daugokai vienu kartu pompa išspaudžia).

Dar vienas pabaigtukas:
"KOSMETIKOS DNR" DRĖKINAMASIS KREMAS: Niacinum
Jau antra pakuotė baigta ir toks pats į jo vietą.
Lengvas, greit susigeria, nelipnus, švelnaus kvapo (link bekvapio), patogus dozatorius. Tikrai gerai drėkina.
Atsakyti

Estee Lauder Pure Color juodas akių pieštukas, trumpasis iš rinkinio.

Pirktas 2014 m. gruodį  :blink: 

Grįžus darban naudojau kasdien paryškint blakstienų augimo liniją.

Minkštas, bet ne per daug, netepdavo paakių nubirus ašarai, nebyrėjo, intensyviai juodas. Išties jokių priekiaštų.

estee-lauder-pure-color-intense-kajal-ey

Atsakyti
Vitulka, įmesk kada savo krepšelį 4u.gif Pas tave kiek pamenu toks minimalizmas, smalsu akis paganyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2017 04 02, 11:42)
o kur perkate?

Is Eurovaistines.. 4u.gif
Atsakyti

Vitulka, įmesk kada savo krepšelį 4u.gifPas tave kiek pamenu toks minimalizmas, smalsu akis paganyt smile.gif

kai tik galėsiu :)

Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2017 03 23, 23:44)
embryolisse lait-crème concentré bus kartojamas, nes efektyvus mano odai. Pagrinde naudojau, kaip primer'i, nors jis man labai visapusiskas produktas.

Isbandziau meginuka.. nu fantastika!! Kodel as galvojau, kad jis bus labai riebios ir sunkios teksturos, toks sunkiai spaudziamas.. bet jis toks kaip pienelis (arba meginuke toks buvo).. labai greit susigere, oda paliko svytincia.. vasarai gal too much, bet saltam sezonui tikrai pirksiu.. bet.. neturi spf, del ko dienai biski nenoreiau naudot, o nakciai ner naudingu komponentu.. nei nuo rauksliu, nei antioksidantu nei t.t be tkarta sunaudot noreciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 03 balandžio 2017 - 10:11
Sveikos. aš ateinu vėl su pabaigtukais.

Kremas gelis Lirene su vyšniomis ir citrina
šiaip neblogas, bet jei daugiau užtepi, tai sunkiai susigeria. nors į pabaigą visai patiko, bet nekartojamas

Vatos padukai softstar.

nepatiko, nes išskyrus juos vienas gaunasi plonas, o kitas storas. kartojamas, nes pirkau 2 už 1 kainą, tai dar vieną pakuotę turiu.

Šampūnas Radical dažytiems plaukams

nežinau ar patiko. 2-3 dienos ir riebaluoti plaukai...
kartosiu, nes turiu dar vieną buteliuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 05 balandžio 2017 - 11:37
Kovo pabaigtukai - daug ju, tai visko neaprasysiu. Jei idomu kazkas, atsakysiu, o siaip paminesiu tik labiausiai patikusius 4u.gif

-Shiseido vatytes - jau n kartu pirktos ir toliau jas naudosiu. Geras kainos/kiekio santykis, pacios vatytes minkstos, nepalieka vatos gabaleliu ant veido ir pan.
-Ecocare dregnos serveteles - geriausios is geriausiu wub.gif Dregnos, bet ne per dregnos, nuvalo visa makiaza be problemu, neplysta, neissauseja besivalant, neerzina odos ir akiu. Pirmakart naudojau sio kvapo, bet patiko, nors obuoliu+medaus man skaniau kvepia, tokie tikri rugstus obuoliukai. Pirksiu butinai ir vel.

-patchology lupu kauke - na nuo vieno karto sunku pasakyt, bet noreciau daugiau ju panaudot. Lupos labai minkstos ir svelnios visa diena buvo. Ir kvepia labai skaniai.
-Tata Harper kaukes megineliai - kazkodel sikart kvapas nelabai patiko, nors lyg seniau esu turejus jos megineli. Siaip patiko ir turiu 3 miniukus po 7.5ml, tai manau geriau susidarysiu nuomone kai juos subaigsiu. Va kas kazkiek kliuvo, kad raso tept storesni sluoksni, o man is vieno meginelio vos plonai puse veido pasidenge, tai teko 2 meginelius per karta sunaudot.

nieko isimintino is meginiu

-Odacite marula + neroli aliejaus miniukas - tikrai tikrai bus perkamas pilno kiekio. Nesu alieju megeja ir kai kurie kemsa oda, bet nerolis man tobulas. Oda lieka minkstute, svelni, padrekinta.
-Burt's Bees lupu balzamas - nebezinau jau kiek sunaudojus as ju. Tikrai pirksiu ir toliau.

-Secret clinical strength dezikas - tobulas kai reikia 100% apsaugos. Nepaveda nei paciu karsciausiu oru, tai ir vel jo vietoj toks pat.
-L'occitane duso aliejaus miniukas - patiko ir kvapas malonus, nors toks biski muiliskas. Gal vel noreciau jo, bet po pertraukos, nes baisiai taupus.
-Estelle & Thild kuno sviestas - tobulas wub.gif Sis is 4 sviestu rinkinuko, bet visi jie be galo maloniai kvepejo, kvapas nestiprus. Patys sviestai daugiau kaip kremo konsistencijos, nera per riebus, bet ir nera per lengvi. Manau ir per karscius imanoma naudot. Pirksiu vel butinai.

-Laura Mercier presuota mineraline pudra - velgi mano favorite 4u.gif Jau pora metu tik ja tenaudoju, tiksliau tiek presuota, tiek biria. Nors zadu dabar jau tik presuota pirkt del patogumo (ar i rankine isimest masinoj pasitvarkyt makiaza, ar kelionej veztis).
-Priti NYC nagu lakas - labai labai patiko tiek lakas, tiek spalva, bet nezinau ar kada dar sios firmos laku pirksiu. Gyvai nera kur apziuret, online mazai swatch'u, tai sunku pasirinkt spalvas, o kaina tikrai nemaza. Bet siaip lakas labai greitai dziusta, lengvai dengiasi, gerai laikosi - 10 balu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 04 06, 00:57)
Kovo pabaigtukai - daug ju, tai visko neaprasysiu. Jei idomu kazkas, atsakysiu, o siaip paminesiu tik labiausiai patikusius  4u.gif

Lancer polisho nebandei? bigsmile.gif nu labai jau isgirtas.. bet ir kaina labai jau.. nedraugiska biggrin.gif
Atsakyti

Lancer ten prie meginuku yra polish, prausiklis ir kremas. Man sveitiklis patiko labiausiai ir kvapas skanus, bet siaip nebuvo wow kazko. O ir siuo metu as nelabai isvis sveitiklius naudoju.

Atsakyti