QUOTE(tursi @ 2017 03 31, 22:36)
HELP
Kas turit ląstelinį vandenį. Kur pirkote ir ar nevarva per šonus papurškus? Ar kamštelis tvirtai fiksuojasi?
Nieko nesuprantu, jau antras ir papurškus veidą lieku šlapia ranka ir rūbais, vandenėlis varo per šonus
Kas turit ląstelinį vandenį. Kur pirkote ir ar nevarva per šonus papurškus? Ar kamštelis tvirtai fiksuojasi?
Nieko nesuprantu, jau antras ir papurškus veidą lieku šlapia ranka ir rūbais, vandenėlis varo per šonus
Nepameluosiu, jau naudoju koki 4.. nu zinokit jokiu bedu.. gal koks brokuotas vis pakliuna
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2017 04 01, 13:23)
Now Foods, Solutions, Hyaluronic Acid Firming Serum, 1 fl oz (30 ml)
Nepatiko kvapas, lipnumas ant rankų (būtinai nusiplaudavau iš karto po serumo tepimo/prieš tepant veido kremą) ir nepatiko odos traukimas džiūvant serumui (minutėlė iki kremo užtepimo).
Poveikio atžvilgiu irgi kažkaip "joks", gal netgi įtarčiau,kad poras pakemša.
Nepatiko kvapas, lipnumas ant rankų (būtinai nusiplaudavau iš karto po serumo tepimo/prieš tepant veido kremą) ir nepatiko odos traukimas džiūvant serumui (minutėlė iki kremo užtepimo).
Poveikio atžvilgiu irgi kažkaip "joks", gal netgi įtarčiau,kad poras pakemša.
Man sitas labai o tempimas odos normalu, nes jis ,,firming'' dabar naudoju The ordinary hialiurona, jis gerokai lipnesnis, bet man netrukdo kazkaip;. man New foods minusas tik, kad greit pasibaige ganetinai.. bet kartociau