Na, lyg ir perduota vieta...
Sveikos mamytės,
Ui kaip seniai čia nebuvau .
Prašau Jūsų pagalbos. Vyksime su dukra į sanatoriją, balandžio mėnesį. Kas ten kaip. Žiūrėjau, analizavau jų puslapį, bet nesupratau (nu gal ,kad biškį blondinė ). Supratau, kad mamai pietus duoda nemokamai. O kaip su apgyvendinimu. Ten kainos surašytos, bet aš nesuprantu. Jeigu mes abi, su ligonių kasų siuntimu važiuojam, tai kas priklausys nemokamai? Kaip su automobiliu, kur jį ilgesniam laikui palikti?
Gal turit patarimų, pas kokį gydytoją kreiptis, kad negailėtų procedūrų. Ką verta, o ko neprireikė sanatorijoje?
Apgyvendinimas nemokamas. Nebent norit TV ar kokio prabangaus kambario.
Auto paiksit prie sanatorijos- dvi aikštelės. Dabar vietų yra, tad registruojantis ( šokoladas nepakenks) paprašykit ir duos iš keleto kambarių pasirinkti.
Maža dovanėlė ir procedūrų registratūroje labai gerą grafiką sudėliojo
Maža dovanėlė ir procedūrų registratūroje labai gerą grafiką sudėliojo
Pritariu dėl procedūrų registravimo, dovanėlė padėjo ir mums, labai gerai sudėliojo procedūras
Prasidėjo vietų gaudymo sezonas
Pernai dvi savaites atkakliai gaudžiau vietą su lydinčiu asmeniu, kažkaip pavyko
Pernai dvi savaites atkakliai gaudžiau vietą su lydinčiu asmeniu, kažkaip pavyko
labai jau anksti...dar taip nebuvo, kad birželiui negautum ....mano draugei jau 10 dienų nepavysksta užsiregistruoti.
Maitintis teks savarankiskai: kavinese arba virtuveles mikrobangeje
Sveikos, isvaziuojam i sanatorija birzelio gale, pirma karta Turiu keleta klausimu.
1. Vaikai su bronchine astma. Idomu del proceduru, ar buna kokios nors vandens proceduros, vandens uzsiemimai?
2. Kaip vyksta viskas del maitinimo man lydinciai? Ar ten yra kazkokie talonai ir as turiu iskart i prieki nusprest ar pirksiu pusrycius ir vakariene? Ar tiesiog atejus ryte i valgykla ir uzsimanius to patiekalo galiu imt ir nusipirkt kaip kokioj valgykloj, kavinej?
3. Ketinam imti nenokama kambari, ar visuose yra balkonai, ar yra dziovyklos rubams dziauti? Ar verta pasiimti tokias priemones, kaip indu ploviklis?
4. Ar arti yra parduotuve? Mes visur pesciomis vaiksciosim.
Aciu uz patarimus