Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

VIVI prausimosi putos su bambukų ekstraktu: patiko, labai ekonomiškai naudojosi, tiesa, makiažo jos neplovė, rytais riebaliuko nuo veido irgi neįveikdavo, naudojau vakarais po micelinio vandens, kad pašalinčiau makiažo likučius, tam puikiai tiko. Šiaip kažkiek traukdavo odą po jų, bet tikėtina, kad pakartočiau ax.gif Nuotraukos nerandu, dedu nuorodą.
Atsakyti
mano pabaigtukai

user posted image

Lumene naktinis kremas, nepatiko, kazkaip alergizavo oda, nekartojamas

Loreal pudra, nuostabi, puikiai dengiasi, maskuoja, oda ilgai islieka matine, i jos vieta tokia pati smile.gif

Maybelline tusas, nieko vertas

GHI silkas, nuostabus, plaukai labai paklusnis, galiukai sveiki, blizga, kartojamas wub.gif

Atsakyti
Šitas šampūnas kažkokia tragedija.. galvą niežti, pleiskanoja unsure.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
„UOGA UOGA“ ALIEJŲ MIŠINYS: Tamsioji pusė

N-tasis. Naudoju pakaitom su kitais/kitų gamintojų aliejų mišiniais plaukams. Patinka tirštumas, kvapas, kaina. Bus ir ateityje kartojamas.
Atsakyti
user posted image
Evening Primrose Shampoo for Dry Hair by John Masters Organics

Patiko tirštumas (ne skystaliukas), kvapas, putojimas (vidutinis), nevėlė plaukų, jie nebuvo dirbtinai slidūs. Nepadėjo susitvarkyt su pleiskanomis (nėra tam tiesiogiai skirtas, bet kažkaip turėjau viltį.. unsure.gif
Iš esmės patiko, tačiau už tokią kainą, ir net pigiau, manau,galima rasti ir geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2016 09 29, 15:36)
Vichy Dercos anti-pelliculaire šampūnas nuo pleiskanų. Karts nuo karto nusiperku iš vaistinės šampūną nuo pleiskanų, kai galvos oda jau išsausėja. Neblogas, apramino galvos odą, kartotinas.

user posted image

(nuotraukos skolintos)

o sitas sampūnas maniškiui išnaikino pleiskanas, sake kai pabaigs kartos. jam joks šampūnas nepadedavo (nei visokie nizoral, nei receptiniai is vaistines ), o šita pasiūliau jam keliones metu nusipirkt nes prancūzijoj labai pigus buvo ir bac per 12 metų kiek esam pažįstami jam pirmą kart pleiskanos išnyko smile.gif

šiandien darbe pabaigiau rankų kremą
user posted image
kremas kaip kremas, padrėkindavo, labai švelnios rankos lieka po jo, bet tokia kažkokią kaip plėvelę palieka. nekartosiu, nes turiu dar bent 3 pradėtus ir nepabaigtus o ir įspūdis nebuvo toks
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2016 10 09, 12:22)
Šitas šampūnas kažkokia tragedija.. galvą niežti, pleiskanoja  unsure.gif

Aš irgi prieš porą dienų pabaigiau, taip pat ir kondicionierių tokį - labai patiko, plaukai švelnūs, glotnūs, nieko papildomai nereikėjo. Mano plaukai prie šaknų labai greit susiriebaluoja, tai toks minusas, kad šios priemonės dar labiau tą riebalavimasi pagreitina, tarkim jau antrą dieną būtinai reikia galvą plauti, susirišt neužteks biggrin.gif Bet pleiskanų ar niežulio nebuvo.
Atsakyti
YSL Baby Doll lūpdažis/skaistalai nr. 7 - brrr, nesusipratimas unsure.gif Pirkau tikėdamasi naudoti lūpoms, bet nepatiko: lūpas sausindavo, po nepilnos valandos labai nekaip atrodydavo (išryškindavo šerpetojimus). Kaip skaistalai irgi buvo ne kažką (tiesa, vos užtepus gražiai atrodydavo, su vos matomu lengvu švytėjimo efektu), tačiau trumpai laikydavosi ir po poros valandų jau nei pėdsako nebebūdavo. Tai nešiodavausi darban ir kartas nuo karto atsinaujindavau; varginantis reikalas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 10 07, 10:27)
VIVI prausimosi putos su bambukų ekstraktu: patiko, labai ekonomiškai naudojosi, tiesa, makiažo jos neplovė, rytais riebaliuko nuo veido irgi neįveikdavo, naudojau vakarais po micelinio vandens, kad pašalinčiau makiažo likučius, tam puikiai tiko. Šiaip kažkiek traukdavo odą po jų, bet tikėtina, kad pakartočiau ax.gif Nuotraukos nerandu, dedu nuorodą.

Ir aš ką tik šiaip ne taip pribaigiau VIVI prausimosi putas veidui su bambuko ekstraktu. Sutinku, kad labai skalsios - taupios. Bet kai produktas nepatinka,tai tampa minusu biggrin.gif
Nepatiko kvapas. Blakstienu tusa man nuplaudavo,bet beplaunant į akis patekdavo putų ir grauždavo akis,tad tam daugiau nenaudojau. Veido odos po prausimosi netraukdavo. Nežinau, tokios "jokios" šios putos. Nekartočiau.

Pabaigiau n-tąją ELLAME šilkinę veido kaukę HYDRO COMPLEX wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 16 spalio 2016 - 10:35
QUOTE(Sultry @ 2016 10 16, 10:34)
Ir aš ką tik šiaip ne taip pribaigiau VIVI prausimosi putas veidui su bambuko ekstraktu. Sutinku, kad labai skalsios - taupios. Bet kai produktas nepatinka,tai tampa minusu  biggrin.gif
Nepatiko kvapas. Blakstienu tusa man nuplaudavo,bet beplaunant į akis patekdavo  putų ir grauždavo akis,tad tam daugiau nenaudojau. Veido odos po prausimosi netraukdavo. Nežinau, tokios "jokios" šios putos. Nekartočiau.

Aš dabar galvoju, kad ir man akis pagrauždavo, bet ne visada, tad nebuvau linkusi šitų putų dėl to kaltinti unsure.gif

Baugiau Green Feel dušo želę su agurkų ir alavijų ekstraktais: buvo labai skysta, nors kvapas patiko, gal ir pakartočiau.
user posted image
Atsakyti
Baigesi verysad.gif Patiko man tas saldantis efektas
user posted image
Atsakyti
user posted image
John Masters Organics Hair Reconstructor, Honey and Hibiscus
Sunaudotas iki paskutinio lašelio. wub.gif Prie progos (akcijos ax.gif ) mielai pakartočiau.
Ryškaus, bet neblogo kvapo. Vidutinio tirštumo. Patiko, kad užtenkta palaikyti 2-4 min. Nuplaunant plaukai nesusivėlę, švelnūs, standūs. Nesijaučia to dirbtinio slidimo, kuris būna juntamas naudojant priemones su silikonu.
Atsakyti