Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Tiek tušas, tiek primeris - puikūs ir kartojami jau ne pirmą kartą wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2016 10 24, 16:30)
Tiek tušas, tiek primeris - puikūs ir kartojami jau ne pirmą kartą  wub.gif
user posted image

Kur perkat primerį, gal radot kur pigiau nei už 32 eur ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2016 10 24, 17:09)
Kur perkat primerį, gal radot kur pigiau nei už 32 eur ?  smile.gif

SM išparduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
Shiseido benefiance wrinkleresist24 naktinė emulsija, dieninė emulsija, naktinis kremas. Turėjau miniukus, labai patiko, oda tikrai atsigavo, porų nekimšo. Kartočiau ir pilną pakuotę.

user posted image

Lolita Lempicka kvepaliukai. Iš pradžių labai patiko, buvo mylimiausias kvapas, bet vėliau nusibodo. Sunaudojau, kad nereikėtų išmesti. Nekartosiu. Yra geresnių.

user posted image

Bobbi Brown akių tušas Smokey eyes. Labai patiko, puikiai dažė, ilgino, tankino ir rietė. Kartotinas.

user posted image

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
Kaip niekad daug visko pribaigiau:
Institut esthederm lastelinis vanduo.. jau gal 3-ciasis...ir i jo vieta vel tas pats.
user posted image
Institu eshederm tonikas ir i jo vieta toks pat
user posted image
Loccitane ranku sveitiklis.. nerealus, kartosiu, bet dabar pradejau naudot Lush sveiktikli.. ne taip patinka kaip Loccitane
user posted image
Hialiuronas.. jau antra subaigiau.. tikrai pirksiu vel..cia mano must have, bet dabar i jo vieta vienas populiariuju iherbe serumu
user posted image
Glamglow juodoji kauke.. tikrai kartosiu kazkda, bet vietoj jos nusipirkau nauja Glamglow Gravity mud kol kas
user posted image
Glamglow zydroji, drekinanti.. patiko bet ne ant tiek, kad kartociau..
user posted image
Filorga Messo mask skaistinanti, sviesinanti kauke.. patiko. Maciau efekta is p jos, bet kol kas nekartociau.. pradejau Loccitane slamuciu kauke dabar
user posted image
Atsakyti
L'Occitane cleansing oil

Patiko, prieš tai turėjau šlamučių, tai šis gal labiau patiko, nors poveikis toks pat, šis toks labiau bekvapis (nors kvapą turi). Po jo dar naudodavau putojantį prausiklį, nes tušo (iš mano naudojamų) neįveikdavo. Šiaip kartotinas, ilgam užtenka (nors aš ne iš tų kurios labai taupiai naudotų produktus, dažniausiai 2-3 paspaudimus) ax.gif ax.gif ax.gif

user posted image

foto iš interneto
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2016 10 29, 20:45)
L'Occitane cleansing oil

Sitas pas mane laukia savo eiles.. turejau slamuciu.. patiko visai smile.gif bet labiausiai man patinka Shiseido prausiklis kreminis..
Atsakyti
Dr. Hauschka kreminis prausiklis su citrinžole

Labai malonus, toks prabangus prausiklis, gerai putoja (kai pirkau sakė, kad praktiškai neputoja), odos nesausina, kvapas labai švelnus (bet labiau mėgstu stipresnio kvapo dušo prausiklius naudoti). Šiaip kartotinas, tik kažkaip greitai pasibaigė..
user posted image

foto iš interneto
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 10 29, 22:48)
Sitas pas mane laukia savo eiles.. turejau slamuciu.. patiko visai  smile.gif bet labiausiai man patinka Shiseido prausiklis kreminis..

Šitas LOC prausimosi apiejus superinis wub.gif

Pabaigiau Paulas Choice Redness Relief seriją (Normal to Oily skin). Turėjau prausiklį, toniką, serumą ir vakarinį kremą. Vasarą mano oda buvo riebesnė. Gal hormonai darė savo ax.gif Tai tada man viskas labai tiko ir patiko. Labai lengvi produktai, nesuteikiantys jokio riebumo pojūčio. Visai nedirgino, oda nebebuvo nei paraudus, nei paberta. Vienu žodžiu kombinacija puiki.

Dabar atvėsus oram jausdavosi, kad trūksta man vos vos riebumo, tai jau lašindavau Moisture Boost aliejuko į vidų. Bet dabar rudeniui/žiemai užsisakiau Skin Recovery seriją ax.gif O vasarą manau kartosiu šią (jei oda vėl bus riebesnė)...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 30 spalio 2016 - 11:15
user posted image
kartojamas nebus, i jo vieta clinique dryform
Atsakyti
TBS migdolų aliejus nagams ir odelėms
Pirksiu tokį pat, labai patiko. Ilgiau išlaiko manikiūrą tvarkingą (pas mane lb sausos tos odelės aplink nagą). Prieš tai turėjau is Dr. Hauschkos analogišką priemonę, tai man per slpnas poveikis, nesumikštino taip odos.
user posted image

NATURADO šampūnas sausiems plaukams (rožių ir baltojo molio)
Patiko, ne pirmą kartą perkamas. Nesausina plaukų, skaniai kvepia, gerai putoja, nebrangus.
user posted image
Atsakyti
EvoLuderm micelinis vanduo: patiko, gerai valė makiažą, oda tokia net pridrėkinta jautėsi. Tiesa, palikdavo lipnumą, tad nuplaudavau, bet prie progos tikrai pakartočiau ax.gif
user posted image
Atsakyti