Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

aciu zinosiu , gal liepa neseis tada rugpjutis bus daugiau taloneliu ?

Atsakyti
QUOTE(avietėlė69 @ 2018 06 13, 09:19)
Ne per tą pačią. Yra atskiri talonėliai internetui ir yra atskiri skambučiams. Skambučiams yra duodama daugiau.

O iš kur jūs žinot? Man pernai jie patys sakė, plius taisyklėse parašyta, kad paskambinus darbuotojas tikrina per sergu.lt, ar yra laisvų vietų, tai kaip gali būt, kad telefonu daugiau... Be to, be šansų prisiskambint, pastoviai užimta...
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2018 06 13, 08:30)
O iš kur jūs žinot? Man pernai jie patys sakė, plius taisyklėse parašyta, kad paskambinus darbuotojas tikrina per sergu.lt, ar yra laisvų vietų, tai kaip gali būt, kad telefonu daugiau... Be to, be šansų prisiskambint, pastoviai užimta...

man irgi sakė, kad atskiri talonai yra ten ir ten smile.gif . Jie kai patys registruoja, jūs per sergu. lt net nematote jų padarytos rezervacijos. Jei sistema būtų ta pati - matytumėte. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avietėlė69 @ 2018 06 13, 09:44)
man irgi sakė, kad atskiri talonai yra ten ir ten smile.gif . Jie kai patys registruoja, jūs per sergu. lt net nematote jų padarytos rezervacijos. Jei sistema būtų ta pati - matytumėte. mirksiukas.gif

Gerai, tarkim. Bet nuo kada skambinti? Iki devintos prasimušiau iki šaukiančio signalo šiaip taip, bet niekas nekėlė ragelio. Iki dabar daviau į abudu numerius ištisai, užimta, tai seniai visos vietos išgaravę, jei jos papildomai ir buvo vien telefonui, neįmanoma prisiskambint...
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2018 06 13, 08:45)
Gerai, tarkim. Bet nuo kada skambinti? Iki devintos prasimušiau iki šaukiančio signalo šiaip taip, bet niekas nekėlė ragelio. Iki dabar daviau į abudu numerius ištisai, užimta, tai seniai visos vietos išgaravę, jei jos papildomai ir buvo vien telefonui, neįmanoma prisiskambint...

nuo tada, kai pradeda registruoti. registracija telefonu užtrunka ilgiau, kol viską išklausinėja, kol surašo. Jos ten neskuba.
Atsakyti
QUOTE(avietėlė69 @ 2018 06 13, 09:49)
nuo tada, kai pradeda registruoti. registracija telefonu užtrunka ilgiau, kol viską išklausinėja, kol surašo. Jos ten neskuba.

Tai aš žinau, ne pirmi ir ne atnri metai smile.gif Bet prisiskambint man nei vieną dieną nepavyksta, o vėliau jau nėra vietų. Internetu neišmeta arba vieną vietą esu mačius per šias dienas, tai kur tu ten spėsi.. unsure.gif Pernai, užpernai kažkaip daugiau vietų būdavo...
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2018 06 13, 09:03)
Tai aš žinau, ne pirmi ir ne atnri metai smile.gif Bet prisiskambint man nei vieną dieną nepavyksta, o vėliau jau nėra vietų. Internetu neišmeta arba vieną vietą esu mačius per šias dienas, tai kur tu ten spėsi..  unsure.gif Pernai, užpernai kažkaip daugiau vietų būdavo...

mes dabar sanatorijoje. 5 metai kai cia vaxiuojam. ir purmi kai tiek daugggg vaikuuu. visada budavo, bet siais metaissss ypatingai. i vaziuojam visada tuo pat metu ;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2018 06 13, 11:03)
mes dabar sanatorijoje. 5 metai kai cia vaxiuojam. ir purmi kai tiek daugggg vaikuuu. visada budavo, bet siais metaissss ypatingai. i vaziuojam visada tuo pat metu ;)

Kaip taip pavyksta gauti tuo pačiu metu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2018 06 13, 18:45)
Kaip taip pavyksta gauti tuo pačiu metu?  4u.gif

diagnoze is sunkiu ligu saraso ;) tai ir registracija mums isankstine
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2018 06 13, 20:22)
diagnoze is sunkiu ligu saraso ;) tai ir registracija mums isankstine

Aišku, supratau...
Atsakyti

Idomu, ar siandien buvo nors viena vieta su slauganciu?

Atsakyti
Nebuvo.

Jūs man pasakykit, sakot, yra daug vaikų sanatorijoj, bet tikriausiai vien paaugliai? Na negali būti, kad pvz. per šią savaitę neatvyko nei vienas pacientas su slaugančiu asmeniu, kad liepos pradžioje nebūtų išvykstančių... Juk dažniausiai 18-22-24 dienos gydymo, ne po du mėnesius kiekvienas gi sėdi? Kaip nėra, taip nėra nei vienos vietos su slaugančiu, prisiskambint neįmanoma, ryte be šansų jokių, va ką tik dabar prisiskambinau pagaliau, tai kaip jūs sakėt, kad turi daugiau vietų telefonu, deja, ne, pasakė tą patį, ką sakiau kad sakė ir pernai - ką mes matom per sergu.lt, tą jie ir teturi... Ten kita istorija tik su patenkančiais tiesiai iš ligoninės, tik tiems atvejams kažkoks rezervas greičiausiai yra.
Dar nebūtų taip abydna, jei matytum, kad išmetė kelias vietas, bet nespėjai, bet kad neišmeta nei vienos... To nemačiau nei vienais metais... Aš neįsivaizduoju, ką daryti, nes jei per kelias artimiausias dienas negausim vietos, tai nuplauks mūsų visa priešsanatorinė ambulatorinė reabilitacija, kurią einam dabar, ir GKK, teks viską kartoti iš naujo ir vaikas visiškai be poilsio bus per visą vasarą, ir pas gydytojus patekti vasarą dar sunkiau... Pas mus tvarka yra griežta, ne tai, kad sugalvojai pagal orą, atėjai ir tau surašė siuntimą važiuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 14 birželio 2018 - 13:29