Sausio mėnesio:
Vaseline cocoa glow kūno kremas - riebokas, ilgai geriasi į odą, drėkinimo man užteko, bet nebuvo nieko įspūdingo, kad kartočiau.
Avon lūpų dažai 'apricot glow' spalva - su dideliais stambiais blizgučiais kurie neatsargiai pasielgus pasklisdavo po visą veidą, gražiai atrodė nebent vasarą prie įgedusios odos o dabar šiaip namie vietoj balzamo susitepiau nes bent jau lūpų nesausino.
Isana lūpų balzamas - kvapas arbūzų
tai vien tas mane papirko, pats balzamas toks šiaip sau, blizgus.
Gian Marco Venturi kvepalų mėginukas - gavau iš Eurokos, nesužavėjo kvapas.
L'oreal micelinis - neblogas, bet mieliau renkuosi Garnier arba Bioderma.
Rimmel BB kremas - nepatiko, labai sunkiai pasidengia, kažkaip nekibo ant odos, tai dažydavaus tik kai turėdavau labai daug laiko nes ilgai užtrukdavo jį 'padoriai' užsitept
Macadamia purškiamas kondicionierius - man labai daug reikėjo jo purkšti kad kažkoks poveikis jaustųsi, tai labai greit išnaudojau, gal per 2 mėnesius, kai tuo tarpu mano favorito Gliss Kur užtenka apie pusmečiui, o kaina triskart mažesnė nei Macadamia.
Maybeline Push up drama tušas - taip pat nepatiko, neįmanoma gražiai pasidažyt. Su visais turėtais tušais išeidavo 'susidraugaut', bet su šituo niekaip. Daviau paskutinį šansą bet niekas nepasikeitė tai metu ir nerekomenduoju.
Dove dezodorantas - mėgstu dove dezodorantus bet būtent šis labai tepdavo rūbus, nekartosiu.
Wet'n'Wild akių šėšėlis spalva 'Brulee' - patiko, neutrali, kūno spalva, nebyrėjo, gal kada nors pakartosiu jei prireiks tokios spalvos.
Arbatmedžių eterinis aliejus - kolkas geriausia priemone poodiniams spuogams mažinti/naikinti, tai kartosiu tik gal kitos firmos.