Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

Mamos, kelintą valandą būna paskutinis druskų kambario seansas? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(_Indija_ @ 2016 08 02, 00:10)
Sveiki, gal kasnors pasakys ar internetas yra paprastuose- nemokamuose kambariuose? o renuovuotuose?

Wi-fi yra visur, tik ne visi gera rysi turi. As su savo kompiuteriu galedavau naudotis tik nakti, o vyras visada bet kuriuo paros metu turejo gera rysi. Tikriausiai ne tik nuo srauto priklauso, bet ir nuo pacio irenginio.
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2016 08 02, 15:14)
Mamos, kelintą valandą būna paskutinis druskų kambario seansas? Ačiū

Mes einam 16,35 bet po musu dar vienas tikrai yra, gal net ir du ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 08 02, 22:34)
Mes einam 16,35 bet po musu dar vienas tikrai yra, gal net ir du  ax.gif

Sakykit, o kažin įmanoma paprašius gauti patį vėliausią laiką? Kelis metus mums buvo pietų metu druskų kambarys,tai aš jį pamenu,kaip didžiausią baubą..vaikas norėdavo miegoti ir visą seansą verkdavo, rėkdavo, kol galiausia, pabaigoj užmigdavo...
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2016 08 03, 07:53)
Sakykit, o kažin įmanoma paprašius gauti patį vėliausią laiką? Kelis metus mums buvo pietų metu druskų kambarys,tai aš jį pamenu,kaip didžiausią baubą..vaikas norėdavo miegoti ir visą seansą verkdavo, rėkdavo, kol galiausia, pabaigoj užmigdavo...

Manau,kad įmanoma. Aš procedūrų registratorei pasakiau, kad maniske eina pietų miego nuo 15:30 maždaug, tai ir įdėjo haloterapiją 14:50. Pernai tai žinau net pati klausė kada miegam pietų. Taip, kad nepamirškit paminėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2016 08 03, 20:50)
Manau,kad įmanoma. Aš procedūrų registratorei pasakiau, kad maniske eina pietų miego nuo 15:30 maždaug,  tai ir įdėjo haloterapiją 14:50. Pernai tai žinau net pati klausė kada miegam pietų. Taip, kad nepamirškit paminėti  mirksiukas.gif

Ačiū! Taip ir darysiu tada.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2016 07 19, 15:39)
Mano vaikams labai patinka Vienkiemis, visada praso ten nuvaziuoti smile30x30.png

Kretingos muziejuje vyksta uzsiemimai, ne tik vaikams bet ir mamoms veiklos yra smile30x30.png. Ziemos sodas smile30x30.png

Ačiū už naudinga info.☺Vienkiemis Lb patiko!!! Tikrai Lb rekomenduojam 😉
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2016 08 09, 17:46)
Ačiū už naudinga info.☺Vienkiemis Lb patiko!!! Tikrai Lb rekomenduojam 😉

o kur jis yra?
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2016 08 09, 22:46)
o kur jis yra?

Šalia Kretingos. Turi savo internetinį psl pasižiūrėkite ax.png
Atsakyti
182 vietos. Važiuoti nors ir šiandien! Klausykit, kame reikalas, iki rugsėjo vidurio būdavo užkišta, gaut vietą žiauriai sunku, kas vyksta, kad visą rugpjūtį pilna vietų, niekas nevažiuoja??? rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(Riedek @ 2016 08 12, 00:21)
182 vietos. Važiuoti nors ir šiandien! Klausykit, kame reikalas, iki rugsėjo vidurio būdavo užkišta, gaut vietą žiauriai sunku, kas vyksta, kad visą rugpjūtį pilna vietų, niekas nevažiuoja???  rolleyes.png

Važiuoja tik tikri ligoniai smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2016 08 12, 08:50)
Važiuoja tik tikri ligoniai smile30x30.png

Turbūt tas, kad oras gana šaltas :-)
Atsakyti