Ne ir aš laukiu to talonelio:(
QUOTE(Skorpe @ 2018 06 13, 19:22)
diagnoze is sunkiu ligu saraso ;) tai ir registracija mums isankstine
Noriu paklausti. Jei diagnoze iš sunkiu ligu sąraso tai gal kazkaip vieta lengviau gauti vaikui su slauganciu asmeniu ?
O ka reiskia registracija isankstine ? Ačiū.
QUOTE(Makleja @ 2018 06 14, 21:21)
Noriu paklausti. Jei diagnoze iš sunkiu ligu sąraso tai gal kazkaip vieta lengviau gauti vaikui su slauganciu asmeniu ?
mes dar ir grupe turim. tai pagal istatyma kazkaip priklauso kas metus palaikomoji reabilitacija. pirma karta kai atvaziavom gydytojas ir sake, kad registruokites isankstine tvarka. taip ir darom....
QUOTE(Baunty @ 2018 06 15, 09:05)
<p>Vel nei vieno su slauga... nesamone kazkokia</p>
Aš nesuprantu, kas darosi... O prisiskambint kam nors pavyksta? Man tai niekaip, abudu numeriai pastoviai užimti... Man jau kas rytą per tą sanatoriją spaudimas sukyla...
QUOTE(Skorpe @ 2018 06 14, 21:55)
mes dar ir grupe turim. tai pagal istatyma kazkaip priklauso kas metus palaikomoji reabilitacija. pirma karta kai atvaziavom gydytojas ir sake, kad registruokites isankstine tvarka. taip ir darom....
Mes grupe irgi turim. Noriu uzsiregistruoti vaika nuo 8 iki 18 metu su slauganciu asmeniu ir vis nepavyksta.O kaip ta išankstine tvarka reikia registruotis gal galetumete pasakyti ? Ačiū
QUOTE(Elentari @ 2018 06 14, 13:28)
tai kaip jūs sakėt, kad turi daugiau vietų telefonu, deja, ne, pasakė tą patį, ką sakiau kad sakė ir pernai - ką mes matom per sergu.lt, tą jie ir teturi... Ten kita istorija tik su patenkančiais tiesiai iš ligoninės, tik tiems atvejams kažkoks rezervas greičiausiai yra.
Taip, iš ligoninių vėl kita eilė, palaikomajai reabilitacijai išankstinei vėl kita....Na man tai jie sakė, kaip jau minėjau....Logiškai, tai jei jos registruoja iš to pačios sistemos, kaip mes visi, tai ten net skambinti tada nereikia, nes jei internetu pasirodo talonėliai 9 val, jie pagriebiami per 5-10 sekundžių, tai tos registratorės per tiek laiko net ragelio nespėtų nė viena pakelti, o jau talonų nebūtų...Aš praeitais metais telefonu užsiregistravau gerokai po 8 val (tada nuo 8 val.registravo ir liepos viduriui gavau vietą ).
QUOTE(Baunty @ 2018 06 15, 12:26)
<p>Bet labai keista kad per visa savaite nera nei vieno talono... nejaugi tie kas atvyko birzelio pradzioj-neisvyksta ir neatlaisvina vietu...</p>
Va būtent, to paties klausiau, bet atsakyti nesugebėjo.
Vietos, jei atsiranda, taip, išgraibstomos akimirksniu. Bet jų net neatsiranda, aš jau kelintą dieną seku ištisai. Atsiranda tik paaugliams.
Mano vaikas taip pat turi negalią, bet pagal kitą diagnozę, tai įtakos registracijai neturi...