Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(Jokubauskaite @ 2017 01 18, 17:30)
Pabandykit Extreme moisture linijos kauke, man ji patiko, gerai glotnina, kvapas intensyvus, bet tikrai ne vyriskas  biggrin.gif

4u.gif Ačiū už rekomendaciją.
Iš Rasa extreme Moisture linijos esu bandžiusi balzamą. Smalsumo vedina dabar susiradau seną savo SM rašytą komentarą apie jį " Skanus, tačiau per daug intensyvus kvapas doh.gif ir jis toks gan vyriškas blush2.gif "

biggrin.gif

Sunku man su kvapais kosmetikoje ax.gif ir kam jų tiek prideda ten,kur jų visai nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

N-tasis Loreal vandenukas, puikus i jo vieta toks pat

AlmaK ranku kremas, su mineralais, nuostabus, mano oda sausa, cia tikras issigelbejimas sausai odai wub.gif i jo vieta toks pat bigsmile.gif pirti Eurovaistineje

Lady SS dezodorantas, geras, paskutinius metus naudoju tik sio gamintojo

TBS druska i vonia, labai patiko, poveikis kaip burbulo, svelnus kvapas, malonus aromatas, oda svelni, rekomenduoju

Kauke, is visos serijos si labiausiai patiko, bus kartojama

Guinot meginukai, neuzkabino
Atsakyti
Sausio mėnesio:

Vaseline cocoa glow kūno kremas - riebokas, ilgai geriasi į odą, drėkinimo man užteko, bet nebuvo nieko įspūdingo, kad kartočiau.

Avon lūpų dažai 'apricot glow' spalva - su dideliais stambiais blizgučiais kurie neatsargiai pasielgus pasklisdavo po visą veidą, gražiai atrodė nebent vasarą prie įgedusios odos o dabar šiaip namie vietoj balzamo susitepiau nes bent jau lūpų nesausino.

Isana lūpų balzamas - kvapas arbūzų wub.gif tai vien tas mane papirko, pats balzamas toks šiaip sau, blizgus.

Gian Marco Venturi kvepalų mėginukas - gavau iš Eurokos, nesužavėjo kvapas.

L'oreal micelinis - neblogas, bet mieliau renkuosi Garnier arba Bioderma.

Rimmel BB kremas - nepatiko, labai sunkiai pasidengia, kažkaip nekibo ant odos, tai dažydavaus tik kai turėdavau labai daug laiko nes ilgai užtrukdavo jį 'padoriai' užsitept unsure.gif

Macadamia purškiamas kondicionierius - man labai daug reikėjo jo purkšti kad kažkoks poveikis jaustųsi, tai labai greit išnaudojau, gal per 2 mėnesius, kai tuo tarpu mano favorito Gliss Kur užtenka apie pusmečiui, o kaina triskart mažesnė nei Macadamia.

Maybeline Push up drama tušas - taip pat nepatiko, neįmanoma gražiai pasidažyt. Su visais turėtais tušais išeidavo 'susidraugaut', bet su šituo niekaip. Daviau paskutinį šansą bet niekas nepasikeitė tai metu ir nerekomenduoju.

Dove dezodorantas - mėgstu dove dezodorantus bet būtent šis labai tepdavo rūbus, nekartosiu.

Wet'n'Wild akių šėšėlis spalva 'Brulee' - patiko, neutrali, kūno spalva, nebyrėjo, gal kada nors pakartosiu jei prireiks tokios spalvos.

Arbatmedžių eterinis aliejus - kolkas geriausia priemone poodiniams spuogams mažinti/naikinti, tai kartosiu tik gal kitos firmos.

Atsakyti

Trysduvienas, o wetnwild dar kur nors prekiaujama pas mus LT?

Atsakyti
Nežinau, aš pati ne Lietuvoj pirkau 4u.gif
Atsakyti

Juodas molis

n-tasis pakelis. Maišau, kai užeina ūpas, dar įsilašinu salierų EA. 

Patinka po kaukės švarios odos jausmas. Kiek ten pravalo sunku pasakyt, per retai maišau.

Bet tikrai kartosiu

01db8a20a76075e2b36d042f94a3e306-600x600

Atsakyti

Jau galvojau ne as ji, o jis mane pribaigs biggrin.gif Nelabai moku/jauciu bronzato poreiki. Tai uztruko naudojimas. Bet is esmes geras jis, neturi ryzumo, nekemsa poru.
Papildyta:

Pats apatinis. Pati gal nebuciau sugalvojus maxfactor koki gamini pirkt, bet gavau Droge dovanu. Ir labai sekmingai sunaudojau. Tikras tikras nude, neblogai drekina, o laikosi tikrai labai gerai.
Papildyta:

Geras, i jo vieta jau kitas toks pats.
Papildyta:

Poveikiu gal ir pusetinas, bet akis man dirgino kaip velniais. Uztat puikiai tiko kaklui biggrin.gif
Papildyta:

Taip pat geras ir kartotinas, kai eisiu pas kirpeja - pirksiu vel
Papildyta:

Tokio nesausinancio turbut kito nera biggrin.gif nezinau kelintas flakonas jau vonioj.
Papildyta:

Puikus. Jau turiu ir sekanti i atsargas pirkta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 09 vasario 2017 - 09:56
Baigiau Shiseido benefiance 24 paakiu kremuka.. lb skalsus, riebus, jaucias maitnimas visa diena.. manau ateityje tikrai kartosiu ..
Atsakyti

Ne vienos priemones nekartociau.

Noreva fluidas - poru nekemsa, o daugiau tai tik rankoms tiko. Atrodo lyg susigeria neblogai, taciau po keliu valandu veidas blizga. Ir ant jo neimanoma uztept nei kremines pudros nei kremo su spalva - tokie lyg gumuliukai darosi. Subaigtas rankoms.

Hempz kondicionierius dazytiems pazeistiems plaukams. Subaigiau vos ne po sauja dedama biggrin.gif Plauku neapsunkina, bet sausesni galai atrodo lieka dar labiau pasisiause. Yra n+m geresniu. Pigesniu irgi.

Ranku kremas nieko nedaro ir baisingu riebalu ant ranku lieka.
Tos pat serijos reikalas dusui. Ka as zinau, nesausina, bet naudojasi netaupiai, kiekis nedidelis. Nekartosiu.

Avon purvas gautas dovanu. Nesupratau minties as to reikalo. Daug reikalu dusa isplaut po jo.

irgi prastas. Niekuo nesiskiria nuo kokio oriflame geliuko uz pora euru. Anei joks anti, arba as jau senstu biggrin.gif panasios konsist. dabar naudoju darphin - tai nera ko lygint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 17 vasario 2017 - 12:11
paskutinieji pabaigti:

Neutral kelinta karta naudoju, ir vaikams, ir man gerai. Nesausina, nedirgina. Putos voniai nelabai gaunasi.

Ana Lotan AHA losjonas- pasirode gan silpnokas. kazkiek pavirsini sluoksni nuima, pasveicia, bet siaip efektas silpnas. nekartosiu, nusipirkau Neostrata stipresni AHA losjona, daug labiau patinka.

Biodermos naujiena- labai norejau isbandyt, nes esu biodermos fane biggrin.gif na labai fainas, toks 'minkstas', smagiai prasia, nesausina, komfortiskas odai. is visu megintu biodermos prausikliu sitas smagiausias. nekartojau, smalsumo vedina nusipirkau kiehls, bet ateity manau kartosiu ir bioderma.

lérbolario sampuno jau antras butelaitis, obettaciau mano plaukams tokio efekto nebebuvo, kaip nuo pirmos bonkutes.. tada riebios saknys nesiprasydavo plovimo ir trecia ryta (uztekdavo sauso sampuno). dabar jau antra ryta sausa sampuna purkst turiu. siaip fainas, nesausina plauko, gerai isplauna, minksti ir grazus plaukai po jo.

dove dezodoranto saltam sezonui uzteko, kvapas idomus.

bioderma sensibio ar- vienas is mano megstamiausiu kremu. bet ar jau amzius, ar saltas sezonas, bet nebeuztenka odai jo, perejau prie kitu priemoniu ir kazin ar galesiu grizt prie sito. gal vasara, kai oda problemu nekels..

missha 3d mascara- kartoju po pertraukos. greit isdziuvo blink.gif per menesi. dazo kasdieniskai graziai, svarbiausia- netrupa, nebyra, netepa paakiu. uzrietima islaiko.

na ir meginukai, kazkokios naujos firmos nuo spuogu (nieko gero) ir guinot (irgi nieko gero) biggrin.gif

Atsakyti
A'kin leave-in hair conditioner.

Ne pirmas, subaigtas su meile wub.gif Kartotinas ir vėl.

LAUMĖ plaukų kaukė maitinamoji, atkuriamoji
tokia

Irgi ne pirmas buteliukas sunaudotas, tikrai bus kartojama ir ateityje. Labai geras ne tik aliejų mišinys, bet ir kvapas wub.gif
Atsakyti
PLANTUR 39 tonikas su kofeinu nuo plaukų slinkimo, 200 ml

Patiko, kad džiūdamas nesulipina plaukų. Taip pat patiko antgalis - lengva paskirstyti ties plaukų šaknimis. Apiepoveikį sunku komentuot, nereguliariai naudojau. Kada prie progos gal ir kartotinas.

Almond Delicious Hands (Travel Size) 30 ml
Gautas dovanų, visai patiko (nors ir nemėgstu migdolų kvapo). Pati nežinau, ar pirkčiau -už tokią kainą galima rasti ir geriau/daugiau smile.gif)
Atsakyti