Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Spalio pabaigtybes:

L'oreal Absolut Repair Lipidium Shampoo - puslitris sampuno igryso iki gyvo kaulo biggrin.gif Skalsus, grai putoja, bet... Man plaukai jau vakare sukrite, saknys lyg riebinos, kaip kirpeja sake, nereik tu lipidu, su jais reik atsargiai, uztat man ir netiko, tai su MB kartu isbaigem siaip ne taip, daugiau nekartosiu...
user posted image

user posted image
Paula's Choice kuno losjonas labai patiko, oda palieka lygi, svelni, glotini.
Batiste sausas sampunas fainas, bet 50ml buteliuko uzteko vos keliems kartams, nepraktiskas dalykas, nebent labai extra atvejams.
Betsey Johnson kvapa pamilau gal isnaudojus trecdali buteliuko, gerai kad 100ml turejau, tai atsiuosciau ilgam, kolkas kartot nenoriu biggrin.gif
NumisMed kauke su slapalu visai nebloga, jauciasi oda pridrekinta.
Matrix sampuno ir kondicionieriaus megineliai itin pazeistiems plaukams patiko, bet ne tiek kad uznoreciau pilnu pakuociu.
INEBRYA kaukes plaukams meginelis suzavejo, manau imsiu visa pakuote, plaukai silkiniai po jos, o ir kaina labai padori 4u.gif
Vichy Liftactiv naktinis kremukas manyciau per stiprus buvo, raso liftinguojantis brandziai odai, tai poveikis tikrai matesi ir gan stipriai biggrin.gif Tokiem kremam manau dar per jauna, bet kaip meginuka tai mielai sunaudojau rolleyes.gif
Collistar kuno kremas nuo striju, meginuka sutepiau per karta, tai ka ten suprast gali biggrin.gif Bet siaip labai malonus, puikiai susigeria, svelnina oda.
Giovanni kondicionierius pazeistiems plaukams visiska nesamone, dar labiau issausino, plaukus vos issukuot pavyko, gerai kad maza pakuote, fui...
Greenland aliejus kokosu+mandarinu, pirkau nestis i masazus, tai kai isyla, kvapelis mmmmm..... wub.gif Net masaziste gyre, sako man visa likusia diena visas kabinetas po jusu vizito kvepia biggrin.gif Siaip po duso kartais panaudodavau - patiko, vertas demesio daiktas, maciau yra ir kitokiu kvapu... wub.gif
Atsakyti
Norika, kur galima isigyti INEBRYA kauke ir kokia kaina? Tad pats klausimas ir apie Greenland smile.gif
Atsakyti
Greenland pilnas Eurokosas, o Inebrya yra Cascadoj ir 300ml kaukes - 8 ar 9Eur 4u.gif Ir siaip visos Inebrya priemones paziurejau ner brangios...
Atsakyti
L'occitane šlamučių putos veidui prausti: turėjau 50 ml, makiažą plovė prastokai, tad naudojau perplovimui po micelinio vandens ir rytais praustis. Visai patiko, kvapas kažkokią vaikystėję naudotą priemonę priminė biggrin.gif Buvau gavusi dovanų, pati nepirkčiau, nes, mano galva, neverta mokėti 9 eurus už tokį kiekį.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Bioderma pienelis po deginimosi: naudotas pagal paskirtį, bet baigiau jau kaip įprastą kūno losjoną. Tikrai patiko, odą padrėkindavo (nudegusi nebuvau, tad nežinau, ar nuramintų), kvepėjo gaiviai, gėrėsi labai lengvai. Mielai įsigyčiau ir prieš kitą vasarą.
Lumene paakių gelis: patinka, gerai drėkina, maloniai tepasi. Šis kartojamas, toks pats į jo vietą, nes buvau draugei rekomendavus, jai nepatiko, tad perleido man biggrin.gif
Atsakyti

Pabaigiau AOK veido prausimosi gelį, patiko, švariai plovė, odos nesausino, todėl pasitaikius progai mielai pakartočiau  :ax:

[attachment=237028:aok-regulierendes-waschgel-mit-weissem-tee--10011759_B_P.jpg]

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 11 08, 13:27)
Spalio pabaigtybes:

INEBRYA kaukes plaukams meginelis suzavejo, manau imsiu visa pakuote, plaukai silkiniai po jos, o ir kaina labai padori 4u.gif

o kokia ten kauke neiziurau? pagal spalva man panasi i mano tureta argan age kuria man isiule cascadoj bet nepatiko man ji, ta prasme nei patiko nei nepatiko - nepastebejau poveikio tai naudojau kaip kondicionierius, nors pvz dabar naudojamas tigi oil infused kondic man daug veiksmingesnis nei ta kauke buvo o ir pigesnis smile.gif pas mane buvo va tokia kaip ta pirma

o is pabaigtuviu tai isnaudojau philosophy miracle worker dark spot corrector 9ml meginuku tai visai nieko as naudojau kaip krema paprasta tiesiog nes ner ten tu demiu jokiu pigmentiniu, tai labai maloni tekstura greit susigeria ir nelieka zymes ir palygina siek tiek veido spalva kadangi jis toks vos rusvas, dar pabaigiau tony moly night pack meginuka bet is keliu ml man sunku susidaryt nuomone, tik kvapas labai nepatiko toks pagyvenusios tetos dezodoranto biggrin.gif
o siaip jauciu i menesio gala daug isbaigtuviu bus nes nemazai priemoniu arteja prie pabaigos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 16 lapkričio 2016 - 12:48
teip teip, ta pati kauke, mano plaukui ji patiko, nezinau kaip butu po ilgesnio naudojimo, bet meginuko uzteko 2 kartam (pataupant) tai man labai patiko. Galiausiai gi nebrangi yra, tai galima ir kaip kondisina sunaudot biggrin.gif
Atsakyti
šiandien užbaigiau everyday minerals matinę mineralinę pudrą. buvau padariusiu ilgą pertrauką nuo EM produktų, bet supratau, jog ji man bene labiausiai patinka. vien jau dėl to, jog suteikia padorų maskavimą 4u.gif smile.gif tik bėda, jog visad naudojamas atspalvis dabar jau per tamsus, tai vėl reiks sukti galvą, kurį numerį imti unsure.gif

Kosmetikos užrašai
Atsakyti
The Body shop kondicionierius plaukams su bananais. Patiko kvapas ir konsistencija, bet šiaip nelabai jautėsi poveikis. Prieš ilgalaikį plaukų tiesinimą plaukai kaip buvo pasišiaušę, taip ir liko. Gal kada ir vėl susigundysiu pakartoti.

Neutrogenos kremas rankoms baltoje pakuotėje su raudona juostele, mėlynu dangteliu. Skalsus, bekvapis, rankos minkštesnės, švelnesnės, nors ilgokai gėrėsi ir labai lengva padauginti: užteko vieno paspaudimo, kad užtektų abiem rankom. Kartotinas.

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
Ir vėl pabaigiau n-tąją ELLAME šilkinę veido kaukę HYDRO COMPLEX wub.gif

Išsuktas kreminis taukmedžio sviestas 75 g (iš naturata.lt)
Gautas dovanų. Labai patiko wub.gif Brangu,kaip už tokį kiekį, bet naudojau virš metų turbūt rolleyes.gif
Į jo vietą ViVi taukmedžio sviestas - jau praimtas ir mažiau patinkantis ax.gif
Atsakyti
Sultry, kuo skiriasi išsuktas? Patogiau naudoti?
Atsakyti