Sveikos
Gal zinote kaip paprasciau sugauti vieta telefonu ar per sergu.lt. Nes per sergu tai dingsta akimirksniu...
QUOTE(*mamusikas* @ 2017 06 02, 10:11)
Sveikos
Gal zinote kaip paprasciau sugauti vieta telefonu ar per sergu.lt. Nes per sergu tai dingsta akimirksniu...
manau , kad per Sergu.lt reikia per tas sekundes gaudyti. Nes kol prisiskambinsite, tai tos pačios vietos tikrai jau bus užimtos. Nebent užsakymams telefonu jie turi atskirus talonus. Aš vakar sėdėjau ir be perstojo "refrešinau" likus kelios min iki 8,30. Kai išmetė, visi paraudonavo akimirksniu, paskutinį spėjau pagriebti. Dėl visa ko pasiskambinkite šiuo nr. 846040102 , man reikėjo informacijos, šiandien pasiskambinau, maloniai išaiškino viską.
Merginos, o kuom skiriasi sudvejintas ir pagerintas kambariai?
Bukite kantrios, tikrai galima uzsiregistruoti. pvz.siandien ne visus is kart ikele taloniukus, pirmuju nespejau pagriebti, o po keliu sekundziu atsirado dar papildomu. Kol savo vaikus uzregistravau, dar vienas su lydinciu asmeniu buvo laisvas.
QUOTE(ingastuokieneee @ 2017 06 06, 07:19)
sveiki del vaikui ar priklauso gydymas sprendzia daktare ar reabitologe ?
Kiek žinau reabilitologai pildo sanatorinius kelialapius
QUOTE(ingastuokieneee @ 2017 06 06, 07:19)
sveiki del vaikui ar priklauso gydymas sprendzia daktare ar reabitologe ?
Žiūrint kokia diagnozė. Pradžioj šeimos gydytojas, jei jis mano, kad reikia sanatorijos, siunčia pas reabilitologą. Ir galutinį žodį jau taria jis
QUOTE(Indula @ 2017 06 06, 10:07)
Žiūrint kokia diagnozė. Pradžioj šeimos gydytojas, jei jis mano, kad reikia sanatorijos, siunčia pas reabilitologą. Ir galutinį žodį jau taria jis
pvz del to jog vaiko kojele trumpesne viena , gal kas su tuo susidurete man padetumete aciu
QUOTE(ingastuokieneee @ 2017 06 06, 10:44)
pvz del to jog vaiko kojele trumpesne viena , gal kas su tuo susidurete man padetumete aciu
Visu zmoniu viena koja yra nezymiai trumpesne, bet jeigu del trumpesnes kojytes krypsta stuburas, deformuojasi klubu simetrija, sanatorija priklauso.
QUOTE(xingx @ 2017 06 06, 22:42)
Visu zmoniu viena koja yra nezymiai trumpesne, bet jeigu del trumpesnes kojytes krypsta stuburas, deformuojasi klubu simetrija, sanatorija priklauso.
pati seimos gydytoja man pasiule na ziuresiu kap kas aciu jums
QUOTE(ingastuokieneee @ 2017 06 06, 10:44)
QUOTE(ingastuokieneee @ 2017 06 07, 09:23)
pati seimos gydytoja man pasiule na ziuresiu kap kas aciu jums
tai jei pati šeimos gydytoja pasiūlė, tai tegul rašo siuntimą pas reabilitologą. O čia jau priklauso kokia poliklinikos politika, koks reabilitologo požiūris, ant kiek lengvai "dalina" tuos siuntimus į sanatoriją. Pas mus nebuvo problemų ( aišku kita diagnozė), atėjau tiesiai pas reabilitologą, pasakiau kas ir kaip, tai dar nukreipė pas neurologą, tada jau su šeimos gydytojo siuntimu grįžome pas reabilitologę ir be problemų gavom kelialapį į sanatoriją