Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Pabaigiau:
Jau 2 ar 3 kart kartojami Institut esthederm tonikas ir lastelnis vanduo.. i ju vieta vel tie patys smile.gif ir tos pacios firmos kremas.. su lasteliniu vand.. speju tikrai vel kartosiu kada nors . Dar subaigiau Clogin intymios prausimosi putas.. kartojamos.. atradimas siu metu.. ir loccitane aliejus taukmedzio prausimosi.. patiko, be ti jo vieta Shu uemura aloiejus izymusis!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
PLaukams tiko, bet galvos odai nelabai unsure.gif
Atsakyti

Dove oxygen moisture šampūnas ir kondicionierius - mano plaukai riebūs, šampūną jau ne pirmą sunaudojau, labai patinka, nesusiriebaluoja taip greit plaukai, suteikia apimties. Kondicionierių tepu maždaug tik nuo pusės plaukų, tai šiek tiek trūko galams drėkinimo.

Garnier veido kaukės - oda mišri į riebumą. Žalioji labai patiko, taip pat esu naudojus ir mėlyną tai šias abi kartosiu, rožinė man buvo "per daug" unsure.gif labai suriebino odą, vakare naudojau tai kitą dieną atsikėliau lyg patepta aliejum unsure.gif po naudojimo dar lieka daug to skysčio dar bent dviem dienom susitept.

Garnier veido kremas - patiko, jau ne pirmas, gal labiau dienai skirtas nes matizuoja odą, drėkimo užteko, dabar ieškausi kažko kito nes labai nemėgstu kad kabinamas pirštu.

Bio-oil aliejus - aliejų šiaip nemėgstu bet čia eilinį kartą pabuvau reklamos auka biggrin.gif tepiau strijoms ir ant randelių, pagal instrukciją reikia bent porą kartų per dieną, aš pasitepdavau gal tik kartą per savaitę tai aišku poveikio jokio nebuvo.

Avon dušo želė - prausė ir putojo gerai, skanus kvapas, minusas kad labai greit susinaudojo.
Atsakyti
Madara Anti Cellulite Cream 150ml

Kaip kremas patiko - tirštokas, gerai susigeria, natūralaus žolinio kvapo. Apie anticeliulitinį poveikį negaliu pakomentuot, naudojau nereguliariai.

Su mano kūno kremo naudojimo įpročiais (nelabai man reikalinga kūno odai), tai turbūt persistengiau pirkdama kremą už tokią kainą (tikėjausi naudoti sąžiningai kojoms, bet gavosi kaip visada ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fruttini duso zele, nera bloga,bet nekartotina, pliusas tas kad tokia zelatinines konsistensijos tai issinaudojo iki paskutinio laso
Klorane - kartotina ir kartojama (kito kvapo), labiausiai patikusi duso zele kuria esu kada nors naudojus. Pirkau FR keliones metu kaip ir lauktuvem 3 vnt bet pabandzius visos liko pas mane biggrin.gif
Glister - nebe pirma ir ne paskutine, kartojama
Estee Lauder advanced night repair minis, sitas antras jau, patiko - pasitaikius gera kaina pakartociau - parduotuves kaina ne smile.gif
dior j'adore losjonas kaip losjonas, kvepia ir tiek smile.gif drekinimo prasme yra geresniu
schwarzkopf essence ultime - paskutinis sh, sausina plaukus labai, buvau pirkus is seniau ir metesi likutis nepabaigtas tai sunaudojau sepetukam kosmetiniam plaut
avon arbuzinis purskiklis - sunaudojau kad sunaudot, net nzn is kur as ji gavau biggrin.gif nekartosiu
ellame hydro kauke kartojama ir dar bus kartojama
chanel mademoiselle, bus kartojami, nes is sandėliuko ištraukiau atsargas, jei netureciau gal padaryciau pertrauka nes turiu dar ir edt
Atsakyti
Sveikos,

kadangi pati tyliai skaitinėju, tai nusprendžiau ir pati aptart savo naudotus ir pabaigtus daiktus.

Vivi drėkinamoji kaukė su kolagenu

Naudojimas: kartą per savaitę. tept ant sudrėkinto veido, po 10-15 min nuplauti vandeniu. tepti kremu.

man patiko. nors išdžiuvus truputį tempė odą, bet nuprausus ir kremu patepus buvo neblogai. be to kai nemokamai gauta, tai buvo labai gera.
Bet nekartotina, naudoju kitą kaukę sekmadienio maudynėms. apie ją kai baigsiu.

(atleiskit, nuotrauka iš interneto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 17 kovo 2017 - 15:25
QUOTE(Li @ 2017 03 17, 16:24)
Sveikos,
kadangi pati tyliai skaitinėju, tai nusprendžiau ir pati aptart savo naudotus ir pabaigtus daiktus.
Vivi drėkinamoji kaukė su kolagenu

Jau padek die sita kauke.. mano oda nejautri tikrai.. tiek visko bandau ir naudoju... ir nieko.. nu sita kauke.. joptvairoges.. nudegino oda!!! As jau buvau persigandus, kad luptis prades.. bet aciu die nurimol.. bet kad tokia reakcija.. nunensiau ir grazinau atgal.. sakau pacios naudokit unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 03 17, 20:37)
Jau padek die sita kauke.. mano oda nejautri tikrai.. tiek visko bandau ir naudoju... ir nieko.. nu sita kauke.. joptvairoges.. nudegino oda!!! As jau buvau persigandus, kad luptis prades.. bet aciu die nurimol.. bet kad tokia reakcija.. nunensiau ir grazinau atgal.. sakau pacios naudokit  unsure.gif  biggrin.gif

Panasiai ir man su ta kauke, tik uztepiau ir pradejo degint...Nezinau ko ten prideta, bet daugiau nieko nesinori is ju bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2017 03 18, 00:18)
Panasiai ir man su ta kauke, tik uztepiau ir pradejo degint...Nezinau ko ten prideta, bet daugiau nieko nesinori is ju bandyt smile.gif

VIVI turejus tik meginuku, bet nuo ju ir man (ir mano draugei, kuri bande irgi) taip veido oda"degt" pradejo, kad nieko is ju bandyt nebenoriu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 18 kovo 2017 - 06:03
QUOTE(amberr. @ 2017 03 17, 22:37)
Jau padek die sita kauke.. mano oda nejautri tikrai.. tiek visko bandau ir naudoju... ir nieko.. nu sita kauke.. joptvairoges.. nudegino oda!!! As jau buvau persigandus, kad luptis prades.. bet aciu die nurimol.. bet kad tokia reakcija.. nunensiau ir grazinau atgal.. sakau pacios naudokit  unsure.gif  biggrin.gif

QUOTE(Gendre @ 2017 03 18, 01:18)

QUOTE(bu_bu @ 2017 03 18, 08:02)
VIVI turejus tik meginuku, bet nuo ju ir man (ir mano draugei, kuri bande irgi) taip veido oda"degt" pradejo, kad nieko is ju bandyt nebenoriu  blink.gif

Nu man nei degino nei ką. Gal čia kiekvienai skirtingai, nuo odos tipo priklauso? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2017 03 18, 00:18)

Man paaiskino, kad kolagenas taip reaguoja.. bet realiai ka ten pilsto idomu.. vis dovanu, dovanu.. biggrin.gifD nu negali gi tiek duot darmai geru dalyku
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 03 18, 12:18)
Man paaiskino, kad kolagenas taip reaguoja.. bet realiai ka ten pilsto idomu.. vis dovanu, dovanu.. biggrin.gifD nu negali gi tiek duot darmai geru dalyku

Dovanų dėl to, kad aš pas juos kažkada kažkokią anketą pildžiau, ir dabar maždaug kas mėnesį gaunu žinutę su asmens dokumentu ir sms pasiimti dovaną - gaminį iš jų asortimento. Tai vivi gaminių bus ir daugiau.

Ir atleiskit už offtopic 4u.gif
Atsakyti