Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(Malena @ 2016 11 20, 18:31)
Sultry, kuo skiriasi išsuktas? Patogiau naudoti?

Taip, skirtumas tik patogume, nes jis būna ne toks "gabalinis", o kaip suslėgta suplakta tyrė (labai labai tiršta). Net ir taip suplaktą vis tiek tarp rankų reikia pašildyti sekundę, kad lengviau pasiskirstytų ant odos. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sultry,2016 11 20, 16:33]
Ir vėl pabaigiau n-tąją ELLAME šilkinę veido kaukę HYDRO COMPLEX wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Ir aš ką tik pabaigiau šią kaukę. Super, kaip ir visada wub.gif
Atsakyti
Pabaigta n-toji „ECODENTA“ BALINAMOJI DANTŲ PASTA. Naudoju pakaitomis su kitom (dažniausiai R.O.C.S).

Šitos pastos ypatingai patinka skonis/kvapas biggrin.gif

RUTULINIS DEZODORANTAS DOVE ORIGINAL, 50 ML
Patinka šis. Malonus kvapas, gera pakuotė ir poveikiui neturiu priekaištų.
Atsakyti
[quote=Raselepagegiai,2016 11 20, 19:53]
[quote=Sultry,2016 11 20, 16:33]
Ir vėl pabaigiau n-tąją ELLAME šilkinę veido kaukę HYDRO COMPLEX wub.gif
Ir aš ką tik pabaigiau šią kaukę. Super, kaip ir visada wub.gif
[/quote]
o jos ne po viena buna? ar jus viena naudojate keliems kartams ar gal perkate pakuotemis? ar cia tiesiog tas isireiskimas pabaigiau tai reiskia panaudojau biggrin.gif cia as nesikabineju prie zodziu tiesiog man tikrai idomu ir dar noreciau paklaust kaip daznai naudojat?
vis nusipirkdavau biocell drekinancia bet gal sita reiktu ismegint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 24 lapkričio 2016 - 13:21
QUOTE(mimi88 @ 2016 11 24, 15:20)
o jos ne po viena buna? ar jus viena naudojate keliems kartams ar gal perkate pakuotemis? ar cia tiesiog tas isireiskimas pabaigiau tai reiskia panaudojau biggrin.gif cia as nesikabineju prie zodziu tiesiog man tikrai idomu ir dar noreciau paklaust kaip daznai naudojat?

Aš perku kelias iš karto. Naudoju vieną kaukę vieną kartą. Dar turiu vieną tokią pačią kaukę. Naudoju, kai sugalvoju, perku, kai pasitaiko akcija. Biocell irgi naudojau, patiko. Kartais mėgstu pasilepinti Ellame kaukėmis, tai perku bent jau dvi iš karto. Būna pakuočių ir po vieną kaukę, ir po dvi. Tai progai pasitaikius pasilepinu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2016 11 24, 12:44)
Aš perku kelias iš karto. Naudoju vieną kaukę vieną kartą. Dar turiu vieną tokią pačią kaukę. Naudoju, kai sugalvoju, perku, kai pasitaiko akcija. Biocell irgi naudojau, patiko. Kartais mėgstu pasilepinti Ellame kaukėmis, tai perku bent jau dvi iš karto. Būna pakuočių ir po vieną kaukę, ir po dvi. Tai progai pasitaikius pasilepinu.  smile.gif

Supratau, aciu uz atsakyma 4u.gif aprasyme skaiciau kad rekomendojama naudot 1-2 kart i savaite tai brangokai gaunas, nors ir biocell raso du kart i savaite o man geriausiu atveju gaunas karta i menesi 4u.gif jau uzsisakiau pabandymui is vaistines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 24 lapkričio 2016 - 14:50
QUOTE(mimi88 @ 2016 11 24, 15:20)

Būna viduje po vieną, bet to skysčio ten viduje gerokai lieka po kaukės "ištraukimo" - tai aš kaukę panaudoju ir išmetu po vieno karto,bet tuos skysčio likučius kitą vakarą dar susitepu smile.gif na, ir tada jau gaunasi,kad "subaigiau" smile.gif
Atsakyti
Milkshake Integrity nourishing šampūnas. Patiko dieviškas kvapas, plovė švariai, skalsus, nors po jo norėjosi plaukų kondicionieriaus. Kartotinas.

Vichy antiperspirantas. Į jo vietą toks pat.

The Body Shop dušo želė Honeymania. Patiko, tik kvapas per daug intensyvus, kartočiau kitokio kvapo.

(nuotraukos skolintos).
Atsakyti

Sachajuan aliejukas plaukų galams

Man pasirodė eilinis aliejukas, geras, bet nieko ypatingo. Kvapas neįkyrus, plaukų nesuriebaluoja, bet yra, tą pačią funkciją atliekančių ir pigesnių. Užteko ilgam (50 ml), bet nemanau, kad kartosiu. 

sachajuan-intensive-hair-oil.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 26 lapkričio 2016 - 15:17
Ambroozija SAULĖ nenuplaunamas plaukų balzamas su rožių absoliutu ir šilku, 50 ml

Jau nebe pirmas, gal trečias ar ketvirtas. Šitas gautas dovanų buvo. Tinka, patinka, bet pati perku tik tada,kai būna nuolaidos, nes didoka kaina kaip tokiam kiekiui.

Atsakyti
Nivea dušo želė: labai patinko vien dėl kvapo, toks gaivus, bet "nešaltas" biggrin.gif Dėl aliejiškumo prastokai putoja, tad nėra labai ekonomiška, bet kartotina.
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2016 11 25, 20:34)

The Body Shop dušo želė Honeymania. Patiko, tik kvapas per daug intensyvus, kartočiau kitokio kvapo.

(nuotraukos skolintos).

o man the body shop duso zele labai nepatinka, turbut net labiausiai is visu kadanors gyvenime bandytu biggrin.gif pas mane mango kvapas (kvapas patinka, del jo ir pirkau) ir dar 750ml doh.gif doh.gif nors jau arteju prie finiso bet taip sunkiai.. nepatinka tai tik delto kad sausina, dar jokia zele taip nesausino nes mano oda siaip riebi jau, o gal cia dar nuo kvapo/rusies priklauso sausins ar ne:hmm: ..nu bet dar per 3 pirstus liko nuo dugno tai gal greit (nors vistiek dzniausiai naudoju kita biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2016 11 24, 20:12)
Būna viduje po vieną, bet to skysčio ten viduje gerokai lieka po kaukės "ištraukimo" - tai aš kaukę panaudoju ir išmetu po vieno karto,bet tuos skysčio likučius kitą vakarą dar susitepu smile.gif na, ir tada jau gaunasi,kad "subaigiau" smile.gif

aha as ir maciau kad net 30 ml parasyta tai tikrai labai daug 4u.gif siandien gal jau ismeginsiu, veida po savaitgalio baliu ir miego trukumo atgaivint reik biggrin.gif
Atsakyti