Lumene Arctic aqua drėkinamasis kremas
Turbūt pirmas kremas, kurį išnaudojau visą ir pirksiu dar . Lengvas, greit įsigeria, ir, kas man svarbiausia, nekemša porų. Mano oda riebi ir dehidratuota, beveik viskas man kemša poras, tad šis kremas tikras atradimas, reikės gal ir lengvesnę versiją, skirtą riebiai odai, pabandyti.
Šilko kokonai muiliukai su kakavos sviestu ir baltuoju moliu bei su sal sviestu ir arnika. Labai labai patiko: švariai plovė, porų nekimšo, šveitė švelniai, odos nedirgino. Super dalykėlis.
Tiande konyaku kempinėlė veidui prausti. Labai patiko, nors nenaudojau reguliariai, praėjo pusę metų, tad metu lauk. Naudojant švariai plovė, Kartočiau, jei neturėčiau Clarisonico
Šilkinė veido tonikas. Patiko, nes gaivino, ramino ir šiaip maloniai purškėsi. Tik skalsus, pasibaigė galiojimas, bet sunaudojau iki pat galo
Tiande šampūnas nuo plaukų slinkimo Biorehab. Neblogas, švariai plovė, plaukai mažiau slenka, tik negaliu garantuoti, kad būtent nuo šios priemonės, nes naudojau dar papildomų priemonių, plius gėriau vitaminus, tad visų laurų šiam šampūnui negaliu priskirti. Kartočiau tikrai dar kartelį.
The Body Shop dušo želė Chocomania. Labai patiko: kvapas neįkyrus, skanus, švariai plovė, odos nesausino. Kartotina.
(nuotraukos skolintos)
Tiande konyaku kempinėlė veidui prausti. Labai patiko, nors nenaudojau reguliariai, praėjo pusę metų, tad metu lauk. Naudojant švariai plovė, Kartočiau, jei neturėčiau Clarisonico
Šilkinė veido tonikas. Patiko, nes gaivino, ramino ir šiaip maloniai purškėsi. Tik skalsus, pasibaigė galiojimas, bet sunaudojau iki pat galo
Tiande šampūnas nuo plaukų slinkimo Biorehab. Neblogas, švariai plovė, plaukai mažiau slenka, tik negaliu garantuoti, kad būtent nuo šios priemonės, nes naudojau dar papildomų priemonių, plius gėriau vitaminus, tad visų laurų šiam šampūnui negaliu priskirti. Kartočiau tikrai dar kartelį.
The Body Shop dušo želė Chocomania. Labai patiko: kvapas neįkyrus, skanus, švariai plovė, odos nesausino. Kartotina.
(nuotraukos skolintos)
Organix Cosmetix dieninis kremas
Neblogas, kaina nedidelė, iš pradžių lyg norėjosi didesnio drėkinimo, bet ilgiau panaudojus pripratau, ir visai patiko.
Organix Cosmetix kūno šveitiklis.
Labai patiko, tokius ir mėgstu: gana aštrus, gerai šveičia, nėra per riebus, tinkamo tirštumo. Kvapas labai malonus - citrinu-alyvuogiu. Kaina normali, ateityje tikrai kartosiu.
Naturado plaukus stiprinantis šampūnas (su žaliuoju moliu)
Kiek esu bandžius ptiko visi Naturado šampūnai, patiko ir šis. Gerai išplauna kaukes, gerai putoja. Toks gal ir nieko ypatingo, bet dažnai per akcijas kažką iš jų vis nusiperku.
Earth's best kūno prausiklis
Labai patiko kvapas - eukaliptas ir arbatmedis vieni mano mėgiamiausių kvapų. Gerai putoja, vėsina odą, į jo vietą tik šitą pirksiu.
Neblogas, kaina nedidelė, iš pradžių lyg norėjosi didesnio drėkinimo, bet ilgiau panaudojus pripratau, ir visai patiko.
Organix Cosmetix kūno šveitiklis.
Labai patiko, tokius ir mėgstu: gana aštrus, gerai šveičia, nėra per riebus, tinkamo tirštumo. Kvapas labai malonus - citrinu-alyvuogiu. Kaina normali, ateityje tikrai kartosiu.
Kiek esu bandžius ptiko visi Naturado šampūnai, patiko ir šis. Gerai išplauna kaukes, gerai putoja. Toks gal ir nieko ypatingo, bet dažnai per akcijas kažką iš jų vis nusiperku.
Earth's best kūno prausiklis
Labai patiko kvapas - eukaliptas ir arbatmedis vieni mano mėgiamiausių kvapų. Gerai putoja, vėsina odą, į jo vietą tik šitą pirksiu.
Pagaliau baigiau Redken plaukų kaukę, nežinau, priemonės nepigios, bet nei šampūnas, nei kaukė man įspūdžio nepaliko. Nemanau, kad kada vėl pirksiu Redken priemones, nors gal yra ir gerų..
QUOTE(zuika_puika @ 2016 08 27, 15:30)
Kur perkat šampūnus?
margaritos intymios higienos prausiklis geras, pastoviai perku kazka is ju linijos.
christina aguilera dezodorantas niekinis, kaip ir dauguma tokio tipo na pliusas uz papildoma kvapa, kai niekur labai nereikia eiti is namu, vis kaip tualetiniu vandeniu pasikvepinus
l'erbolario sampunas nuo pleiskanu labai patiko. pleiskanu neturiu, tai nezinau ar veiktu sita problema, beeeet- nuostabiai ilgai plaukai nesiriebaluoja. antra diena dar tikrai galiu eiti palaidais plaukais, o trecia dar turbut galeciau ir neplauti (paprastai plaunu kas antra diena). plaukai minksti, purus, skaniai kvepia. pirksiu vel.
sanex dezodorantai mylimiausi, perku pastoviai.
venus peiliukus i foto idejau tik tam, kad pasakyciau koks slamstas kazkaip palyginus su tais visais naujesnes kartos venus peiliukais, kur yra muiliukai, daugiau tu peiliuku, dar visokiu pribumbasu- sitie labai jau poprasciai ir neverti savo kainos. greit ir atsipo.
labell vatos lapelius ir pagaliukus perku pastoviai, man jie geriausi, maziausiai priemoniu sunaudojantys.
LUSH mask of magnaminty- vienintelis, mano nuomone, tikrai vertas gaminys is ten, bet kadangi parduotuves LT nebera, tai gal ir nesiplesiu . viena geriausiu bandytu valanciu veido kaukiu.
rusiskas molis- naudojau veido kaukems, isvalo, bet ne stebuklingai.
korres lupu balzama ismetu, negaliu pakest sleiksciai siltai oranzines spalvos ant lupu, kabinimo pirstu ir po panaudojimo ant pirstu liekancio lipnumo, kurio nuplauti vandeniu ir muilu neiseina.
blistex lupu balzama irgi metu, sausina lupas, labai nemalonus naudoti, smirda..
bioderma micelinis man geriausias is visu bandytu, vienintelis minusas- valant lupu dazus, lieka kartumas ant lupu..
lumene CC kremas- tobulas!!! nuostabiai grazi airbrushed oda, laikosi pakankamai ilgai, spalva tinkama, odos nedirgina, nekemsa ir kitaip negadina. puikiai paslepia raudoni ir nedidelius defektus. prideda kokias 4-5valandas miego ant veido tikrai pirksiu dar, cia berods antra pakuote jau.
dar vienas blistex balzamas- ziemai labai tiko, nes nuo centrinio sildymo ir kondicienioriaus masinoje issausintas lupas tikrai puikiai atgaivina. tepdavau nakciai.
eucerin priemone nuo saules veidui- nepatiko, kimso poras, labai blizgejo veidas, metu lauk.
tigi bed head blow dry losjonas- tragedija, skystas, neskalsus, sulipina plaukus, ismetu turbut 90% pilna.
got2be megalomania putos- neblogai ispurena plaukus, skaniai kvepia.
loreal lumi magique maskuoklis jau kazkelintas, bus akcija- pirksiu vel. geras jis man
ana lotan miniukai: bb kremas- sunkus kaip vakarine pudra, labai tirstas, sunkiai tepasi ir sklaidosi, veida padaro visiskai negyva, matini, maskuoja lyg butu full coverage maskuoklis, o ne pudra, tikrai nesuzavejo. marine fluid- kol naudojau kaip krema, tai sakiau fu fu paskui perskaiciau ant pakelio, kad serumas- ir kaip serumas tikrai geras, pridrekina oda.
guinot kazkoks drekinantis kremas ispudzio nepaliko, ypac uz tokia kaina.
na ir kruva meginuku cien valanti kauke is lidl'o visai gera, bet daug labiau suzavejo to paties gamintojo anti-age vynuogine kauke. bioten kremas patiko, tepdavau nakciai, nes jis riebesnis, 'stipresnis'. missha signature bb turbut mano favoritas is azijietisku gaminiu, bet jau nebepirksiu del atspalviu neatitikimo ir sudetingo shipping'o.
o dabar apie kiehl's pirkau pilno dydzio seruma ir gavau visa kruva meginuku, atrinktu pagal mano odos tipa ir problemas (rieboka dehidratuota itin jautri/netolerantiska oda, 27m). na atitaike puikiai, nes jau po 4-5 dienu viso 'kurso' naudojimo oda ant akiu pagrazejo, isskaistejo, atsigavo. prisilietus jauciasi, kad labai minksta ir dregna. zodziu- pasaka. BET. kokios ten baisios sudetys!!! as apakus.. tarkim drekinantis serumas- tai glicerinas ir silikonai. kremas nuo rauskliu- tai glicerinas, silikonai ir abrikosu aliejus. ir tt ir pan.... tai uz tokia sudeti ir dailu indeli sorry, bet man tikrai nekyla ranka moketi po 30-50euru. agurku ir ramuneliu tonikai ne sebuklas, primena margaritos linijas, tik kad odos nedirgino (situ sudeties nenagrinejau), hydro plumping re-texturizing serum concentrate- cia tas minetas glicerino ir silikonu derinys uz 55eurus, sleikscios silikonines konsistencijos, nemalonus tepti, glitus. kiti kremai geresni ir malonesni ant veido, bet velgi- ne uz tokia kaina tokia sudetis. dar turiu night treatment paakiu krema melynoj pakuotej, vis dar laukiu zadejo paakiu prasviesejimo, bet nepanasu, kad ten bus koks stebuklas (kazkada juodu paakiu stebuklu man buvo loccitane slamuciu kremas, reikes matyt vel prie jo sugrizti). tai zodziu nuomone dvejopa- ta kiehl's sistema tikrai veikia ir oda pagrazina maximaliai, bet kaina yra kosmine uz tokia sudeti ir tikrai nemanau, kad verta sitiek pinigu sukisti i grazius buteliukus ir etikete..
Eveline Maximum growth nagų lako pagrindas. Patiko, gerai dengėsi, dėl augimo tai nemanau, kad padėjo, bet kaip stipriklis ir lako pagrindas tarnavo puikiai.
Mary Kay Satin lips lūpų balzamas. Neblogas, tik sunkokai gėrėsi, palikdavo plėvelę ant lūpų, bet į jo vietą toks pat balzamas.
Nivea Calcium Power pure diamond scock resistant nagų lakas 62 Beige Diademe. Tobulas lakas: gerai dengėsi, ilgai laikė, graži nude spalvytė. Mano mylimiausias lakas. Su mielu noru pakartočiau.
Numis med rankų kremas Urea 10 proc. Labai labai patiko, nes gerai drėkino, maitino, gerai gėrėsi, daug geriau nei mylimas Uogauoga Švelnus prisilietimas, skalsus, bekvapis. Kartotinas
Mary Kay Satin lips lūpų balzamas. Neblogas, tik sunkokai gėrėsi, palikdavo plėvelę ant lūpų, bet į jo vietą toks pat balzamas.
Nivea Calcium Power pure diamond scock resistant nagų lakas 62 Beige Diademe. Tobulas lakas: gerai dengėsi, ilgai laikė, graži nude spalvytė. Mano mylimiausias lakas. Su mielu noru pakartočiau.
Numis med rankų kremas Urea 10 proc. Labai labai patiko, nes gerai drėkino, maitino, gerai gėrėsi, daug geriau nei mylimas Uogauoga Švelnus prisilietimas, skalsus, bekvapis. Kartotinas
QUOTE(Raselepagegiai @ 2016 08 30, 17:37)
Atkuriamasis balzamas? :
http://www.eurovaist...-...Dasc&pgNr=1
http://www.eurovaist...-...arch&pgNr=2
Aš prie numis med - šitą dar labai rekomenduoju man labai patiko ir tiko ypač po saulės vonių riebus, atgaivinantis, pamaitinantis odą
Aš prie numis med - šitą dar labai rekomenduoju man labai patiko ir tiko ypač po saulės vonių riebus, atgaivinantis, pamaitinantis odą