Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Jėzau kaip aš džiaugiuosi kad ir aš kažką pagaliau pabaigiau thumbup.gif drinks_cheers.gif (nes paprastai tai man tiesiog atsibosta ir kam nors atiduodu arba tokius dalykus kaip sampunai ir duso zele isvezu i uosvija ir kas nors sunaudoja) biggrin.gif
tai praėjusią savitę pabaigiau
user posted image
Labai patiko, labai gerai nuvalo, taupiai naudojasi, mano jautriom akim tiko. Mielai būtų kartojamas, jei pavyktų vėl įsigyti su akcija, bet greit tas negresia nes turiu atsargų kitų tinkančių priemonių.
user posted image
Patiko, maloni konsistencija, greit susigeria, labai gerai drekino (po keliones buvau smarkiai idegus ir issausinus oda tai isgelbejo nuo lupimosi). Kartojamas nebus, nes vėlgi turiu dar labai daug parfumuotų losjonų atsargų biggrin.gif
user posted image
Loreal Total Repair Extreme kondicionierius, nepatiko, kartojamas nebus. Ir pirkau skubėdama beveik bet ka nes reikėjo tiesiog i kelione pasiimt
Atsakyti
Ai da tiesa šita nesenai pabaigiau vos ne vos iš kelinto karto, nepatiko, nekartosiu, su juo akiu nevaliau, tik veida, nes dirgino. užsipirkau vėl biodermos 1,5litro biggrin.gif biggrin.gif apskritai man l'orelis kazkoks nusivylimas, nepatinka beveik niekas ka bebandyciau, isskyrus professionel linija plaukam
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 20 rugsėjo 2016 - 11:45
QUOTE(Jolanteleee @ 2016 09 19, 12:31)
Pasiemiau ta prausikli, pabandysiu, Iherbe kaip tik nuolaidos smile.gif

Senokai turėjau, bet prausiklis irgi labai patiko thumbup.gif
O va šveitiklį neseniai turėjau, žiauriai šiurkštus, gaila veido, kad tokį naudot. Net kūnui man nemalonus pasirodė... g.gif
Atsakyti
user posted image

mila d'opitz valanti kauke- efektas labai geras, jei visai 'neistraukia' inkstiro ar spuogo, tai po kaukes be vargo galima isspausti. oda akivaizdziai pravalydavo. naudoti kiek sunkoka, pati kauke tirsta, kazkokios lyg gumos konsistencijos, sunkokia graziai lygiai uzsitepti. plonas sluoksnis ant veido isdziudavo momentaliai, paskui gal sunku toki prikepusi atgramdyti.. i pabaiga sunkiai issispaude. brangoka, tai gal nekartosiu.

dove berods roziu kvapo dezodorantas- neypatingas, bet apsaugos uzteko. sanex megstu labiau biggrin.gif

kiehls meginukai didelio ispudzio nepaliko, ypac sudetys. apie efekta rasiau ankstesnej zinutej- yra, bet uz tokius pinigus schmoll.gif

moroccan oil clarifying sampunas savo paskirti atliko puikiai, plaukai net girgzdedavo nuo svarumo. galus pasausina.

morrocan oil hydrating kondiske- mazai ten to hydrating, eiline plaukus pasvelninanti ir sukavima palengvinanti priemone..

vivi greipfurto duzo zele laaabai skaniai kvepia wub.gif pakuotes dangtelis greit isluzo.

ana lotan barbados kremas n-tasis is tos linijos, tinka ir patinka, pirksiu kada nors ir vel.

Atsakyti
user posted image
Planeta Organica 100% Natural Body Scrub "Brazilian Peanuts and Organic Neroli Oil", 450 Ml

Patiko kvapas ir šveitimas. Kartotinas. O ir kitus šio gamintojo šveitiklius reiks patikrinti ax.gif
Atsakyti
Milkshake integrity nourishing kondicionierius. Labai nebloga priemonė, plaukai tikrai švelnesni, pamaitinti, nors nelabai glotnino, bet tam turiu aliejuką. Kartotinas.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Revlon Colorstay kompaktinė pudra: be nuomonės, pritrūkau matiškumo, o ir likus nemažam likučiui radau sutrupėjusią kosmetinėje (niekur nesivežiau, minimalaus stuktelėjimo užteko). Nemanau, kad kartočiau.
user posted image
Sanex rutulinis antiperspirantas: šitas labai patiko, malonaus kvapo, puikiai saugojo nuo prakaito, pažastų neerzino. Toks pats jo vietoje.
user posted image
Žiedė arbatmedžių EA: periodiškai perku arbatmedžių EA, pirmą kartą šio gamintojo, viskas tiko, patiko, tik dozavimas kažkoks sudėtingas buvo, arba vos išvarvini lašiuką, arba kone srovele pasipila. Galbūt pakartosiu. Nuotraukos neradau, dedu nuorodą.
Atsakyti
Vichy Dercos anti-pelliculaire šampūnas nuo pleiskanų. Karts nuo karto nusiperku iš vaistinės šampūną nuo pleiskanų, kai galvos oda jau išsausėja. Neblogas, apramino galvos odą, kartotinas.

user posted image

O-d-a prausiklis 7 proc. Tikrai veiksmingas: odą mažiau beria, apramina. Į jo vietą toks pat.

user posted image

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
user posted image
BIOK DERMATOLOGY LŪPŲ BALZAMAS, 4G.

Bekvapis (ar arti to). Čia turbūt vienintelis pliusas. O daugiau... jis kažkoks "tekantis",kai ant lūpų. Vos kartą perbraukus,atrodo,kad jau "per daug". Ilgesnio efekto lūpų drėkinimui nepastebėjau, "tam kartui". Nemanau,kad kartosiu.

user posted image
LELA drėkinamasis veido kremas visų tipų odai

thumbup.gif wub.gif Vienareikšmiškai kartojamas. Pirmą indelį sunaudojau, bet tikrai pirksiu dar. malonaus švelnaus kvapo, lengvas, lengvai susigeria ir pasiskirsto. Tikrai drėkina. Bus vienas mylimiausių šalia Jorilės emulsijos, kurios jau n indelių esu sunaudojus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 30 rugsėjo 2016 - 21:18
user posted image
Bambukų pienelis plaukams (bekvapis) 100 ml Pirkta iš naturata.lt
Iš pradžių nepatiko purkštukas, nes purkšdavo koncentruotai į vieną tašką. Po to kažkaip pagerėjo biggrin.gif
Ant išplautų plaukų ar sausų užtenka nedidelio kiekio, lyg ir neriebina (bet reikia jaust,kad nepadaugint). Naudodavau kartais ir prieš plovimą didesnį kiekį pasipurkšdama ir palaikydama ilgiau. Manau,kad kartotinas. Ypač,jei pavyktų rasti pigiau nusipirkti. Jį naudojant toks pozityvus jausmas,kad darai gerą darbą savo plaukams blush2.gif

user posted image
NATURA HOUSE INTYMIOS HIGIENOS PRAUSIKLIS SU AVIŽŲ EKSTRAKTU IR ČIOBRELIŲ ALIEJUMI, 4.0, 250 ML

Labai patiko produkto kvapas, tekstūra ir pats prausimasis su juo. Labai patogus dozatorius-pompa. Tačiau... kažkaip pritrūko švaros jausmo dienos eigoje. Netgi dariau eksperimentą: po produkto naudojimo ilgesnį laiką dariau pertrauką (naudojau kitą intymios higienos prausiklį),o po to vėl grįžau prie šio. Ir tikrai yra kažkoks sąryšis verysad.gif Nes su šiuo dienos pabaigoje kažkoks nemalonaus kvapo pojūtis būna blush2.gif Labai gaila, nes pats produktas patiko verysad.gif
Atsakyti
Baiginėju O-d-a kreminės pudros mėginuką (spalva Nr. 1). Kažkas prašė atsiliepimo: mano manymu, tai yra puiki pudra, nes skalsi, gerai tepasi, nesukuria kaukės efekto, lengvai skirstosi, porų nekemša. Maskavimo nelabai turi, bet odos spalvą gerai sulygina. Turiu pilną pakuotę. Kartotina ir kartojama.
Atsakyti
Rugsejo pabaigtuves:

Dr.Haushka pienelis veidui patiko, nusivalius veida nei kremo nebereikia.
Dr.haushka svarainiu kremas irgi patiko, tepesi maloniai, gerai drekino, jokio riebalo.
BABE Very Emolient Cream kunui, gavau vaistinej meginuka, galvoju bus eilinis riebalas ir tiek, bet super, susigere akimirksniu, drekina intensyviai, maloniai kvepejo, rengtis rubus galima is karto, mielai priglausciau pilna pakuote.
Garnier momentinis kondisinas, patiko, nors ir pigiukas, uztepus galima nuplaut iskart, labai patogu skubant. Plaukai slidus, lengvai sukuojami, lyg po kaukes.
Kazkoks kuno losjonas is viesbucio, paseno tiesiog biggrin.gif
KANEBO Sensai valomasis kremas, kadangi tai linija kuri turi but naudojama zingsniais, tai vieno produkto poveikis niekinis.
TruGel gelinis lakas tiesiog sutirstejo, matyt UV gavo unsure.gif
J del Pozzo Haloveen kvepalai nezinau kiek metu buvo mano favoritai, niekad ju nepritrukdavau, bet atejo laikas ir..... atsibodo blink.gif Matyt su amziumi ir skonis keiciasi.
Gilette putos citrusines, lauktuves buvo, maloniai susinaudojo, labai ilgam uzteko.
Clinians veido prausiklis patiko, pirkau MB grimui praust, kaip nekeista - nuimdavo labai lengvai viska, net vandeniui atsparu makiaza.Sunaudojom per puse abu ir abiem labai patiko, nes dar ir padrekina oda, kaip uz 3.99Eur (su akcija), labai vykes pirkinys.
Avon skystas muilas tiesiog muilas, skalsus, kvapo gal intensyvesnio truksta, bet svarbu nesausina odos biggrin.gif

user posted image

Atsakyti