Rugpjuti pabaigiau:
Dr. Haushka travel rinkinys, viskas labai labai ir net labai patiko, dar dvi priemones baigineju, bus rugsejo pabaigtuvese
Veido prausiklis fainas, tik man patinka kad su tuo pačiu būtų galima makiažą nupraust, bet šis toks tik po makiažo nuvalymo. Su smulkiais grūdeliais, veikdavo kaip švelnus šveitiklis, bet labiausiai tai kvapas Grynai priminė vaikystėj geriamus multi vitaminus draže, tai labiau jį valgyt norėdavos, nei ant veido dėt
Svarainių kremas puikus, be priekaištu.
Tonikas švelnus, nusivalius tempimo pojūtis dingsta, liuks.
O rožių kremo nesupratau, ar toks turi būt ar kaip, bet toooookia tiršta konsistencija, kad baisu. Kol išspausdavau, pavargt tekdavo, o apie įtepimą į odą nebekalbu Kaip koks klijus lipdavo, nepasiskirstydavo, riebus toks, tai tepdavau nakčiai, bet užtat ryte kokia oda Minkšta, švelni, lygi, pailsėjus, verta iš vakaro pavargt dėl tokio rezultato
Iwostin kremukas SPF, bet pasirodo jis kaip BB ar CC, nors ant pakuotės ničnieko nerašo Labai maloniai tepėsi, susigerdavo iškart ir oda tokia matinė, spalva tolygi, labai patiko, nes ir drėkino pakankamai, pasidomėsiu pilnos pakuotės kaina.
ORLY Sek'nDry uždžiūvo, nes šimtas metų paprastų lakų nebenaudoju, metu nepabaigtą lauk.
Ir dušo želė kažkokia travel dydis, visiškai neputojo, tai sunaudojau kaip putas į vonią, bet ir tos būdavo vos vos ir sunykdavo po kelių min, kažkokia nesąmonė žodžiu, metu nepabaigta
Planeta Organica kaukė plaukams su avokadų aliejumi: nežinau, kokio smegenų užtemimo dėka pirkau šią kaukę, nes man nepatinka mano plaukų vaizdas naudojant natūralias priežiūros priemones. Neįvyko stebuklas ir su šiuo produktu, sunaudojau pagreitintu būdu. Kad ir kaip man patiktų tokio tipo pakuotės, bet tokio tirštumo gaminiui ji visiškai netiko, kirpau ir kabinau pirštais. Kvapas kažkoks šleikščiai saldus. Nekartočiau.
Blistex lūpų balzamas: mylimas ir periodiškai kartojamas.
Blistex lūpų balzamas: mylimas ir periodiškai kartojamas.
Mano pabaigtukai
Lumene prausiklis misriai odai, svelniai nuplauna oda, siek tiek putuoja, malonaus kvapo, bet mano iprasto Bioderma sebium nepakeis
Neatrogena prausiklis, labai svariai nuplauna oda, gaivaus kvapo, patogus buteliukas, bus kartojamas.
Fa duso zele, jau nepamenu kada duso gelis taip patiko, labai malonaus kvapo, atostogu oda labai svelni, nesausina, rekomenduoju pati dar 2 tokius isigyjau
Lirene kuno sveitiklis, labai geras, grudeliai tinkamo dydzio, oda po proceduros svelni, nuolat perkamas.
Adidas duso zele, eiline, sakyciau net nekartojama.
Nivea express hydration, labai geras kuno losjonas, puikiai drekina, greitai isigeria, malonaus kvapo. Puikiai tiko atostogu metu po saules voniu, nuramina oda, susvelnina ja, zodziu super super
Loreal miceralinis, puikus, nuolat kartojamas.
Organic shop koju kremas, gerutis, drekina, siek tiek vesina, bet greit baigesi.
Nivea Men sensitive, naudojam kartu su MB, puikus, nuolat kartojamas.
Lumene prausiklis misriai odai, svelniai nuplauna oda, siek tiek putuoja, malonaus kvapo, bet mano iprasto Bioderma sebium nepakeis
Neatrogena prausiklis, labai svariai nuplauna oda, gaivaus kvapo, patogus buteliukas, bus kartojamas.
Fa duso zele, jau nepamenu kada duso gelis taip patiko, labai malonaus kvapo, atostogu oda labai svelni, nesausina, rekomenduoju pati dar 2 tokius isigyjau
Lirene kuno sveitiklis, labai geras, grudeliai tinkamo dydzio, oda po proceduros svelni, nuolat perkamas.
Adidas duso zele, eiline, sakyciau net nekartojama.
Nivea express hydration, labai geras kuno losjonas, puikiai drekina, greitai isigeria, malonaus kvapo. Puikiai tiko atostogu metu po saules voniu, nuramina oda, susvelnina ja, zodziu super super
Loreal miceralinis, puikus, nuolat kartojamas.
Organic shop koju kremas, gerutis, drekina, siek tiek vesina, bet greit baigesi.
Nivea Men sensitive, naudojam kartu su MB, puikus, nuolat kartojamas.
Pabaigiau Uoga uoga lūpų blizgį "Braškinis briedis". Patiko viskas, išskyrus laikymąsi. Mėgstu gurkšnoti vandenį, tai greitai blizgio ant lūpų nebelieka. O spalvytė, pojūtis ant lūpų, tepimąsis, viskas liuks.
Vichy antiperspirantas. N-tasis ir nuolatos kartojamas: puikiai apsaugo nuo blogo kvapo, netepa rūbų.
Bioderma rankų kremas. Neblogas, rankos pamaitintos, neįkyrus kvapas, lengvai tepėsi ir greitai gėrėsi. Kartotinas.
(Nuotraukos skolintos)
Vichy antiperspirantas. N-tasis ir nuolatos kartojamas: puikiai apsaugo nuo blogo kvapo, netepa rūbų.
Bioderma rankų kremas. Neblogas, rankos pamaitintos, neįkyrus kvapas, lengvai tepėsi ir greitai gėrėsi. Kartotinas.
(Nuotraukos skolintos)
Tikrė - aš irgi turiu MIXA CC, bet aš suprantu jis pamaskuot turėtų, bet pasirodo paprasčiausias kremas, jokio atspalvio, tiesiog kremas ir tiek Pirkau su mintim kaip BB naudot, bet prašoviau... Teplioju kartais kaip prieimenu jį turinti, bet vistiek rytais pas mane į trasą eina visi su atspalviais kremukai
QUOTE(NORIKA @ 2016 09 13, 09:59)
Tikrė - aš irgi turiu MIXA CC, bet aš suprantu jis pamaskuot turėtų, bet pasirodo paprasčiausias kremas, jokio atspalvio, tiesiog kremas ir tiek Pirkau su mintim kaip BB naudot, bet prašoviau... Teplioju kartais kaip prieimenu jį turinti, bet vistiek rytais pas mane į trasą eina visi su atspalviais kremukai
Na jis neva žalsvo atspalvio, tai gal vien tuo turėjo padėti spalvos suvienodinimui Bet tikrai nulis reakcijos. Esu turėjus iš Eucerin žalios spalvos kremą, va jis tikrai veikė, tik man nelabai pagal odos tipą tiko ir buvo sunku išlyginti, nes labai jau žalias buvo
Mary Kay time-wise luminous-wear makiažo pagrindas sausai odai, ivory 6 spalvytė. Labai patiko: puikiai maskavo, porų nekimšo, gražiai atrodė ant veido. Labai skalsus: prakirpus naudojau kasdien apie mėnesį. Nedaug jos reikia. Pirkau prieš kokius 1,5 metų. Turiu užsisakius antrą pakuotę.
Mary Kay antakių pieštukas. Irgi neblogas, galėjai pasidaryti tiek švelnią, tiek intensyvią antakių spalvą. Ilgam užteko, nors drožiant sudrožia daug ir spalvos. Kartotinas.
(nuotraukos skolintos)
Mary Kay antakių pieštukas. Irgi neblogas, galėjai pasidaryti tiek švelnią, tiek intensyvią antakių spalvą. Ilgam užteko, nors drožiant sudrožia daug ir spalvos. Kartotinas.
(nuotraukos skolintos)
Užbaigiau Acure prausiklį jautriai odai ir skaistinantį šveitiklį su dubliais. Abu produktai patiko, bet šveitiklis kiek pabodo, tad greičiausiai ieškosiu naujo, o vat prausiklį tikrai kartosiu - tokio švelnaus dar nesu turėjusi. Nors oda jautri, visiškai nedirgina, nesausina, nesukelia raudonio (kaip paprastai būna). Ir tuo pačiu nuprausia tobulai švariai, pašalina net vandeniui atsparų makiažą. Esu turėjusi to paties gamintojo prausiklį mišriai odai, tačiau šis žymiai labiau patinka. Tad jei turite jautrią odą - rekomenduoju!
L'Occitane Magnolia Mure kūno pienelis, skalsus, drėkinimo užteko, kvapas neerzino, greitai susigerdavo į odą
foto iš interneto
foto iš interneto
QUOTE(MarijaBing @ 2016 09 18, 22:30)
Užbaigiau Acure prausiklį jautriai odai ir skaistinantį šveitiklį su dubliais. Abu produktai patiko, bet šveitiklis kiek pabodo, tad greičiausiai ieškosiu naujo, o vat prausiklį tikrai kartosiu - tokio švelnaus dar nesu turėjusi. Nors oda jautri, visiškai nedirgina, nesausina, nesukelia raudonio (kaip paprastai būna). Ir tuo pačiu nuprausia tobulai švariai, pašalina net vandeniui atsparų makiažą. Esu turėjusi to paties gamintojo prausiklį mišriai odai, tačiau šis žymiai labiau patinka. Tad jei turite jautrią odą - rekomenduoju!
Pasiemiau ta prausikli, pabandysiu, Iherbe kaip tik nuolaidos