Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Vanile @ 2018 07 16, 14:51)
Bet skaiciau kad kazkas pora savaiciu bando vieta pagauti ir nesiseka, tai va as tom mamytem ir pranesiau gera naujiena 🙂 jos gal viska jau susitvarke ir tiesiog vietos laisvos tik truksta 🙂

Jei prieš porą savaičių būtų sutvarkyti dokumentai, deja, šiandien jie jau nebegaliotų, nes gavus patvirtinimą iš ligonių kasų išvykti reikia per 10 dienų... Todėl su šia (gal ir su kitom, nežinau) sanatorija labai rizikinga tvirtintis ligonių kasose, dar neturint vietos, matot, kaip sunku gauti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2018 07 16, 14:56)
Jei prieš porą savaičių būtų sutvarkyti dokumentai, deja, šiandien jie jau nebegaliotų, nes gavus patvirtinimą iš ligonių kasų išvykti reikia per 10 dienų... Todėl su šia (gal ir su kitom, nežinau) sanatorija labai rizikinga tvirtintis ligonių kasose, dar neturint vietos, matot, kaip sunku gauti...  unsure.gif

Mums taip nepasisekė , gavom vieta Druskininkuose , susitvarkėme siuntimą , susiruošėme ir naktį prieš išvažiavimą sukarščiavome. Dvi savaites gydemes , vieta aišku praradome , pažyma baigė galioti , taip sielojausi.Bet pasirodo jei jau gavai ligoniu kasos finansavimą , tai ir turi jį, jis niekur nedingsta. Šiandien užmačiau kad išmetė rytdienai vietų , pasiskambinau mūsų gydytojai ir valioo, poryt išvažiuojame į Palanga. Ir beje, leidžia dvi paras vėluoti , tik būtinai tai su registratūra reikia suderinti. Mums leido iki 19 dienos 21 valandos atvykti.
Atsakyti
QUOTE(rimza @ 2018 07 16, 17:12)
Mums taip nepasisekė , gavom vieta Druskininkuose , susitvarkėme siuntimą , susiruošėme ir naktį prieš išvažiavimą sukarščiavome. Dvi savaites gydemes , vieta aišku praradome , pažyma baigė galioti , taip sielojausi.Bet pasirodo jei jau gavai ligoniu kasos finansavimą , tai ir turi jį, jis niekur nedingsta. Šiandien užmačiau kad išmetė rytdienai vietų , pasiskambinau mūsų gydytojai ir valioo, poryt išvažiuojame į Palanga. Ir beje, leidžia dvi paras vėluoti , tik būtinai tai su registratūra reikia suderinti. Mums leido iki 19 dienos 21 valandos atvykti.

Va va, vadinasi tikrai kazkam pravercia ir tokios “rytojaus” vietos 👍 juolab kad leidzia veluoti pora dienu, super 🙂
Atsakyti

ar jus mna duotumete ta vieta liepos 31 d ?

Atsakyti
QUOTE(ingastuokieneee @ 2018 07 16, 19:16)
<p>ar jus mna duotumete ta vieta liepos 31 d ?</p><p></p>

Labiau noreciau keistis i rugpjucio 6-8d. jei pavyktu jums pagauti, butu super 👍 Nes dabar kaip tik registruoja tom dienom, o man kaip tycia ir nesiseka 🙂
Bet jeigu nepavyks pasikeisti, tada zinoma perleisiu, nes ta diena man niekaip netinka 😎
Atsakyti
QUOTE(rimza @ 2018 07 16, 18:12)

o mes norim 1d vėluot, skambinausi praeitą sav, tai sakė rezervacija galioja 1 parą, nieko nukelinėt nereikia, įspėt ir nereikia, pasijaučiau visai...
Atsakyti
Laba diena, senai cia besilankiau :)Mano sunui dabar jau 8m, tad siemet as jau nebegausiu apgyvendinimo. Ir dabar baisiai neramu, nes nenoriu jo dar ten vieno palikti 18kai dienu, bet vaziuoti ir nezinoti, ar bus laisvu kambariu ir man - kazkaip nefaina. unsure.gif nezinau ka daryt unsure.gif Siandien uzrezervavau jam rugpjucio 7 diena vieta, bet mes rebilitacija pirmine baigiam tik 08.03. pas gydytoja eisim tik 08.06. tai sakau, jauciu gali nespeti gydytoja su dokumentais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 17 liepos 2018 - 12:24
o sakykte, kuo skiriasi paprasti ir geresnes kokybes kambariai?
Atsakyti

man rytoj reabitolo23ge32i r23eikia tiksluma pasakyti

Atsakyti

Jeigu jums ta diena netinka duokite man ta vieta.as rytoj einu pas rebitologe ir pasakau.nes po to nespesiu.?

Atsakyti

sveiki jeigu jums ta vieta netinkaam duokite man liepos 31 d as rytoj einu pas rebitologe ir man viska supildo tada, jus pati galite reaguokite per sergu lt ir susirasykime tada as duosiu vaiko duomenisgerai ???????

Atsakyti
QUOTE(ingastuokieneee @ 2018 07 17, 21:10)
<p>sveiki jeigu jums ta vieta netinkaam duokite man liepos 31 d as rytoj einu pas rebitologe ir man viska supildo tada, jus pati galite reaguokite per sergu lt ir susirasykime tada as duosiu vaiko duomenisgerai ???????</p>

Gerai, susitarem. Parasykit asmenine zinute savo tel. Ryt susiskambinsim, bus paprasciau 😉
Atsakyti